Αναζήτηση για περισσότερες από 4208 εγγραφές
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δηλαδή τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο αν μας κάνει ο ζαφείρης και αν αξίζει τα λεφτά και θα κάνει απόσβεση.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε κανένα άλλο άκρο δεν πήγαμε
Εξ αρχής είχε αναφερθεί αυτή η θεωρητική συζήτηση
Σε άλλα νέα, μην ψαρώνετε, την Ουντινέζε την έχει η κουνιάδα του γιου του αφεντικού της Ναπολι
Γι αυτό τον παίρνουν τον παίκτη
Εξ αρχής είχε αναφερθεί αυτή η θεωρητική συζήτηση
Σε άλλα νέα, μην ψαρώνετε, την Ουντινέζε την έχει η κουνιάδα του γιου του αφεντικού της Ναπολι
Γι αυτό τον παίρνουν τον παίκτη
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλά χρήματα.
Απόσβεση ποτέ.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα έχουμε αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή κορμού της νέας εθνικής Ελλάδος που το ταλέντο περισσεύει σε μια νευραλγική θέση που έχουμε πρόβλημα χρόνια αλλά και γενικά οι ελληνικές ομάδες. Επίσης γνωρίζεται και ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά καθίστε να δείτε το πολυβόλο σεντιρα και θα δούμε τις κωλοτουμπες...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Γαματη μερα ξημερωσε..αν θα κανει αποσβεση ο Ζαφειρης που ΔΕΝ ηρθε, αν μας χρεωσει ο Ιβαν και οτι αργησαμε..ΠΑΛΙ τα ιδια δλδ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας σε μια "επικυνδυνη" αποκαλυψη (απορω με την ευκολια που τα λενε), ειπε οτι η αποκτηση 5ου χαφ κολλαει στην αρνηση του Ραζβαν που δεν θελει 5ο χαφ
Καλημέρα φοβερε nunies.
Όσο και να θέλω κι άλλο χαφ, όσο ρίσκο κι αν φαίνεται να έχει μια τέτοια η απόφαση άλλο τόσο μπορώ να την κατανοήσω ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Έγινε makispaspartou ο δικός μου ο γιατρός σε περιπτώσεις σαν την δική σου μου έχει πει να λέω πάντα ΝΑΙ. Αλλά όχι αδερφέ δε θα βγεις και από πάνω λέγοντας ότι εγώ κουνάω το δάχτυλο όταν όλη η ιστορία ξεκίνησε από ανάρτηση σου για σύνδρομο Στοκχόλμης των άνω τον τριάντα και στην δεύτερη θεώρησες εξ ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας σε μια "επικυνδυνη" αποκαλυψη (απορω με την ευκολια που τα λενε), ειπε οτι η αποκτηση 5ου χαφ κολλαει στην αρνηση του Ραζβαν που δεν θελει 5ο χαφ
Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται περίεργο κάτι τέτοιο?
Ο λουτσέσκου ξέρει πολύ καλά ότι ένα 5ο χαφ το οποίο δεν θα είναι τσιγγαρας ή θυμιανης ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα φοβερε nunies.
Όσο και να θέλω κι άλλο χαφ, όσο ρίσκο κι αν φαίνεται να έχει μια τέτοια η απόφαση άλλο τόσο μπορώ να την ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται περίεργο κάτι τέτοιο?
Ο λουτσέσκου ξέρει πολύ καλά ότι ένα 5ο χαφ το οποίο δεν θα είναι τσιγγαρας ή ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά είναι η τετράδα, άμα χρειαστεί κάτι παραπάνω υπάρχει και ο Γενάρης
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τα μέλη που φάγανε μηνιαίο ban έτσι για το νταβατσιλικι θα γίνει τίποτα??
- Δευ 18 Αύγ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τα μέλη που φάγανε μηνιαίο ban έτσι για το νταβατσιλικι θα γίνει τίποτα??
Λες για αυτούς που δεν σταματούν να προσβάλλουν την ομάδα και όλα τα στελέχη της και τον μεγάλο ευεργέτη πρόεδρο της; εγώ προτείνω να τους κάνουμε φέις κοντρόλ κΙ να τους ξαναβάλουμε μέσα στην συζήτηση όταν ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά είναι η τετράδα, άμα χρειαστεί κάτι παραπάνω υπάρχει και ο Γενάρης
Ρε συ Σουριναμεζε θέλουμε και τα λέμε αυτά ηηηηηη?
Ξέρεις βέβαια ότι αν ο Οζντοεφ πχ πάρει 3η κάρτα πας στη ρεβάνς με..2 χαφ.Η αν τραυματιστεί κάποιος τι γίνεται?Ρε παιδιά εποικινωνειτε καθόλου ηηηη?Τι να πω ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε συ Σουριναμεζε θέλουμε και τα λέμε αυτά ηηηηηη?
Ξέρεις βέβαια ότι αν ο Οζντοεφ πχ πάρει 3η κάρτα πας στη ρεβάνς με..2 χαφ.Η αν τραυματιστεί κάποιος τι γίνεται?Ρε παιδιά εποικινωνειτε καθόλου ηηηη?Τι να πω..
Μιλάω για τετράδα, εσύ μιλάς για τριάδα
Μιλάω ΓΙΑ ΤΟ ΣΎΝΟΛΟ ΤΩΝ ΧΑΦ ΠΟΥ ...