Η αναζήτηση βρήκε 117 εγγραφές

Return

από dimitris7777
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Επίσης, Apetenok? Ονοματάρα.

Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.

Στην ταινία του Ρομάν Πολάνσκι οι Πειρατές (1986) οι Ισπανοί κονκισταδόρες μεταφέρουν το χρυσό θρόνο του βασιλιά των ...
από vasgias
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

TylerDurden έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01
paokspren έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:56
Επίσης, Apetenok? Ονοματάρα.
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
Εμένα εντομοαπωθητικό.
από Unpsofable78
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να επιβεβαιωθούν τα παιδιά που έχουν πληροφορίες, αλλά όσο περνάνε οι ώρες και δεν βγαίνει είδηση από σαιτ του τύπου, "Συμφωνία ΠΑΟΚ με τον τάδε, αύριο στην Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές, ανησυχώ μην μείνουμε με το πουλί στο χέρι.
από trouman
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Όλο το ζουμί και το κρυφό μήνυμα είναι στην πινακίδα από πίσω, παραπέμπει στη Σοφούλη, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Φως φανάρι, για αυτό και το κρυφό μήνυμα έχει τη θέση που μπαίνει το φανάρι, πάνω από την πόρτα.

αδερφε εχεις καψει τα παντα ο χριστος και η παναγια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol ...
από sic-4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μπρέθγουειτ πάντως, πριν από 19 ώρες, έκανε ποστ στο προσωπικό του Ίνστα που μεταξύ άλλων έγραφε "Πάμε δυνατά Gremio".

Το τελευταίο του πόστ πριν μπει στο F22(όχι δεν έχει f22 το πληκτρολόγιο :D ) για να έρθει Ελλάδα για εργομετρικά :pano:

Αν συγκεντρωναμε την ενεργεια απο ολα τα F5 που ...
από dimitris7777
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

H λογική λέει πως αν πρόκειται για μπαρουτοκαπνισμένο παίκτη με βιογραφικό δύσκολα θα δεχτεί να έρθει χωρίς Ευρώπη. Αν το φορ έρθει μετά την εκπνοή της λίστας μάλλον θα είναι κάποιος ανερχόμενος για τρίτος.

σε αυτήν τη λογική, αναρωτιέμαι, θ' άξιζε τον κόπο ν' ασχοληθούμε με το Βαρελάκι, εάν ...
από Kabamaru11
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:11
Jump to forum
Jump to topic

Το θεμα ειναι οποιος ερθει,να ρθει καυλωμενος χωρις τουπε για να προσφερει.
από geobila
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Συντροφικους χαιρετισμους απο Ολλανδια,
τοση καυλα και αναμονη ουτε για το επικειμενο ετησιο strategy meeting με μεγαλο πελατη δεν εχω.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ
από Demetre
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί ο φορ που ψάχνουμε πρέπει να είναι 1,75 και κάτω δεν έχω καταλάβει.... Το παράδειγμα του Μπράντον δεν μας φώτισε;
από Equalizer
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Σα δε ντρέπεσαι που ζητάς και απαντήσεις

Θα πήξεις
από van rooy
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Μάλλον για φαγητό θα πάμε :mrgreen:
από john4serres
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Έφυγα για σαρδέλα στο φούρνο. Τα λέμε μετά την σιέστα, boys.
από vasgias
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Πέτυχα στο διάδρομο των Γαλλικών τυριών στον Σκλαβενίτη τον προσωπικό μου αγαπημένο μου κύριο Γιώργο Μήνο και τονε ρώτησα αν σχετίζεται η επιλογή του στον τύπο τυριού με την καταγωγή του φορ που κηνυγάμε. Αφού τρομοκρατήθηκε από την όψη μου και λίγο πριν με γαμωσταυρίσει ξεστόμισε "όχι, παλεύουν ...
από sn0ufel4
Τετ 13 Αύγ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Θεσσαλονίκη - Βελιγράδι - Λιουμπλιάνα 2 βράδια - Ινσμπουργκ - Ροζενχαιμ - Σαλτζμπουργκ - Γκρατς - Ζάγκρεμπ - Νις με το αμάξι

Ωραια πράγματα 8-)