Η αναζήτηση βρήκε 366 εγγραφές

Return

από chri5ti9
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Πότε δεν έχω μιλήσει άσχημα .
Μετά και το σημερινό θα πω ολόψυχα να πάνε να γαμηθουνε ομαδικώς .
Μηδενος εξαιρουμενου .
Την σεζόν των 100 χρόνων του ΠΑΟΚ πωλείται το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο και παράλληλα καλύτερος παίκτης .
Μια σεζόν που έβγαλαν 30 εκ από πωλήσεις .
Ενα παιδί που δεν ...
από Dillinger
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:15
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω να κλάψω ρε μ@λ@κες γαμώ την παε νιώθετε λίγο από ΠΑΟΚ ;;
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα δεν είναι η ανανέωση του διαρκείας, το πιο πιθανό είναι ότι προσωπικά θα ανανέωνα όπως κάνω κάθε χρόνο εδώ και χρονιά άσχετα με το θέμα Ντέλια.

Το θέμα είναι ότι η πώληση βγήκε την μέρα που τελείωσε η προθεσμία για ανανέωση και εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο ...
από icue
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Το γραφω για να μπορω να το διαβαζω πιο πολυ, γιατι ειναι σουρεαλιστικο. Ο γαυρος πουλησε τον Κωστουλα 35 χαρτια με μιση σεζον στην Ελλαδα και εμεις πουλησαμε τον Τζιμα 20 χαρτια με μιση σεζον στην Β' Γερμανιας.

Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ...
από paokovios1974
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να το πιστέψω γαμω την τρέλα μου.
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια
Αναλογικα είναι το μεγαλύτερο ξεπούλημα της ιστορίας μας.
Δεν μπορεί να συμβαίνει
Ιβάν εμφανίσου τώρα γαμω την τρέλα μου και λήξε το θέμα ανανεωσε τον τώρα που να με πάρει ο έξω από δω.
Στα 100 χρόνια ρε μαλακές
Εμφανίσου ...
από Unpsofable78
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Ήμουν από αυτούς που στήριζε τον Ιβάν στο θέμα με τον ΑΣ. Η απογοήτευση μου είναι πάνω από το κεφάλι μου. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι σίγουρα έχει ευθύνη για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα με την μη ανανέωση - προσαρμογή του συμβολαίου του Ντελια.

Από κει και πέρα περιμένω να δω αν θα ...
από makispaspartou
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Δε με νοιάζει ποιον θα φέρουν και τι αν πωληθεί ο ...
από Unpsofable78
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:50
Jump to forum
Jump to topic

4NIKOS1986 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:46 Κρίμα κρίμα κρίμα κρίμα.....Αυτό χωνεύεται μόνο με 3 παιχταραδες και ας αγοράσουμε επιτέλους και κανέναν
Ούτε με 3 παικταραδες χωνεύεται.

Η περίπτωση Ντελια είναι τελείως διαφορετική από κάθε άλλη πώληση και στο χειρότερο timing για επικοινωνιακους και ουσιαστικους λόγους.
από giapas
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Γελάω με το Βασιλόπουλο. Δεν έχει καταλάβει ότι οποιον και να φέρει στην ομάδα, αυτό που έγινε με το ντελια είναι βαρύ ,δε θα ξεχαστεί και θα έχει επιπτώσεις.
από Nikodiai
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Ενω ηταν στο αεροπλανο εκανε δευτερες σκεψεις ο Ντελιας και ΤΩΡΑ εγινε η προταση ανανεωσης;

Τι νετφλιξ εχουμε γινει :lol: Ας μεινει οσο αστειο και να ειναι
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Michael Scott έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17 Ο,τι και να γίνει σημερα, δεν παύει η όλη διαχείριση να ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ.
Ασόβαρη ομάδα τελείως. ΓΤΜ!
από niknikos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Azrael έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:22
Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19 Εγώ νομίζω ότι δεν ζύγισαν πραγματικά το πόσο θα εξοργιστεί ο κόσμος.
Και εγω αυτο πιστευω και δυστυχως το να μην ξερουν οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις, το κανει ακομα χειροτερο.
Αυτο ακριβως
από George Best4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:29
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή αν χθες έφευγε ο Ντελιας τι θα γινόταν εδώ μέσα?
Ειπώθηκαν πολλά (και δικαιολογημένα τα περισσότερα )το απόγευμα λόγω της αγανάκτησης. Το ότι φαίνεται να μένει (προς το παρόν) ο Ντελιας δε σημαίνει ότι θα πρέπει να προσκυνάμε τον Σαββίδη. Μη ξεχναμε ότι οσο έπαιξε ρόλο για να μη φύγει χθες ...
από nunies4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:33
Jump to forum
Jump to topic

panpangr77 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 06:15 Στα 100 μας χρόνια ,σε ένα χρόνο θα ζήσουμε όλα τα εκατό μας χρόνια.
Ονειρευοσασταν αλλιώς τα 100 χρόνια; Εγώ όχι. Ότι πιο ΠΑΟΚ. Όνειρο
Οι γιορτές, τα κορεο, οι εκδηλώσεις είναι για τους νεροβραστους.
Και ο ΠΑΟΚ είναι τόσο metal. Διαχρονικά