Αναζήτηση για περισσότερες από 1076 εγγραφές
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
καλα πλακα μας κανεις τα καραγκιοζιλικα του ΑΣ δεν τα βλεπεις ΡΕ ΓΙΛΙΟΠΟΥΛΕ ? την αναβλητικοτητα του οτι ειπε ο κατσαρης οτι τον απειλησε ο Τελης συμφωνα με αυτα που λενε οι δυτικες και δεν διαψευτηκε ? εμεις ειμαστε εδω στο φορουμ και θα ειμαστε αν ειμαστε γεροι ,και με τελη και με Ιβαν ΕΣΥ ΟΠΩΣ ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τελης δεν θα είναι πλέον ο τσιγγουρας δισεκατομυριουχος που μας έγραφε στα παπαρια του τόσα χρόνια οικονομικών προβλημάτων και δεν έδινε μισή χορηγία σε κανένα τμήμα αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, οπότε το χάπι θα είναι πιο εύκολο να το καταπιεί ο οπαδός του καναπέ ή μη ενεργός φίλαθλος της ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Γιάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Ιγκνατίεβιτς τον αποκαλούν τα σκουλήκια, οι γριές και όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι από το τρίο πόκεμον στο λεκανοπέδιο. Τώρα βλέπω εδώ μέσα ότι Ιγκνατίεβιτς τον αποκαλούν και "ΠΑΟΚτσήδες" ή μάλλον ένας "ΠΑΟΚτσής".
Περιμένω να δω, θα πάει αύριο ο ΑΣ στην συνάντηση και αν ...
Περιμένω να δω, θα πάει αύριο ο ΑΣ στην συνάντηση και αν ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τελης δεν θα είναι πλέον ο τσιγγουρας δισεκατομυριουχος που μας έγραφε στα παπαρια του τόσα χρόνια οικονομικών προβλημάτων και δεν έδινε μισή χορηγία σε κανένα τμήμα αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, οπότε το χάπι θα είναι πιο εύκολο να το καταπιεί ο οπαδός του καναπέ ή μη ενεργός φίλαθλος της ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να διαψευστώ αλλά φαίνεται ο Μυστακίδης να έχει δέσει κόμπο τον ΑΣ. Το είχα γράψε από τον Ιούλιο ακόμα ότι παίζει αυτό που υπέγραψαν να είναι δεσμευτικό. Η ΠΑΕ καλά κάνει και φωνάζει από την πλευρά της.
Προσωπικά πάντως ο Μυστακίδης δεν μου φταίει σε κάτι. Και επειδή αν πάρει την ΠΑΕ ...
Προσωπικά πάντως ο Μυστακίδης δεν μου φταίει σε κάτι. Και επειδή αν πάρει την ΠΑΕ ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
1) Τον .... να τον κρατήσετε. Προσφέρει γέλιο χαρά και κάνει όλους μα όλους να νιώθουν καλύτερα γιατί "υπάρχουν και χειρότερα"
2) Μετά την μούγκα των ισαποστακηδων μετά την ανακοίνωση των δυτικών συνοικιών έχουμε και την μούγκα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Σύμπτωση θα είναι...
3) Και επί του ...
2) Μετά την μούγκα των ισαποστακηδων μετά την ανακοίνωση των δυτικών συνοικιών έχουμε και την μούγκα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Σύμπτωση θα είναι...
3) Και επί του ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν μια βδομάδα έγραψα εδώ ότι πρέπει η παε να δράσει και να μην περιμένει και μου την έπεσαν κάποιοι.
Έστω και τώρα λοιπόν πιέζει καταστάσεις και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα φυντάνια
Έστω και τώρα λοιπόν πιέζει καταστάσεις και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα φυντάνια
- Παρ 17 Οκτ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως σαν Παοκτσή, με προσβάλει ότι ο παραιτηθείς φοβάται τι θα πάθει από τον Θεσσαλονικέα και δεν φοβάται τον Παοκτσή.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουτε νομιμο ΔΣ δεν μπορουν να κανουν.
