Ντροπή και τίποτε άλλο γι αυτά τα ανθρωπάκια που ξεπουληθηκαν μετά από 100 χρόνια.
Για τον κόσμο που θεωρεί πως δεν είναι πρόβατο( θεμα Ντελια)ας πάρει την ανακοίνωση αυτή να τρώει κάθε βράδυ αντί για σανο.. πραγματικά λυπάμαι πολύ.
Χρόνια μας πολλά!
Αναζήτηση για περισσότερες από 4023 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μπράβο στον Α.Σ. ΠΑΟΚ
« βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με αφορμή τον διακαή πόθο όλων των ΠΑΟΚτσήδων, ώστε επιτέλους να γίνει πραγματικότητα το όραμα της Νέας Τούμπας. Με πράξεις, αλλά και παραλείψεις του, έθεσε εκ νέου στην επικαιρότητα το θέμα του νέου γηπέδου ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Μπούζο χθες να λέει ότι ο Ιβάν πρέπει να φέρει κι αυτός εγγυητική αλλά όχι από ρωσική τράπεζα. Από δυτική, εγνωσμένου κύρους.
Δηλαδή, ουσιαστικά, μας λέει με παμπόνηρο τρόπο "να σε δω, Ιβάν, με όλες τις κυρώσεις, να βγάζεις εγγυητική από δυτική τράπεζα".
Και ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:28
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Μοντρεαλιωτης 1 βδομάδα εκτός για επίθεση σε άλλα μέλη
2. Σπεσιαλ4 1 βδομάδα εκτός για ειρωνίες και συγκεκαλυμμένη χαρά σε τεταμένη και προβληματικη περίοδο για τον σύλλογο
3. Η ανακοίνωση του ΑΣ ως σύνταξη και ως νόημα είναι πλήρως ανεπαρκής, στα όρια του αστείου και σίγουρα προσβλητική για ...
2. Σπεσιαλ4 1 βδομάδα εκτός για ειρωνίες και συγκεκαλυμμένη χαρά σε τεταμένη και προβληματικη περίοδο για τον σύλλογο
3. Η ανακοίνωση του ΑΣ ως σύνταξη και ως νόημα είναι πλήρως ανεπαρκής, στα όρια του αστείου και σίγουρα προσβλητική για ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
.....................
Δεν ξέρω τι γίνεται ,.........
δεν ξέρω τι θα γίνει αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
.
Τα τελευταία 5 χρόνια πρωτάθλημα κύπελο πορείες σε ευρωπαϊκούς ομίλους.....
Αν έσκασε ο κόσμος γιατί δεν πήγαμε στο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθόλου σεβασμό δεν δείχνουν στον Ιβάν πίσω από την πλάτη του όλα... Τι συμφώνησαν με μυστακιδη πως πήραν χθες αποφάσεις ενώ οι περισσότεροι δεν διαβάσανε το μνημόνιο της παε.... Ποιον νομίζουν ότι δουλεύουν
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:07
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Μοντρεαλιωτης 1 βδομάδα εκτός για επίθεση σε άλλα μέλη
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα, διάβασα όλα τα σχόλια και τα αποτελέσματα όπως φαίνονται από εδώ μέσα και να πω και εγώ την γνώμη μου.
Α) Αν ισχύει αυτό που τους είπε η γκοτσαρεβα ήταν εκβιαστικό προς τον ΑΣ. Δε νομίζω να ισχύει όμως γιατί θα ήταν φάουλ από μεριάς τους. Δεν είναι σε θέση ισχύος η ΠΑΕ πλέον στο ζήτημα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Άιντε μες του διαβόλου τη γούβα
μας κατέβασε μια κλούβα,
ήταν όλοι οι λαθραίοι,
οι τρελοί και οι μοιραίοι.
Κι ο αρχιδιάβολος μου λέει
το φιλί για όλα φταίει
για αυτό κάτσε εδώ κάτω
απ’ τον πάτο παρακάτω.
Το παιχνίδι είναι στημένο
ξηλωμένο και ραμμένο,
με βελόνα κεντημένο
το παιχνίδι είναι στημένο ...
μας κατέβασε μια κλούβα,
ήταν όλοι οι λαθραίοι,
οι τρελοί και οι μοιραίοι.
Κι ο αρχιδιάβολος μου λέει
το φιλί για όλα φταίει
για αυτό κάτσε εδώ κάτω
απ’ τον πάτο παρακάτω.
Το παιχνίδι είναι στημένο
ξηλωμένο και ραμμένο,
με βελόνα κεντημένο
το παιχνίδι είναι στημένο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα, διάβασα όλα τα σχόλια και τα αποτελέσματα όπως φαίνονται από εδώ μέσα και να πω και εγώ την γνώμη μου.
Α) Αν ισχύει αυτό που τους είπε η γκοτσαρεβα ήταν εκβιαστικό προς τον ΑΣ. Δε νομίζω να ισχύει όμως γιατί θα ήταν φάουλ από μεριάς τους. Δεν είναι σε θέση ισχύος η ΠΑΕ πλέον στο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μνημονιο με Μυστακιδη το οποιο δεν εχουμε ιδεα ακομα τι περιεχει προλαβαν και το διαβασαν και το υπεγραψαν.
Του Σαββιδη δεν εχουν προλαβει ακομα....μαλιστα
Του Σαββιδη δεν εχουν προλαβει ακομα....μαλιστα
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;
Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
Και τι σημαίνει αυτό;
Πολύ λυπηρό ο ΠΑΟΚτσής να ξερογλυφεται για κάθε νέο "νταβατζη ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν τον ιβαν πόσα χρόνια έχεις να ακούσεις για την νέα τούμπα;Odi έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:52 Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;
Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν 3 χρονια δεν αλλαξε ουτε κουκκιδα απο τις μακετες της populous, δεν ασχοληθηκε καν με αδειες, πουλαει σε χρονο ρεκορ οτι αξιζει, ηθελημενα δεν ανανεωσε τον καλυτερο παικτη της ομαδας. Επισης, καθε καλοκαιρι ταχα μου δεν βρισκει παικτες 2 μηνες αφου διαπραγματευτει (μια επειδη αλλιως τα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τον έθιξε κανένας…
Θυμήσου το ποστ σου όταν ο Ντελιας ετοίμαζε βαλίτσες
Αλλεργικοί στην αχαριστία ναι
Θυμήσου το ποστ σου όταν ο Ντελιας ετοίμαζε βαλίτσες
Αλλεργικοί στην αχαριστία ναι