Αναζήτηση για περισσότερες από 3778 εγγραφές
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Απάντηση Προέδρου Κρούζ Αζουλ όταν ρωτήθηκε για το υψηλό κόστος της μεταγραφής Γιακουμάκη στη μεξικάνικη ομάδα:
«Η Κρουζ Αζούλ δεν θα γίνει πρωταθλήτρια με “φθηνούς” ποδοσφαιριστές. Ένας λεγόμενος “μεγάλος” σύλλογος, με εκατομμύρια φιλάθλους και σταθερή δέσμευση για την κατάκτηση τίτλων, δεν ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε πολύς κόσμος στο κλεινόν άστυ το έχει αυτό το όνειρο αλλά θα μείνει όνειρο
- Τετ 13 Αύγ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ

- Τετ 13 Αύγ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βιδεο κορυφή

- Τετ 13 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αληθινος σεβασμός σε όποιον σκέφτηκε και εκτέλεσε το βίντεο παρουσίασης.
Απίστευτο.
Απίστευτο.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταπληκτικό το βίντεο όντως. Και για πείτε, στα ματς με το χαρτί δε φωνάζουμε ξανά το "κλέφτες-κλέφτες" ή το φωνάζουμε και σε αυτόν "όχι αγόρι μου εσένα, τους άλλους λέμε";
Φαντάσου υπερπαραγωγή στου Ζαφείρη....
Λογικά γκεστ Ζαφείρη Μελά με φανέλα στα αποδυτήρια και τον άλλον Ζαφείρη με ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιο απαισιοδοξο με εκανε ο Macho παρα αισιοδοξο παντως...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως δεν πρόκειται να κράξω καμιά ΠΑΕ αν στραβώσει η συμφωνία επειδή ο πρόεδρος της Σλάβια ξύπνησε στραβά ή φοβήθηκε, καλή ώρα, τις αντιδράσεις του κόσμου. Σίγουρα όμως θα μου κακοφανεί άμα μάθω πως ενώ ήξεραν ότι ο Ζαφ απομακρύνεται, δεν εκκίνησαν ήδη τις διαδικασίες για το πλαν b ή αν το ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
@Macho, εγώ δεν κατάλαβα το «ο Ιβαν έχει δώσει λευκή επιταγή μόνο για τον Ζαφειρη».
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι αν χαλάσει του Ζαφειρη επιστρέφουμε στις επιλογές δανεικών και ελεύθερων τύπου Μπακαγιόκο, Κόλεϊ και Βιετεσκα;
Γιατί για μένα το πρόβλημα εκεί είναι.
Αν δεν γίνει του Ζαφειρη, το οποίο ας ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κοπούν τα σχολια ότι αν δε βγει η μεταγραφή τι θα μας πουν αυτοί που τη δίνανε κλεισμένη.
Τα παιδια που μάθανε κάτι το μάθανε και το μετέφεραν. Ο ΠΑΟΚ την έχει πάει την υπόθεση όσο δεν πάει παρακάτω...
Αν ο αλλος είναι ανισορροπος και δεν πουλήσει δεν φταίνε τα παιδιά.
Ηρεμήστε λιγο να ...
Τα παιδια που μάθανε κάτι το μάθανε και το μετέφεραν. Ο ΠΑΟΚ την έχει πάει την υπόθεση όσο δεν πάει παρακάτω...
Αν ο αλλος είναι ανισορροπος και δεν πουλήσει δεν φταίνε τα παιδιά.
Ηρεμήστε λιγο να ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
τι κάθεστε και λέτε τουλάχιστον εδω μέσα? ποιος πουλησε τι και σε ποιον? ο φιλος ή ο όποιος φιλος που ότι ήξερε το είπε, όταν ολοι οι υπλοιποι (και έγω) σπαγαμε μπαλες (σορρυ για την εκφραση) με 24/7 πες και πες και τι νεο εχουμε και να κοιμηθούμε ή όχι? Αυτές τις απόψεις κρατήστε τες για μέρη έκτος ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Macho αρχικά σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Εύχομαι να είσαι καλά! Να περνάς να μας λες μια καλησπέρα φίλε!
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλεισμένες μεταγραφές στο site της ΠΑΕ έχει μόνο. Εδώ θέλουμε λίγο χουλιαμά ρε συ
Χουλιαμα να κανουμε.
Δουλεμα να μην νομιζουν καποιοι οτι τρωμε
Επίσης, με αγάπη θα σου το πω. Όπως ζήτησες την άδεια από τον black zone να τον κραξεις σε περίπτωση που δεν γίνει η μεταγραφή,μπορώ και εγώ να σε ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν μωρα που σας ταξαν παγωτο κανετε μερικοι. Καλοπροαίρετα ενας λεει μια πληροφορία και θα τον κραξουμε κι ολας αν δεν βγει; 50 περιπτώσεις δουλεύονται κάθε μεταγραφική περίοδο και κανουμε το χαβα μας εμεις εδω για να εκμεταλλευτούμε inside info που εχουν καποιοι. Κι εγω παντως πιστεύω οτι εγινε ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic