Η αναζήτηση βρήκε 329 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Nikodiai είσαι έτοιμος να φορέσεις την φανέλα του νέου πουλέν σου; :mrgreen:
από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μοχαμεντ είναι καλύτερος παιδιά. Νομίζω η πιο αξιόπιστη αλλά παράλληλα βατή επιλογή. Μακάρι θα έλεγα. Εξάλλου έναν παίκτη δεν τον παίρνεις για ένα χρόνο.

Και ο Κεντιρα δεν είναι όμως κακός παίκτης.
Για να δούμε
από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ επιμένω να αμφισβητώ το αν όλα έγιναν με εντολή του Ιβάν. Δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα και το έγραφα και χθες όταν γινόταν όλο αυτό, ότι ο Ιβάν είναι τόσο αφελής, τόσο χαζός για να κάνει το μεγαλύτερο λάθος του στην πιο κρίσιμη στιγμή για αυτόν, αλλά και την ομάδα. Γι αυτό και περιμένω να δω ...
από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ επιμένω να αμφισβητώ το αν όλα έγιναν με εντολή του Ιβάν. Δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα και το έγραφα και χθες όταν γινόταν όλο αυτό, ότι ο Ιβάν είναι τόσο αφελής, τόσο χαζός για να κάνει το μεγαλύτερο λάθος του στην πιο κρίσιμη στιγμή για αυτόν αλλά και την ομάδα. Γι αυτό και περιμένω να ...
από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Κανένα σχόλιο για τα άρθρα του kicker που μιλάνε για επιθυμία του Ντελια για μεταγραφή και εξ αρχής αντίθετη στάση από τον Ιβάν;

Το kicker ή η bild είναι αξιόπιστο μέσο άραγε;
από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε με συγχωρείς αλλά ξέρουμε όλοι πως εδώ και χρόνια δεν κλείνει καμμία αγορά χωρίς το ΟΚ του Ιβαν. Άρα είναι απίθανο να έγινε αυτό χωρίς της έγκριση του..

Μα δεν εννοώ αυτό φίλε μου. Εννοώ για το ποιες ήταν οι διαθέσεις του Ντελια αλλά και τι μπορεί να έχει συζητηθεί μεταξύ τους.

1 ...
από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Ε τώρα την κολοκυθια θα παίζουμε; Το ίδιο ερώτημα θα μπορούσε να κάνει κάποιος αντιστρόφως. Αν πραγματικά δεν ήθελε να φύγει θα ετοιμαζόταν να μπει στο αεροπλάνο; Με το ζόρι θα άλλαζε όλη την ζωή του;
Μιλάμε για απόφαση ζωής
από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Δώσε πρώτα μια εξηγηση γιατί ένα χρόνο ο Ιβάν δεν τον ανανεωνε και μετά θα πάμε και στον παίκτη

Όπως διατάξεις. Να κάτσω και προσοχή; Κόψτε ρε αυτό το ύφος. Έλεος πια.

Στην ουσία τώρα, εγώ δεν ξέρω γιατί δεν έγινε η ανανέωση. Κάποιοι έχουν αναφέρει πάντως ότι η οικονομική αποκατάσταση ...
από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως δεν έχω τον Ιβάν για βλακα. Και τα δημοσιεύματα του kicker που λένε ότι εξαρχής ήταν αντίθετος παρά την επιθυμία του παίκτη, μάλλον το επιβεβαιωνουν.

Πιστεύω ότι υπήρχε από πέρσι η υπόσχεση ότι του χρόνου, δηλαδή φέτος, εάν και εφόσον έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον παίκτη αλλά και ...
από Unpsofable78
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

γραφεις ψεματα οτι ο Ντελιας πιεζε να φυγει και ο Ιβαν ηθελε να τον κρατησει.

Ακόμα μια κλασικη τακτική, ειμαι ...ύποπτος.. το χω ξαναπει οποιος εχει θέμα βιντεοκληση και οι 2 μας με τους μοντ, τις φατσες μας με ονοματεπώνυμα

Ψέματα λες ρε τραγικέ. Δες τι ακριβώς έγραψα στον Makispaspartou ...
από Unpsofable78
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, εγώ δεν θέλω τον Κεντιρα πλέον, όχι επειδή τον θεωρώ κακό παίκτη, αλλά επειδή η ομάδα χρειάζεται ενότητα. Να έρθουν παίκτες στις 3 θέσεις φορ, χαφ και στόπερ που θα είναι όσο το δυνατόν κοινής αποδοχής από τον κόσμο.

Το μόνο που μας λείπει ενόψει κρίσιμων ευρωπαϊκών ...
από Unpsofable78
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

embuji συμφωνώ για τον μ.ο. ηλικίας. Κι εγώ το σκέφτηκα. Μπορεί να διορθωθεί κάπως του χρόνου με αλλαγή του Οζντοεφ με κάποιον πιο νεαρό.

Είναι τέτοια η ποιότητα του Bentaleb πάντως και η ηλικία του καλή που θα άξιζε ως προσθήκη.

Και ο Οζντοεφ πάντως, ειδικά στο τελευταίο φιλικό, είναι ακόμη σκυλί ...
από Unpsofable78
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο Ιβάν πώς ακριβώς είναι αδύναμος όταν ανακοινώνει τεράστια επένδυση στον ΟΛΘ;

Στο κάτω κάτω το μνημόνιο συνεργασίας με τον ΑΣ θα τον εκθέσει ανεπανόρθωτα αν τυχόν δεν τηρηθούν τα χρονοδιαγραμματα.

Όσοι λοιπόν αμφιβάλλουν για την οικονομική ρευστότητα, με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ, δεν μπορούν να ...
από Unpsofable78
Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο Ιβάν πώς ακριβώς είναι αδύναμος όταν ανακοινώνει τεράστια επένδυση στον ΟΛΘ;

Στο κάτω κάτω το μνημόνιο συνεργασίας με τον ΑΣ θα τον εκθέσει ανεπανόρθωτα αν τυχόν δεν τηρηθούν τα χρονοδιαγραμματα.

Όσοι λοιπόν αμφιβάλλουν για την οικονομική ρευστότητα, με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ, δεν μπορούν ...
από Unpsofable78
Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Να πάμε για ύπνο ρε παιδιά; Ή έχουμε τίποτα;
Δεν θα ακούμε τα ξυπνητήρια το πρωί για την δουλειά :mrgreen:

Για τον Γιοβιτς πάντως ενδιαφέρεται σοβαρά η νεοφώτιστη στην La Liga Ρεαλ Οβιεδο.

Όσο χαζό κι αν ακούγεται, το μόνο που έχουμε να αντιπαραταξουμε ως κίνητρο σε ομάδα ακόμη και νεοφώτιστη της ...