Αναζήτηση για περισσότερες από 4195 εγγραφές

Return

από Michael Scott
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγώ ξέρω δεδομένα 3 πράγματα:

1 . Αν επιλεγεί ο Μυστακίδης, ξεχάστε τις 3ετιες (ή 3+1 αν προτιμάτε)... Πάμε μίνιμουμ για πλανο 5ετιας και... βλεπουμε, μιας και δεν νομίζω να παραχωρήσει ο Ιβάν τις μελέτες για τις οποίες έχει δώσει εκατομμύρια (και καλα θα κανει μεταξύ μας). Μια 5ετια αγώνων ακομα ...
από theodoros
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
από thomas Murg
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και φαίνεται ότι παρεβην τον κανόνα της ισορροπίας που μόνος μου έβαλα, και εθιξα κόσμο

Πρώτον δεν το ήθελα αυτό

Δεύτερον παραμένω έξαλλος, εξ ου και η παράβαση του κανόνα

Τρίτον θεωρω ότι έχω επαρκώς εξηγήσει ποιοι είναι οι λόγοι που με κάνουν έξαλλο και ποιοι είναι οι κίνδυνοι που ...
από FreeWatcher
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Εαν φανει αναξιοπιστος σε κατι που εχει υπογραψει, πιστεψε με οτι το κλιμα θα ειναι μη αναστρεψιμο. Και θα εχει καθε δικαιωμα ο καθε ΑΣ και ο καθε Μυστακιδης να απαιτουν ανοιχτα πλεον αλλαγη σελιδας.

Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι περιορίζουν το θέμα στο γηπεδικό.
Παιδιά το θέμα είναι η ...
από thomas Murg
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Για καμία κεντρική δεν είναι το κείμενο. Όπως λέει και το τραγούδι: Είναι καιρός ν'αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.
από jibbie
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά απορώ, πως είναι τόσο δύσκολο να δει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που τόσα χρόνια ασκεί κριτική στα της ΠΑΕ και στον ιβαν, ωστόσο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση το στησιμο που τρώει τώρα.

Προσωπικά μιλώντας , προσπαθώ να σκεφτώ πότε είναι η στιγμή για κριτική και πότε η στιγμή για στήριξη ...
από navi_reloaded
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Η δική μου, μάλλον αφελής, απορία εξακολουθεί να παραμένει η εξής. Πώς ορισμένοι συμφορουμίτες, με τους οποίους μπορεί να διαφωνώ σε πολλά, ενδεχομένως και πάρα πολλά, εντούτοις δεν τους βάζω σε καμιά περίπτωση στο ίδιο τσουβάλι με διάφορους αλεξιπτωτιστές και άνοστες καρικατούρες, που κυκλοφορούσαν ...
από aivas19
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Tolis14 δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει πλευρά κανείς ακόμα γιατί δεν έχουμε ιδέα τι θέλει η κάθε πλευρά.

Ο Ιβάν είχε παρατημένη την ομάδα για χρόνια. Δεν ερχόταν, δεν την ενίσχυε, δεν προχωρούσε σε στρατηγικές επενδύσεις. Και δεδομένων των λοιπών επενδύσεων του δεν ήταν οικονομικό καθαρά ...
από tolis14
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Είμαστε ιδέα;
Να γράψω πάλι κάτι που μου αφαιρεσες;;;
Την ΕΠΟ πως την έχουμε δίπλα μας τα τελευταία χρόνια, με τα αγνά ιδεώδη;

Τι γραφετε ρε πανω στο μισος σας; Πατε καλα;

Τώρα το κατάλαβες; δεν ξέρω όμως τι είναι χειρότερο, αυτοί που ξεβρακωνονται έτσι ή αυτοί που το παίζουν συζητήσιμοι ...
από Azrael
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Αν κάποιος ήταν τόσο μεγάλος ΠΑΟΚτσης όσο διαφημίζουν κάποιοι,δεν θα ήθελε ο κόσμος να έχει γίνει τριμπουρδελο στα 100 χρόνια ιστορίας.Ναι για τον Τέλη λεω.

Ημουν αρνητικός απο την 1η μέρα που έγινε η περιβόητη ανακοίνωση αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνομαι ακόμα περισσότερο.
από PAOKevolution
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη. Λάθος ...
από VfB v2
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Και από που προκύπτει ότι το γήπεδο πρέπει να γίνει...εδω και τώρα....

Αφού είναι....θεματοφυλακες..και ξερουν ότι κάποια στιγμή τα γεωπολιτικά θα τελειωσουν γιατι δεν πάνε για διακοπές μαζί με την δικηγόρο αφού έτσι και αλλιώς....προτεραιότητα έχει ο Ιβάν....
από aivas19
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

@Blackgr4 συγνώμη αλλά διαφωνώ. Μπορεί να μην τρέχει το γήπεδο, να έχει κακή διαχείρηση στην ΠΑΕ, να θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο σε όλα, αλλά ξεκίνησε το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο. Δεν έχει αφήσει κανένα απλήρωτο. Βλέπει ότι όλοι είναι εναντίον του και ακόμα συζητάει για την Νέα Τούμπα ...
από Sera4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...