Αναζήτηση για περισσότερες από 3814 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Dimitris_L4
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ που ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πω ρε πστη και αυτό το διάβασα με φωνή Ραγκάτση. Τι έχεις γράψει...PAOKevolution έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:17 ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΙΓΟ!!
Αυτή η μούκια ο @nunies4 σαν πολλά δεν τα λέει τελευταία;;; Μίλα ρε Μουγγοθόδωρε!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρελό γιατρός και rainmaker κατά την γνώμη μου οι μόνες σελίδες που αξίζουν .
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο ισως ειναι η μερα που εκτος απο τον ερασιτεχνη , θα μιλησει και ο Ιβαν. Θεωρω οτι το ντιλ θα κλεισει γιατι αφου παει να κανει μια τετοια υπαρβαση για λογους πολλους τοτε θα την κανει. Αναβαθμιζομαστε αρκετα με Ζαφειρη, Γιακουμακη. Αν συνδυαστει με στοπερ και πιο γκολτζη φορ, μονο το γαυρο ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο ισως ειναι η μερα που εκτος απο τον ερασιτεχνη , θα μιλησει και ο Ιβαν. Θεωρω οτι το ντιλ θα κλεισει γιατι αφου παει να κανει μια τετοια υπαρβαση για λογους πολλους τοτε θα την κανει. Αναβαθμιζομαστε αρκετα με Ζαφειρη, Γιακουμακη. Αν συνδυαστει με στοπερ και πιο γκολτζη φορ, μονο το γαυρο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβάν σκάσε τώρα τη μεταγραφή να δείξεις σε μερικούς στη μάνα του συλλόγου πως έρχονται τα κεφάλαια από τη Ρωσία
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
ΙΒΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ!
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Πες της:
Βρήκα άλλη, πιο πλούσια και βέρα Σαλονικιά.
Αλλά εσύ έχεις το ηθικό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πες της:
Βρήκα άλλη, πιο πλούσια και βέρα Σαλονικιά.
Αλλά εσύ έχεις το ηθικό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Επικοινώνησε ο ΑΣ με τον πρόεδρο της Σλάβια και του έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου να μη βασιστεί σε ό,τι του λέει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά να ζητήσει έστω proof of funds από τον Σαββίδη από τράπεζα της Ελβετίας.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι δεν δέχονται τα ρώσικα χρήματα λέει
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για να πω την αμαρτία μου, αν έρθει ο Ζαφείρης και είναι να φύγει κάποιο χαφ, θα προτιμούσα να μείνει ο Οζντόεφ και όχι ο Καμαρά. Ο Οζντόεφ μου φέρνει ότι νοιώθει περισσότερο, ο Καμαρά μερικές φορές μου θυμίζει παιδάκι που παίζει στην αλάνα με τους φίλους του. Άσε που τέτοια φάτσα να σκοράρει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρε Ιβάν , εκεί που άλλοι θα κλείνανε την πόρτα και δεν θα γυρνούσαν πίσω εσύ πεισμωνεις και προσπαθείς ακόμα περισσότερο , μάλλον αυτός είναι ο λόγος που έγινες και δισεκατομμυριούχος.
Περήφανος που την Πέμπτη χωρίς Ζαφείρη χωρίς καν να είχε τελειώσει του Γιακουμάκη φώναξα το όνομα σου ...
Περήφανος που την Πέμπτη χωρίς Ζαφείρη χωρίς καν να είχε τελειώσει του Γιακουμάκη φώναξα το όνομα σου ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic