Αναζήτηση για περισσότερες από 1076 εγγραφές

Return

από eorptol1
Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

οι μονο ΠΑΟΚ και ισες αποστασεις οι λεγομενοι ισαποστακηδες ειναι τελειως λαθος ....αυτη η τριαδα Ησαιδης μπεκιαρης γιανακοπουλου (κατσαρης)
πρεπει να παρουν αυτο που αξιζουν πληρη απαξιωση απο τον κοσμο
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

συγνωμη αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και στο μπασκετ και στο βολει και στη μπαλα .

μπασκετ και βολει ακουω καλα νεα και στη μπαλα δεν θα πεθανουμε ειναι η αληθεια χωρις φορ .

εσυ γιατι δεν εισαι χαρουμενος εορπολτ?

Προσεχώς μην ξεχάσεις να μας πεις ότι είσαι ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ, με μια νέα χορηγία ...
από Guitarman
Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή

καλά είχαμε το πραξικόπημα στο μπάσκετ και το πραξικόπημα κατά ...
από Montrealiotis
Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αντε ρε να φύγει από δω να ησυχάσουμε. Σε 13 χρόνια πήραμε όσους τίτλους είχαμε στα προηγούμενα 87. Άσε που τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε περισσότερους τίτλους από χάρτινη και βαζελο. Κατάντια.

Λευτεριά στον ΠΑΟΚ
από billagorn
Παρ 26 Σεπ 2025, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ μέσα υπάρχουν γενικά τ
πεντε κατηγορίες:
1) τυφλοί υποστηρικτές της διοίκησης, λίγοι
2) υποστηρικτές της διοίκησης αλλά και κριτές σε μικρό ή μεγάλο βαθμό των λαθών που γίνονται, αυτοί φαίνεται να είναι οι πλειοψηφία ευτυχώς
3) αυτοί που θέλουν γήπεδο από όποιον να είναι, αρκεί να γίνει
4 ...
από eorptol1
Παρ 26 Σεπ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ απορώ όταν ερχετε η κουβέντα στην συμπεριφορά τού ΑΣ ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο οι κατηγοροροι τού Σαββίδη την προσπερνάνε και αλλάζουν αμέσως κουβέντα ΟΛΟΙ , δεν σχολιάζουν και πάνε στα γνωστά αντικειμενικοί καί ισαποστακηδες
από gervasio artigas
Πέμ 02 Οκτ 2025, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Ο Βενης όταν έκανε "δημοσιογραφια' στο παλιό ΤV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν ΕΝΤΟΝΑ και ΦΑΝΕΡΑ αντιΠΑΟΚτσης
από eorptol1
Πέμ 02 Οκτ 2025, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Η Γιαννακοπούλου η δικηγόρος του ΑΣ θα ειναι και μέλος ΔΣ ΤΑΑ;;
ή δεν είναι αυτή η Δικηγόρος;;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΒΟΛΕΥ ΤΟ 1970-1976....μετα πηγε νομικη :lol: :lol: :lol: :lol: ωρε τι διαβαζουμε και ο παπαρολογος στο βολευ ?αντε και τον νικολα να βαλουν αδικα ...
από Taseos
Παρ 03 Οκτ 2025, 05:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τέτοια χαρά σε τοπικ με την λήξη αγώνα πρώτη φορά. Υπερωρία βάρεσαν. 10αδες εξαφανισμένοι έκαναν είσοδο στο φόρουμ. Μπράβο στα παιδιά. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή
από eorptol1
Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή είναι παλληκάρισια παοκτσηδικη στάση ας τά ακούνε κάποιοι
από warmeater
Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

"...σε μια επόμενη ερώτηση μας πως μπορεί να ακυρωθεί αυτό το μνημόνιο, η αυθόρμητη απάντηση του ήταν μόνο αν πάρω την υπογραφή μου πίσω, εγώ την υπογραφή μου δεν την παίρνω εκτός αν παραιτηθώ "
Καταλάβατε τώρα;;;
Ο Τέλαρος και ο ΑΣ , μας ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ και μας έχουν βγάλει τα συκώτια για το "νεο ...
από eorptol1
Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά πόσο άθλιοι είστε ρε Κατσαρή φούρναρη Μπεκιάρη καί γλάστρες?
από alp920
Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Μιλάνε πολλοί για το timing της ανακοίνωσης.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι το timing είναι το ιδανικό, καθώς δίνει στίγμα και μπορεί να προλάβει ή να περιορίσει περίεργες καταστάσεις σήμερα στο γήπεδο εάν τα πράγματα πάνε στραβά
από eorptol1
Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η δεκαετία αυτή είναι η καλλιτερη τού ΠΑΟΚ με λάθη φυσικά αλλά η συνολική εικόνα είναι απόλυτα θετική,και μην πετάμε την μπάλα στην κερκίδα η αθλιότητα του ΑΣ κρίνεται έδιωξε όλους τούς άξιους και μείναμε με τους φούρναρη δες καί τον Κατσαρή πίσω από την κουρτίνα.....
από Maklaz
Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι μια απλή ανακοίνωση. Είναι η στιγμή που οι μάσκες πέφτουν και η αλήθεια εμφανίζεται με έναν τρόπο που κανένας δημοσιογράφος και κανένας παράγοντας δεν θα έκανε.
Είναι η στιγμή που επιβεβαιώνεται και καταδικάζεται όλη η μεθόδευση που συζητάμε τόσο καιρό εμείς, "οι προσωπολάτρες".

Η ...