Αναζήτηση για περισσότερες από 3778 εγγραφές
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν μιλάμε καν για τον Οζντοεφ, 2 χαφ έφυγαν δύο πρέπει να έρθουν. Και αντικατάσταση του Τσαλωφ, το παλικάρι δεν μπορεί....
Δεν έφυγαν δύο χαφ. Τρία χαφ έφυγαν, ανεξάρτητα με το πόσο έπαιζε ο καθένας τους.
Έφυγε ο Σβαμπ, έφυγε ο Μπακαγιόκο, έφυγε και ο Πένια. Και μέχρι σήμερα δεν ήρθε κανένας ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Γαύρος: Έσε - Μουζακίτης - Σκιπιονι - Νασιμέντο - Τσικίνιο - Ντάνι Γκαρσία και ο Τούρκος Γιαζίσι που νομίζω πως ήταν τραυματίας πέρσι.
Βάζελος: Τσιριβέγια - Σιώπης - Τσέριν + όποιον φέρει στη θέση του Μαξίμοβιτς
Χαρτί: Μάριν - Γιόνσον - Πινέδα - Λιούμπισιτς - Περέιρα - Μάνταλος ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι έχω αρχίσει να σιγουρεύομαι πως ο Ζαφείρης είναι προ των πυλών.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι είν τούτος ωρε?
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι έχει ευθύνη η ΠΑΕ? Η Λίβερπουλ έχει ευθύνη για τον Ισάκ? Τον Ζαφείρη τον θέλω με χίλια και καλά κάνει και επιμένει η ΠΑΕ. Ευθύνη θα έχει αν δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουράζεις όμως …. Είμαι ήδη για μπάνια εδώ και 2 βδομαδες … και να μ ρίξεις σαν τον άλλον κλαιν.
Αλλά να ξέρεις καλά στα είπε
Μπορείς να συνεχίσεις τα μπάνια σου για 1 μήνα ακόμα, παρέα με τον "γείτονα" σου. Καταλαβαινόμαστε νομίζω.
Πάντως τελείως φιλικά στο γράφω, ένας μήνας μπαν γι αυτά ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνετε να δοθεί deadlıne Σλάβια. Ο Ζαφείρης δεν είναι ένας από τους 4-5 παίκτες μιας λίστας. Είναι ο πρωταρχικός στόχος μας.
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα κλείσει και η ΠΑΕ το χειρίζεται μια χαρά. Ούτε άλλη πρόταση έχει νόημα να γίνει. Αν ανέβεις λίγο σε κάποιο νούμερο, θα το κάνεις μόνο αν σε ...
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα κλείσει και η ΠΑΕ το χειρίζεται μια χαρά. Ούτε άλλη πρόταση έχει νόημα να γίνει. Αν ανέβεις λίγο σε κάποιο νούμερο, θα το κάνεις μόνο αν σε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι έχει ευθύνη η ΠΑΕ? Η Λίβερπουλ έχει ευθύνη για τον Ισάκ? Τον Ζαφείρη τον θέλω με χίλια και καλά κάνει και επιμένει η ΠΑΕ. Ευθύνη θα έχει αν δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.
Η Λίβερπουλ δεν έχει ελλείψεις στην αντίστοιχη θέση. Εσυ έχεις. Και άτοπο μέτρο ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνετε να δοθεί deadlıne Σλάβια. Ο Ζαφείρης δεν είναι ένας από τους 4-5 παίκτες μιας λίστας. Είναι ο πρωταρχικός στόχος μας.
Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα κλείσει και η ΠΑΕ το χειρίζεται μια χαρά. Ούτε άλλη πρόταση έχει νόημα να γίνει. Αν ανέβεις λίγο σε κάποιο νούμερο, θα το κάνεις μόνο αν ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω 3 του Σεπτέμβρη να περνάς, 1 ή 2 πρωινή ώρα, δηλαδή ουσιαστικά μέχρι το βράδυ της Τρίτης 2/9.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν και οπαδοί της Σλάβια πάντως που την λένε έμμεσα στον ανισόρροπο στο X ότι δεν μπορείς να κρατάς έναν παίκτη που είναι θυμωμένος και δεν θα θέλει να παίξει, τα λεφτά είναι καλά και βρίσκεις αντικαταστάτη σίγουρα.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο τύπος εχει παίξει ακραιο επικοινωνιακο παιχνίδι εκει που τον έβριζαν οι οπαδοί της σλαβια γιατι τον πουλάει τωρα τον λένε πως δεν μπορεί να κρατήσει έναν που παικτη που δεν θέλει να μεινει και καλύτερο ειναι να τον αφήσει να φυγει.Αν όντως όλο αυτο ειναι ενα επικοινωνία κο κόλπο για μειώσει την ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι φίλε αλλά τα στοιχεία είναι φανερά μπροστά μας. Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να χαλάσει αυτή η μεταγραφή.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:58 Episimos ξέρεις κάτι??? Blackzone τα φώτα σου παρακαλώ..