https://www.transfermarkt.com/joris-cho ... ler/624037 ??
Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 07:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ταμίας!nikos_algio έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 07:41 Τι έγινε ρε παιδια; Κλείσαμε τον Καπολοτζη; Τι θέση παίζει;![]()

- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Παληκάρια,
είμαστε στο "Μεταγραφές καλοκαιριού 2025", έπεσαν 3 ονόματα στο τραπέζι και αντί να ακολουθήσουν σχόλια και αναλύσεις και άλλα τέτοια για τους παίκτες, όπως θα συνέβαινε σε μία σωστή παρέα, οι επόμενες δέκα σελίδες είναι μίρλα, μαγκιές, κάτω ο Σαββίδης και οι Σαββιδαϊκοί και άλλες ...
είμαστε στο "Μεταγραφές καλοκαιριού 2025", έπεσαν 3 ονόματα στο τραπέζι και αντί να ακολουθήσουν σχόλια και αναλύσεις και άλλα τέτοια για τους παίκτες, όπως θα συνέβαινε σε μία σωστή παρέα, οι επόμενες δέκα σελίδες είναι μίρλα, μαγκιές, κάτω ο Σαββίδης και οι Σαββιδαϊκοί και άλλες ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δε νομίζω ο Μυστακίδης να τους πρότεινε μνημόνιο συνεργασίας. Μάλλον θα τους είπε ότι μπορεί και θέλει να χτίσει το γήπεδο και τους έδειξε ότι έχει στην τράπεζα 250 εκ.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αν ήμουν ο πριστ και με προκαλούσες έτσι, δεν θα απαντούσα ποτέ!Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:56 Έλα priest για να σε δω,ρίξε το μυστικό. Έλα ριξτο! Εδώ σε θέλω κάβουρα. Στα δύσκολα Ρίξε το παρασύνθημα. Ρίξε τα ονόματα που λέει ο Κουβεντιδης ότι θα ανακοινωθούν. Για να σε δω!!!!!!!
Δεν έχει να αποδείξει κάτι!
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μυστακίδη, όσο δε βγαίνεις να μιλήσεις, τόσο χειρότερο το κάνεις.
ΑΣ, το ίδιο ισχύει και για σ΄εσάς!
Κατσαρή, το ότι παραιτήθηκες, δε σημαίνει ότι έπαψες να υπάρχεις. Βγες κι εσύ και μίλα.
Πείτε επιτέλους τι σκ@τ@ υπογράψατε!
Αλλιώς φαίνεστε σαν εκείνες που πηγαίνουν σε όποιον δίνει τα περισσότερα ...
ΑΣ, το ίδιο ισχύει και για σ΄εσάς!
Κατσαρή, το ότι παραιτήθηκες, δε σημαίνει ότι έπαψες να υπάρχεις. Βγες κι εσύ και μίλα.
Πείτε επιτέλους τι σκ@τ@ υπογράψατε!
Αλλιώς φαίνεστε σαν εκείνες που πηγαίνουν σε όποιον δίνει τα περισσότερα ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έχεις εξασφαλισμένη league phase, τότε και οι υποψήφιοι παίκτες σε κοιτάζουν με καλύτερο μάτι...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
SDNA:
Μία από τις περιπτώσεις που «βλέπει» ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι αυτή του 23χρονου χαφ της Σεντ Ετιέν, Μπένιαμιν Μποσουάρι.
Ο γεννημένος τον Νοέμβριο του 2001 μέσος, διαθέτει διπλή υπηκοότητα, βελγική και μαροκινή, και η ποδοσφαιρική του διαδρομή ξεκίνησε από τις ...
Μία από τις περιπτώσεις που «βλέπει» ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι αυτή του 23χρονου χαφ της Σεντ Ετιέν, Μπένιαμιν Μποσουάρι.
Ο γεννημένος τον Νοέμβριο του 2001 μέσος, διαθέτει διπλή υπηκοότητα, βελγική και μαροκινή, και η ποδοσφαιρική του διαδρομή ξεκίνησε από τις ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Έλα!
Paokmania εκει;
Η Μόνικα είμαι!
Ποιος μου στέλνει μηνύματα συνέχεια;