Αναζήτηση για περισσότερες από 4212 εγγραφές

Return

από black death
Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δηλαδή όλοι εσείς είστε ΟΚ που έρχεται αυτός ο χάρτινος και τρομοκρατημένος τύπος στον ΠΑΟΚ? Που πανηγύριζε σαν τρελός την μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού? Δε λογαριάζω το γεγονός ότι είναι και άμπαλος. Ούτε καν στους current top 5 Έλληνες φορ.

https://youtube.com/shorts ...
από Psagmenos4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Δαχτυλος Τέλη το σκηνικό με Ζαφείρη, ή που θα εκτεθεί αν δεν τον φέρει ή που θα μείνει ρεστος και δεν θα προχωρήσουν οι μελέτες για το γήπεδο.

Ο μόνος τρόπος να προχωρήσει κάτι μεγάλο είναι να μην πηγαίνεις με την ίδια νοοτροπία.
Να σκέφτεσαι διαφορετικά και να προτείνεις λύσεις, συνιδιοκτησίας ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Τι υπεραξία λόγο καταγωγής λέτε ρε παιδιά; Έλληνας είναι όχι βραζιλιανος. Απο πότε η ελληνική εθνικότητα ανεβάζει την τιμή κάποιου;

Ηλικία ναι, σαφώς. Για αυτό ο Βαρέλα στα 30 άξιζε το 1/20ο του Κουλιερακη στα 20 παρότι αγωνιστικά ήταν σε παρεμφερές επίπεδο.

Αλλά αυτό σημαίνει ότι αυτά που θα ...
από obanebane
Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Έλα ρε dani,τι δηλαδή δεν καταλαβαίνεις, 1,8 από τα 2,8 που έχει λαμβάνειν ο παίχτης θα τα καλύψει ο ΠΑΟΚ.
από JohnDag
Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:17
Jump to forum
Jump to topic

Λάθος διατύπωση είναι, αυτό που ισχύει είναι αυτό που λέει ο bane.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο 2.8Μ τον χρόνο, εμείς θα καλύψουμε το 1.8Μ.
από Jim_Chatz
Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:51
Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:47 Αυτός της σφήνας πάντως που έλεγε ότι ο Γιακουμάκης ήταν Κρήτη και πετάχτηκε λίγο Μεξικό για να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη, για τα χαφ φωτογραφίζει τον ΑSL που μας είχε δώσει ο prist
Ποιος είναι ο ASL; Χαθήκαμε με τόσα αρχικά παικτων που έχουν δοθεί εδώ μέσα
Sambi Lokonga
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Albert Sambi Lokonga, πιθανότατα βέβαια το ψάρεψε από εδώ μέσα...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά παίζει το 90% εδώ μέσα να βλέπουμε με καλό μάτι τον Γιακουμάκη. Η φετινή μεταγραφική περίοδος έχει πάρα πολλά στραβά, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε πως όσοι όντως ήρθαν, φαίνεται να είναι καλές περιπτώσεις.
από Nikos 74
Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Η σωστή αρχή σε κάθε μεταγραφική περίοδο είναι το ξεσκαρτάρισμα. Μέχρι στιγμής καλά πάμε, με λίγα ακόμα βαρίδια να φεύγουν θα πάρουν άριστα.
Έχετε πάρει χαμπάρι ένα παιδομάζωμα που έγινε από τον ΠΑΟΚ Β; Μακάρι να βγάλουμε διαμαντάκια για την πρώτη ομάδα.
από epitropos
Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πάντως βγαίνει ότι είναι πολύ κοντά κάτι καλό. Απλώς επειδή έχουμε κάνει στο χυλό , φυσάμε και το γιαουρτι. Εγώ θεωρώ πολύ θετικό το ότι δεν ακούγεται κάτι πάντως ή και το ότι αν ακουστεί κάτι καλό δε θα το πάρει κανείς στα σοβαρά :opaokara: :opaokara: έχω κρατήσει ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:00
chri5ti9 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:57 Ουναϊ μυριζομαι . Πόνο στους κάτω , ακριβή μεταγραφή ..
Ο Τσάρλυ ανέβασε πριν λίγο ότι η βαζελα πουλάει τον Μαξίμοβιτς και κλείνει θετικά η υπόθεση του Ουναχι
Πάντως κάτι ποσά που ακούστηκαν για τον Μαξίμοβιτς είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, κάποια απάτη πρέπει να παίζει
από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:53 Πως πήγαμε από την ανάγκη πώλησης του Ντέλια λόγω έλλειψης ρευστότητας, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίγκας. Πραγματικά δεν βγαίνει κανένα νόημα σε όλα αυτά.
Ένα ποντιακό κεφάλι δρόμος
από nunies4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Κ εσυ πως το εμαθες αν επιτρεπεται?

Ούτε εγώ έχω μάθει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής αλλά ας πούμε πως έχω κάτι σαν γνωστό μου, τώρα τι δουλειά κάνει αυτός για τον ΠΑΟΚ κτλπ δεν θέλω να αναφέρω αλλά είναι έμπιστη πηγή.

"Ας πούμε ότι έχω κάτι σαν γνωστό μου" :lol: . Τον γνωστό τον είχες ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ντεσπόντοφ και ο Μαντί Καμαρά (που έχουμε βαλθεί να βγάλουμε στο σφυρί αυτό το καλοκαίρι) αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό μέχρι τέλους είναι απαραίτητα κομμάτια του ενεργού rotation της ομάδας. Μπορεί να μην είναι αυτοί που θα μας κουβαλήσουν αλλά είναι 2 παίκτες εν δυνάμει βασικοί σε ...
από Stelios Bagios
Σάβ 09 Αύγ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Το να κάνουμε χαβαλε για το Ζαφείρη να το δεχτώ, έχει ανάγκη κι από χαλάρωση το φόρουμ ειδικά αυτό το καλοκαίρι.

Το να συζητάμε σοβαρά για το Ζαφείρη πιστεύω μόνο κακό κάνει καθώς οι πιθανότητες να γίνει μια τέτοια μεταγραφή είναι απειροελάχιστες και δημιουργούνται προσδοκίες εκτός πραγματικότητας ...