Η αναζήτηση βρήκε 654 εγγραφές

Return

από eorptol1
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

οι μονο ΠΑΟΚ και ισες αποστασεις οι λεγομενοι ισαποστακηδες ειναι τελειως λαθος ....αυτη η τριαδα Ησαιδης μπεκιαρης γιανακοπουλου (κατσαρης)
πρεπει να παρουν αυτο που αξιζουν πληρη απαξιωση απο τον κοσμο
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .

μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .

εσυ γιατι δεν εισαι χαρουμενος εορπολτ?

Προσεχώς μην ξεχάσεις να μας πεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ, με μια νέα χορηγία ...
από Guitarman
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή

καλά είχαμε το πραξικόπημα στο μπάσκετ και το πραξικόπημα κατά ...
από Montrealiotis
Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αντε ρε να φύγει από δω να ησυχάσουμε. Σε 13 χρόνια πήραμε όσους τίτλους είχαμε στα προηγούμενα 87. Άσε που τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε περισσότερους τίτλους από χάρτινη και βαζελο. Κατάντια.

Λευτεριά στον ΠΑΟΚ
από billagorn
Παρ 26 Σεπ 2025, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ μέσα υπάρχουν γενικά τ
πεντε κατηγορίες:
1) τυφλοί υποστηρικτές της διοίκησης, λίγοι
2) υποστηρικτές της διοίκησης αλλά και κριτές σε μικρό ή μεγάλο βαθμό των λαθών που γίνονται, αυτοί φαίνεται να είναι οι πλειοψηφία ευτυχώς
3) αυτοί που θέλουν γήπεδο από όποιον να είναι, αρκεί να γίνει
4 ...
από eorptol1
Παρ 26 Σεπ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ απορώ όταν ερχετε η κουβέντα στην συμπεριφορά τού ΑΣ ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο οι κατηγοροροι τού Σαββίδη την προσπερνάνε και αλλάζουν αμέσως κουβέντα ΟΛΟΙ , δεν σχολιάζουν και πάνε στα γνωστά αντικειμενικοί καί ισαποστακηδες
από gervasio artigas
Πέμ 02 Οκτ 2025, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Ο Βενης όταν έκανε "δημοσιογραφια' στο παλιό ΤV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν ΕΝΤΟΝΑ και ΦΑΝΕΡΑ αντιΠΑΟΚτσης
από eorptol1
Πέμ 02 Οκτ 2025, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Η Γιαννακοπούλου η δικηγόρος του ΑΣ θα ειναι και μέλος ΔΣ ΤΑΑ;;
ή δεν είναι αυτή η Δικηγόρος;;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΒΟΛΕΥ ΤΟ 1970-1976....μετα πηγε νομικη :lol: :lol: :lol: :lol: ωρε τι διαβαζουμε και ο παπαρολογος στο βολευ ?αντε και τον νικολα να βαλουν αδικα ...
από Frans van Rooij
Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
από wickerman
Σάβ 28 Ιουν 2025, 01:12
Jump to forum
Jump to topic

prist64 έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 22:09J C
Μήπως ήθελε να πει C J ο πάτερ, όπως C J Parker; Για τους μύστες του Baywatch:
Εικόνα
από icue
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Αχ αυτα τα account που γραφτηκαν εδω και μια εβδομαδα και δεν βλεπουν παικτες στις προπονησεις και λυπουνται για τα κακα θα μας βρουνε.
από loukas karadimos
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
από eorptol1
Δευ 07 Ιούλ 2025, 07:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Πω ρε κλάψα
κάθε χρόνο τα ίδια , οι ίδιοι
μπαίνεις να διαβάσεις κάνα νέο και μαυρίζει η ψυχή σου
ας κάνουν ότι θέλουν , τι κάθεστε και ασχολείστε με τα πάντα , μα με τα πάντα!!
Γιατί να διαβάζουμε Χ4 την όποια μ@λακια διαβάσατε ή ακούσατε και να την περνάτε σαν δεδομένη ,ξανά κ ξανά κ ξανά ...
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:

Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.

Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
από sourmenetes
Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς κάποιοι στήσανε πάρτυ τελευταίες βδομάδες ορκισμένοι ότι η ομάδα ειναι παρατειμενη!!

Ότι βάλθηκαν να ξεπουλησουν όλους τους παίκτες, λες και έδωσε 20εκ κάποια ομάδα για κοταρσκι και είπαμε όχι, βάλθηκαν να πουν ότι πάλι αργήσαμε βάλθηκαν παλι να βάλουν τον ΠΑΟΚ σε κρίση!

Σήμερα το πρωί ...