Η αναζήτηση βρήκε 379 εγγραφές

Return

από nunies4
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

beyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41 Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά.... :roll:
Ποιος Βολιακο ρε;ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσα
Περί αλλαγής οικονομικής πολιτικής
από kataramenos5
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Οι 24 λένε για Πουέρτα

Ο παπας το ονομα αυτο το ξερε απο χθες το μεσημερι αλλα δεν το εγραψε γιατι δεσμευτηκε
Για να καταλαβαινετε απο ποιους ενημερωνεστε(και απανταω και στον Αποστολη για αυτα που εγραψε το πρωι) το βγαλαν 1 μερα μετα οι επαγγελματιες.
Δε ξερω ,ουτε ο παπας νομιζω ,αν ειναι ...
από SCIFO
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω κάτι χωρίς ίχνος ειρωνίας.Τον ξέρετε τον παίκτη και ξέρετε ότι είναι τόσο κακός;γιατί βλέπω μεγάλη σιγουριά ότι δεν κάνει.

κάνεις δεν τον έχει δει ή τον έχει προσέξει άστο
βλέπω ιταλικό πρόπερσι είδα λίγο Τζενοα λογω Ζιλαρντίνο κάποια τέταρτα εικοσάλεπτα
έβλεπα Μπολόνια συχνά λογω ...
από trouman
Τετ 27 Αύγ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Φέτος θα έχουμε ομαδάρα, από τα καλύτερα σύνολα που είχαμε ποτέ. Θα παίξουμε πολύ ωραία μπάλα και αποτελεσματική. Είμαι πολύ αισιόδοξος.

Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις για αυτό. ( Μια είναι κι η γκρίνια η οποία συστηματοποιείται επικίνδυνα, χαλάλι στους γκρινιάρηδες όμως, γιατί έρχονται ωραίες ...
από Psagmenos4
Τετ 27 Αύγ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα σε 3 ώρες .
PaokToday 7:00 ο ΠΑΟΚ πάει για πουερτα
10:00 ο Πουέρτα απορριψε τον ΠΑΟΚ.

PAOK24 7:00 Πουέρτα ο εκλεκτός
9:00 ο ΠΑΟΚ μιλάει για αγορά με 2 μύρια 50-50 συνιδιοκτησια
10:00 Τσορμπατζογλου. Ο ΠΑΟΚ μιλάει για δανεισμό του πουερτα.

Και εσείς κράζετε τα παιδιά που δίνουν πληροφορίες ...
από blackzone44
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Του Πουέρτας δεν έχει χαλάσει.
από Kabamaru11
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.

BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
από Azrael
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξερω κατα ποσο θα πιασουν οι νεοι παικτες φετος,αλλα ολες οι κινησεις που γινονται δειχνουν μεγαλυτερη σοβαροτητα απο αλλες χρονιες.
από WeWillRockYou
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Το βασικότερο φέτος είναι η ποδοσφαιρική λογική που φαίνεται επιτέλους να επικρατεί.
Ο Ιταλός και ο Πουέρτα μοιάζουν κανονικοί παίκτες, σε καλές ηλικίες, με κίνητρο.
Όχι Μπακαγιόκο, όχι Γκόμεζ, όχι Μαρκος Αντόνιο με τραυματισμό.
Μακάρι να γίνει κάτι και με φορ.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω το κουράζουμε πολύ με Τσάλοφ. Καλός παίκτης, όχι για μας, δεν ταίριαξε με την ομάδα, δεν φταίει εν προκειμένω ο προπονητής, ούτε ο παίκτης. Απλά κάποιες μεταγραφές δεν βγαίνουν - σύμφωνα με έρευνα οι μισές απ'όσες γίνονται. Πάμε παρακάτω.
από Psagmenos4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

Κουραστικό topic, μιζέροι που όλα τους χαλάνε πραγματικά Κουραστικό. Ευτυχώς στο γηπεσο η αύρα που βγαίνει στην ομάδα είναι εντελώς άλλη και θα κάνουμε πλάκα φέτος με τον Λουτσι να χαμογελάει σε κάθε ευκαιρία. Συνεχίστε την μιζέρια βαρέθηκα.
από Unpsofable78
Κυρ 31 Αύγ 2025, 06:52
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα ΠΑΟΚτσακια μου.

2 μερες ακόμη για να τελειώσει η πιο ορθολογική και για μένα καλύτερη μεταγραφική περίοδος.

Ενα φορ με διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους και φύγαμε για τρελά γούστα.

ΥΓ:Τον Ατρόμητο να κερδίσω :opaokara:
από FreeWatcher
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:32
Jump to forum
Jump to topic

O bouadou πάντως που μας έτρεχαν τα σάλια έκανε μεταγραφή στην Αϊντχόβεν με μόλις 800 Χιλιαρικα.πως γίνετε τώρα εμείς να δίναμε στην ομάδα 2-3 που ακούγονταν κ να μην ήθελαν δεν ξέρω ...

Σχεδόν με όλες τις ομάδες τα είχαμε βρει. Οι παίκτες δεν θελαν. Και αν κρίνω ότι κάποιος Πουέρτα έκανε ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

ο Χοντρος ξερει για ποια φορ παλευει ο Γιωργης...κ φτανει πολλα ειπαμε...οι αρμοδιοι ενημερωθηκαν..κανουμε υπομονη μηπως σκασουν τα μανιταρια του σνουφελ αν κ ξαναλεω ειναι τρομερα δυσκολες περιπτωσεις..Κ δεσμευομαι οταν ληξει η μεταγραφικη περιοδος κ αν δν ερθει ενας απο τους 2 , να σας πω ...