Η αναζήτηση βρήκε 271 εγγραφές

Return

από JohnDag
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Προσωπικά προτιμώ Ducksch από Jovic πάντως.

Για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους.

Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Jovic, αν έρθει για να παίξει μπάλα στην Ελλάδα και όχι με mood Martial και Lamela, δεν μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στην ελληνική Λίγκα.
από renegade
Σάβ 02 Αύγ 2025, 01:09
Jump to forum
Jump to topic

Sorry αλλά κάποιοι έχετε πολύ πλάκα
Ανάθεμά με και αν τον έχετε δει σε ένα 90λεπτο
Από το 20 ανεβαίνει ένα-ένα τα σκαλιά και έφτασε να πάρει μεταγραφή σχεδόν 10 εκατομμύρια
Φτάνει με αυτή την ξερολίαση και την απολυτότητα
Δέχομαι να μου πει κάποιος ότι δεν μου αρέσει το στυλ του παίκτη.
Και εγώ ...
από Frans van Rooij
Σάβ 02 Αύγ 2025, 02:01
Jump to forum
Jump to topic

Μένει μέχρι να... φύγει ο Τσάλοφ. Έχει ήδη διοχετευτεί στην αγορά ότι είναι προς παραχώρηση. Αναζητούνται προτάσεις.
από fidel
Σάβ 02 Αύγ 2025, 07:39
Jump to forum
Jump to topic

1000 φορές τον κρητικό από το στοίχημα Κεντιρα...
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 07:48
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε προκύπτει από πουθενά ότι φέτος περιμένει κάποια έσοδα για να κάνει προτάσεις σε παίκτες

Ούτε ξέρω τι ακριβώς σημαίνει δισεκατομμυριούχος πρόεδρος. Ότι θα δίνει κάθε χρόνο όσα νομίζουμε εμείς; Ότι δεν θα περνάει χρονιές ισορροπίας; Ότι θα μας αρέσει η μεταγραφική πολιτική; Όλες οι μεγάλες ...
από dev
Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

γιατι αφησε το 7 ο ντελιας? ειναι δυνατον να αφησε ο ντελιας το νουμερο που θελει για αλλον που θα ερθει? το αφησε για προσωπικους λογους προτιμησης του 65
από Frans van Rooij
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
από Kabamaru11
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι απο τις περιπτωσεις που με την αποδοση του και την αυταπαρνηση του,ο Γιακουμακης θα αναγκασει πολλους να κανουν κωλοτουμπες.

Ειναι περιπτωση τιμιοτατου ποδοσφαιριστη,με πολλα συν.

Προσωπικα ηθελα Κουλουρη,αλλα κ ο κρητικος ειναι ιδιου πανω κατω επιπεδου,με καλυτερο βιογραφικο.

Οσο για το ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ pagotatzis , ο Ραζβάν δεν θέλει καν τρίτο στο ρόστερ του χαλάει το μοίρασμα των λεπτών, αρκεί οι δύο να είναι αξιόπιστοι.

Το 2017-18 είχε Πρίγιο και Κουλούρη, κανένας τρίτος

Το 2018-19 είχε τρίτο τον Καρέλη που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα (α γύρος Πρίγιο-Τσουμπα-Καρελης, β γύρος Τσούμπα ...
από Psagmenos4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τους άλλους και τι καλές μεταγραφες κανουν ενώ εμείς παίρνουμε μόνο άχρηστους.
Ο βαζελος πούλησε τον Βαγιαννιδη 13 μύρια για αντικατάστατη πήρε έναν με 1 μυριο που έχει 5 παιχνίδια μες την σεζόν. Ενώ γι αντί ουναι πήραν δανεικό τον Ζαρουρι.
Η αεκ ένα καλοκαίρι ψάχνει ...
από Panx Romana
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother

Για να επικυρώσω κι εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέει ο rene
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άκυρη όπως αποδεικνύεται πληροφορία που έδωσα χτες και αναστάτωσα όλο το φόρουμ
Μαλάκια μου ...
από Ορτζονικίδης
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ρε παιδιά και σε σχέση με τις μεταγραφές τα πράγματα είναι απλά : άμα έρθει ο Τέλης θα αναβλύζουν τα δισεκατομμύρια από το χορτάρι της Τούμπας και οι παιχταράδες θα κάνουν κρα για να έλθουν στον ΠΑΟΚ . Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν θα παίρνει δανεικούς, ποτέ δεν θα διαπραγματεύεται , και μια και θα "ανήκει ...
από prist64
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28
Jump to forum
Jump to topic

αντε να σας δωσω κατι

25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ

δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
από black death
Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Panostas1995 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:27 https://www.transfermarkt.com/mads-bids ... ler/462832

Πάντως και αυτός έχει παίξει δυο παιχνίδια και έχει γραφτεί εδώ μέσα....
Αν ο βετλεσεν ειναι δυσκολη περίπτωση, αυτος ειναι επίπεδο δυσκολιας ρουλη σε ευρωπαϊκό όμιλο.
από WeWillRockYou
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως με αφορμή τον αποχαιρετισμό Μπράντον, θα ευχηθώ οποιοσδήποτε φορ έρθει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και να στηριχτεί.
Οχι φαινόμενα σαν αυτά που είδαμε στο προφίλ Cheddira με κόσμο να βρίζει και να μην θέλει τον παίχτη, πριν ακόμα του γίνει πρόταση.
Ο ΠΑΟΚ που θυμάμαι εγώ από παιδάκι ...