Φοβουνται μηπως δεν τους βγουν ουτε εκει τα κουκια.
Γι αυτο χαρακτηρισαν την συναντηση ατυπο ΔΣ.
Ο Αλκης, ο κολλητος του Μπεκιαρης , η δικηγορος και ισως ακομη κανενας προσκυνημενος, να μετεθεσαν την συναντηση για την επομενη εβδομαδα.
Στην οποια θα παραβρεθουν ...
Φοβουνται μηπως δεν τους βγουν ουτε εκει τα κουκια.
Γι αυτο χαρακτηρισαν την συναντηση ατυπο ΔΣ.
Ο Αλκης, ο κολλητος του Μπεκιαρης , η δικηγορος και ισως ακομη κανενας προσκυνημενος, να μετεθεσαν την συναντηση για την επομενη εβδομαδα.
Στην οποια θα παραβρεθουν ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν εκδιωχθεί η ΠΑΕ από την κατασκευή του γηπεδου, οπως μας επιβεβαιωνει η συμπεριφορα της δικηγορου/υπαλληλου του Κατσαρη και του σκιωδης ΔΣ, με συνεπεια να φυγει η ομαδα για παντα απο την περιοχή της Τουμπας, θα ειναι εργο με 100% ευθύνη της Θύρα 4 και των συνδέσμων που σιωπηρά επιτρέπουν το ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι όμως αυτό το ποστ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ οσους υποστηριζουν οτι στοχος ειναι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ
Βρειτε μου ενα λογο που θα ενοχληθει ενας ανιδιοτελης ΠΑΟΚτσης αν το γηπεδο το φτιαξει ΜΟΝΟ ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΕΝΑΝ
- Παρ 17 Οκτ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω, όταν είναι να διαψευστούν πληρωμές, τα αντανακλαστικά δουλεύουν σε χρόνο DT
Όταν ΟΛΟΙ ζητάνε μια ενημέρωση, απαντήσεις και διευκρινίσεις για το τι στο διάολο γίνεται, περνάνε οι βδομάδες με αφωνία
Όσο για τον εκπρόσωπο, το που μίλησε και το τι είπε, νομίζω ότι αρκούν από μόνα τους ως ...
Όταν ΟΛΟΙ ζητάνε μια ενημέρωση, απαντήσεις και διευκρινίσεις για το τι στο διάολο γίνεται, περνάνε οι βδομάδες με αφωνία
Όσο για τον εκπρόσωπο, το που μίλησε και το τι είπε, νομίζω ότι αρκούν από μόνα τους ως ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Adelino André Vieira de Freitas - Vieirinha
Μόλις τώρα το τελείωσα. ΑΡΧΗΓΟΣ επιπέδου και αξίας, από αθλητική και ανθρώπινη άποψη, του Μπάνε. Όσο θα συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω avatar. Αυτός ο κοντοπίθαρος κάγκουρας αντιπροσωπεύει τον δικό μου ΠΑΟΚ σε ό,τι έχει να κάνει με ήθος και αξίες.
Ευγνωμοσύνη που ...
Ευγνωμοσύνη που ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαιδρές μαριονέτες όλης αυτής της ιστορίας! Ανάξιοι λόγου, τιποτένιοι και ασήμαντοι, βαθιά αναξιόπιστοι, δεν αξίζει να τους πάρεις στα σοβαρά.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 01:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιο είναι το ιστορικό αυτού του πατρίδα?
Ποιοι στον πεο είναι αυτοί οι 4-5 τυχαρπαστοι που παίζουν το μέλλον της ομάδας στα άχρηστα χέρια τους?
Που στον πεο είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ?
Ποιοι στον πεο είναι αυτοί οι 4-5 τυχαρπαστοι που παίζουν το μέλλον της ομάδας στα άχρηστα χέρια τους?
Που στον πεο είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ?