Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό με μερικά ακαουντ κάθε τρεις και λίγο να γράφουν για μπλακζον και πριστ. Να είναι καλά οι άνθρωποι να μοιράζονται ότι μπορούν εδώ στο φόρουμ, αλλά ρε μάγκες κοφτε το να πούμε.
Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου λέω πως τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος.
Από την αρχή έλεγα στους βιαστικούς που τα έβλεπαν όλα μαύρα πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος και αντίστοιχα πιστεύω πως κακώς βιάστηκαν τόσα πολλά άτομα να πανηγυρίσουν για την " επιστροφή Ιβάν που τώρα θα τα ...
Υπόθεση Ζαφειρη. Αν επιμένουν να τον κλείσουμε από τώρα για Γενάρη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού έχει τον παίχτη μαζί πρέπει να το δεχτεί. Μετά να δω τι θα κάνουν αυτοί οι απίθανοι με έναν παίχτη πουλημένο και δυσάρεστημενο. Υπόθεση ΦΟΡ. Ο Μπακαμπου μόλις ενημερώθηκε από την ομάδα του δηλαδή την Μπετις ότι θα ...
να αρκειστε σ΄αυτα που σας λενε να κανετε το ψαχτηρι και να το διασκεδαζετε δεν βγαινουν ολα προς τα εξω και δεν ειναι ολα ανακοινωσιμα οταν μου λεει ο αλλος αυτος ειναι αλλά μην βρωμισεις γιατι θα εκτεθω εγω τι πρεπει να κανω? να ακυρωσω την πηγη γιατι ο ...
Εγω ξερω οτι Ζαφειρηδες στον δρομο σου δεν εμφανιζονται καθε μερα. Και πειτε οτι θελετε. Αν λοιπον για τους Χ,Ψ λογους σου δινουν την διεξοδο του Γεναρη, την αρπαζεις και πας να καλυφθεις με ενα δανεικο (η και οχι μιας και ο Οζντοεφ αποχωρει του χρονου) χαφ. Να καταλαβεις και να ξεκαθαρισεις ...
Το να έχεις καταφέρει να ψήσεις ένα πρότζεκτ σαν τον Ζαφειρη στα 22 του να θέλει να έρθει να παίξει είναι από μόνο του τεράστια επιτυχία. Επίσης το να φτάνεις τόσο ψηλά στα νούμερα αγοράς δείχνει επίσης πόσο αποφασισμένος είσαι να τον φέρεις.
Προβλέπω λευκό καπνό ..