Αναζήτηση για περισσότερες από 3819 εγγραφές

Return

από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ο Ντεσπόντοφ και ο Μαντί Καμαρά (που έχουμε βαλθεί να βγάλουμε στο σφυρί αυτό το καλοκαίρι) αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό μέχρι τέλους είναι απαραίτητα κομμάτια του ενεργού rotation της ομάδας. Μπορεί να μην είναι αυτοί που θα μας κουβαλήσουν αλλά είναι 2 παίκτες εν δυνάμει βασικοί σε ...
από Stelios Bagios
Σάβ 09 Αύγ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Το να κάνουμε χαβαλε για το Ζαφείρη να το δεχτώ, έχει ανάγκη κι από χαλάρωση το φόρουμ ειδικά αυτό το καλοκαίρι.

Το να συζητάμε σοβαρά για το Ζαφείρη πιστεύω μόνο κακό κάνει καθώς οι πιθανότητες να γίνει μια τέτοια μεταγραφή είναι απειροελάχιστες και δημιουργούνται προσδοκίες εκτός πραγματικότητας ...
από epitropos
Σάβ 09 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω πλέον για τόσο ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους και σ εμενα αναφερόμενος να γίνει κανα ξαφνικό και να χαζεψουμε όλοι, να δω και μια φορά για ΚΑΛΟ τις αντιδράσεις και τα παραμιλητά του κόσμου, όπως και το τί θα επινοησουμε μετά :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Jim_Chatz
Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:03
Jump to forum
Jump to topic

Αν ήταν να διέψευδε η ΠΑΕ για τον κάθε παίκτη μου γράφεται εδώ ή γενικά στα σοσιαλ μίντια που δεν ισχύει, άλλη δουλειά δεν θα κάνανε
από Χωρικός
Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

ποιά σπορταιμ ρε παιδιά;;; εκτός αν νομίζετε οτι μιλάμε για τη σπορταιμ την παλιά την ορθόδοξη της δεκαετίας του90.
Σήμερα είναι από τα χειρότερα που υπάρχουν
από paokovios1974
Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:44
Jump to forum
Jump to topic

Δευτέρα θα βγει το όνομα.
Προσωπική εκτίμηση.
Μακάρι να τρελαθούμε όλοι αλλά καλού κακού, μικρο καλαθι
από Dimitris_L4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:44
Jump to forum
Jump to topic

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!!! Οσοι λετε για Ζαφειρη, απαγορευεται να κραξετε τν ΠΑΕ οταν φερει χαφ κ προφανως δε θα ειναι ο Ζαφ...
από leftosss4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως το like του το έκανε ο Ζαφ σε ποστ του Sport24 για την μεταγραφή του Γιακουμάκη στον ΠΑΟΚ.
από Dimitrisou
Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Από χτές το πρωί είχαν πεί στον γνωστό σταθμό για πρόταση 10 χαρτιών για Ζαφείρη. Το προσπέρασα. Μιλάω για τους φαλακρούς παραγωγούς.

Ασόβαρα πράγματα γιατί τόσον καιρό Θέλουμε 6άρι και τώρα αποφασίσαμε να το πάρουμε; (εννοώ άν ισχύει είναι καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού).

Αν ισχύει προφανώς και ...
από navigator11
Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:09
Jump to forum
Jump to topic

donkixotis έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:05 ΖΑΦΕΙΡΗ ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΡΑΣ :opaokara:
Αν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, δε θα επιτρέψει τη μεταγραφή αυτή ή παρόμοιας δυναμικής η μάνα του συλλόγου
:mrgreen:
από JohnDag
Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ζαφείρης είναι και μεταγραφή εντυπώσεων και μεταγραφή (αγωνιστικής) ουσίας.

Win-win είναι η φάση απ' όποια πλευρά κι αν το δεις, συνεχίζω βέβαια να μην δίνω πάνω από 1% να ολοκληρωθεί μια τέτοια κίνηση.

Και ίσως το 1% είναι και μεγάλο σαν ποσοστό.
από vasgias
Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Στεργιάδης συνεχίζει να λέει για χαφ πρωταγωνίστριας ομάδας στο Αγγλικό πρωτάθλημα.
από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν έχω την απαίτηση να έρθει ο Ζαφείρης και ο Χ Ζαφείρης με τόσα λεφτά. Θα ήταν ανόητο.

Απλά έχω την απαίτηση, αφού υπάρχει όπως φαίνεται η διάθεση ενίσχυσης, και σημαντικής μάλιστα, να έρθουν 2 (συν ένας φορ αν φύγει ο Τσαλοφ) παίζουμενοι παίκτες που ταιριάζουν στα θέλω του προπονητή ...
από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

Εγω απλα θα πω οπως ειπα και για το 1.8 του Γιακουμακη, οτι ασχετα με την καταληξη για το χαφ, το δασος που πρεπει να δουμε, ειναι η διαφοροποιηση της μεταγραφικης πολιτικης και η αλλαγη στο μοτιβο των τελευταιων χρονων.
Αντιλαμαβανομαι βεβαια οτι σε πολλους, χωρις απτο αποτελεσμα ολα αυτα φανταζουν ...
από leftosss4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Τον Τσακαλεα τον βλέπω να ειρωνεύεται στο Χ που τον ρώτησε κάποιος για τις ενδεκάδες του ερχόμενου παιχνιδιού της Slavia.

Μάλλον τζάμπα μπαίνουμε στην μπριζα