Αναζήτηση για περισσότερες από 3819 εγγραφές

Return

από makispaspartou
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Να γράψω κι εγώ αυτά που έμαθα. Τα δημοσιεύματα είναι ακόμη λίγο πίσω. Οι Τσέχοι ζήτησαν 12,5 εκ κι εμείς φθάνουμε !!;;; στα 11.. Ο παίκτης πιέζει και στο τέλος θεωρώ ότι αν ο Σαββιδης δεν κάνει πίσω θα γίνει.
Ειδομεν..
Αν γίνει πάντως λέει πολλά για το πόσο δυνατός σκακιστής είναι ο Ιβαν..
από Dimitrisou
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίσατε τις παπαριές κάποιοι "θα στεναχωρήθουν κάποιοι αν έρθει", "το club Μυστακίδη " κτλ....βγήκαν τα ΠΑΟΚομετρα πάλι.

Ας μην έρθει ο Ζαφείρης αν αρνηθεί η Σλάβια, ας πάρουν άλλο παιχταρα στα χαφ

Επειδή εγώ εγραψα για στεναχώριες δεν έχει να κάνει για μένα με κλαμπ Μυστακίδη η κλαμπ Σαββίδη ...
από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Τι λες ρε παιδί μου..... έγινε και 2η πρόταση;;;
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς
από eorptol1
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:31 Τι λες ρε παιδί μου..... έγινε και 2η πρόταση;;;
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς
μπραβο αδερφε ειπες και δεν ειπες οπως επρεπε να κανεις
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:37 Το μονο θετικο απο τη φαπα με τν Ζαφειρη ειναι οτι αυτα τα φραγκα ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πεσουν για την ενισχυση της ομαδας!!
Φίλε βιάζεσαι και μπορεί να σου γυρίσει η φάπα
από tolis14
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

eorptol1
Τσάμπα παιδεύεσαι και χάνεις το χρόνο σου. Πέρα από κάποιους που πραγματικά ενδιαφέρονται, ανησυχούν γι την ομάδα και την ενίσχυση της και κάνουν σοβαρή κριτική, οι υπόλοιποι ότι, μα ότι, και να γίνει θα το γυρίσουν από δω, θα το πάνε από κει, ώστε πάλι στην ειρωνεία και την τρελίτσα να ...
από eorptol1
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

@eorptol1
Τσάμπα παιδεύεσαι και χάνεις το χρόνο σου. Πέρα από κάποιους που πραγματικά ενδιαφέρονται, ανησυχούν γι την ομάδα και την ενίσχυση της και κάνουν σοβαρή κριτική, οι υπόλοιποι ότι, μα ότι, και να γίνει θα το γυρίσουν από δω, θα το πάνε από κει, ώστε πάλι στην ειρωνεία και την τρελίτσα να ...
από Vet_eranos
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Βρε στην Αλάσκα σε λίγες μέρες γράφεται λογικά ο επίλογος...

Άπαξ κ δεν κάνει ο πορτοκαλί καμία τριπλα, ξεμπερδεύουμε με κυρώσεις κ ας βρουν τρουπα να κρυφτούν..

Να στε βέβαιοι κρατάει τεφτέρι ο Πόντιος τόσο καιρό στη σκακιέρα του κ περιμένει σαν τον βούδα..

Κάτι μου λέει θα ρθει κ κόντρα ...
από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως από κλειστή κάνουλα και ειρωνίες για αφραγκίες μέχρι 11 μυρια πρόταση για έναν παίχτη υπάρχει και η μέση λύση 2,3,4,5 μυρια για έτοιμους κανονικούς παίχτες …να γεμίσει το ρόστερ να πάμε να τους πηδήξουμε όλους
Ξέρω ξέρω ο ξενέρωτος της παρέας

Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες. Θα δώσουμε 11 ...
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Η περίπτωση Ζαφείρη είναι κίνηση με λογική με πολύ ποδόσφαιρο και σχεδόν win win.
Πρώτον επικοινωνίακο μπαμ ,όχι όμως με παίχτες τύπου Καγκαβα και Μπερμπατοφ αλλά με 22χρονο παιχταρα με σκανδιναβικη παιδεία.
Δεύτερον κερδίζεις για 1-2 χρονια ένα σύγχρονο χαφ ,που μπορεί να πάρει την πρώτη μπάλα ...
από JohnDag
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως από κλειστή κάνουλα και ειρωνίες για αφραγκίες μέχρι 11 μυρια πρόταση για έναν παίχτη υπάρχει και η μέση λύση 2,3,4,5 μυρια για έτοιμους κανονικούς παίχτες …να γεμίσει το ρόστερ να πάμε να τους πηδήξουμε όλους
Ξέρω ξέρω ο ξενέρωτος της παρέας

Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες. Θα δώσουμε ...
από theo-drama
Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:29 Εδώ θα χτιστεί η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που θα κάνει τρεμπλ.

Για την ακρίβεια ελληνική παροικία Α' ποιότητος.

Με αυτά κ με αυτά, ξεχάσαμε κ τον Γιακουμακης.