Η αναζήτηση βρήκε 52 εγγραφές

Return

από theodorsalonika
Τρί 23 Σεπ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

αν συνεχιστει αυτη η παπαρια...εγω θα αποχωρησω μετα απο απο πολλα χρονια..εδω μιλαμε για ΠΑΟΚ....δεν λεμε οτι δεν μας ενδιαφερει τι γινετε στον κοσμο...αλλα δεν ειναι το καταλληλο φορουμ να το συζητατε..δηλαδη ολοι οι αγωνιστες του καναπε και οι φιλοσοφοι καθως και οι αναλυτες του συμπαντος πρεπει ...
από theodorsalonika
Τετ 24 Σεπ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

ωρε ..τι πινετε μερικοι πρωι πρωι?γαμησετα!!εδω παιζει ο μεγαλος ΠΑΟΚ και μιλαμε για την παλαιστινη και δεν ξερω τι.που?στο ποδοσφαιρκο φορουμ.ΗΜΑΡΤΟΝ.εχει αλλα φορουμ εδω περα που μπορειτε να εκφραστειτε..δεν μας λυπαστε εμας που δεν θελουμε να διαβαζουμε τετοια ,αυτην την ωρα?και μεις εχουμε αποψη ...
από theodorsalonika
Παρ 26 Σεπ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

, τίποτα.
.στα επόμενα ματς 5 ήττες και μία ισοπαλία...β Εθνική μας βλέπω..
από theodorsalonika
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

Έχω πάθει ανοσία από την μαλακιά σήμερα...ότι και να δω δεν μου κάνει κλικ...
από theodorsalonika
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Έχω απογοητευτεί από τον προπονητή...καμία αλλαγή στο σύστημα..τίποτα...βρε χάνουμε βρε κερδίζουμε με δύο γκολ διαφορά...τα ίδια...ρε άνθρωπε είσαι με δύο γκολ μπροστά και βλέπεις την άμυνα ότι είναι χάλια...και αντί να αλλάξεις την άμυνα,η να βάλεις και άλλο στόπερ με κάνεις αλλαγή τους ...
από theodorsalonika
Δευ 29 Σεπ 2025, 02:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Έχεις γίνει κουραστικός...αυτά που λες στις συνεντεύξεις εάν ήταν άλλος θα τον είχαμε κυνηγήσει..με σένα κάναμε υπομονή...οκ.σ αγαπάμε...αλλά φτάνει ρε φίλε...άντε στην ευχή του Θεού και θα σε θυμόμαστε...μόνο εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι ΚΟΥΡΑΣΕΣ.
από theodorsalonika
Δευ 29 Σεπ 2025, 19:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Θα κάνουνε διπλό στην Θέλτα,θα κερδίσουμε τον γαύρο..και θα λέμε τι ομαδάρα έχουμε.

Αφού είμαστε αλλοπροσαλλοι..τώρα θα μας μάθουμε;