Αν δεν έχω κάνει μαλακια στο γήπεδο της Μπεσίκτας
ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ
Ρε άντε κλείστε ΤΟΝ
Σχεδον πανηγυριζεις που για την ωρα δεν εγινε. Τι σχεδον δηλαδη...charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
Καλο ειναι τετοιες ωρες να μην εμφανιζεσαι...αληθεια ...ειναι αμαρτια να φαμε μπαν 6-7 ατομα για παρτη σουcharisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
Πονάς;charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:08 Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
σαλτα βρε νούμεροcharisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
παλι μπινελικι θα φας
Όπως γράφω και πιο πάνω όχι αλλά είμαι σε έκσταση γιατί τα ονόματα πλέον που ακούγονται δεν είναι της σειράς! Πόσο μάλλον αν κλείσει ο Ζαφείρης ! Που πιστεύω ότι θα κλείσειUnpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:10Έχεις μάθει κάτι αδερφέ; Μίλα ειλικρινά γιατί είμαστε μέσα στην αγωνία
Πω ρε πστη και αυτό το διάβασα με φωνή Ραγκάτση. Τι έχεις γράψει...PAOKevolution έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:17 ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΙΓΟ!!
Αυτή η μούκια ο @nunies4 σαν πολλά δεν τα λέει τελευταία;;; Μίλα ρε Μουγγοθόδωρε!