Αν πάρει μεθαύριο κάρτα ο Οντόεφ, μένουμε για τον επαναληπτικό με δύο χαφ και τον Τσοπούρογλου εναλλακτική.
Το συνειδητοποιείτε αυτό;
Καλά δεν γράφω καν το σενάριο να νιώσει ο Κεντζιόρα ή ο Μιχαϊλίδης κανένα σφίξιμο..
Ο Θεός να μας φυλάει.
Η αναζήτηση βρήκε 249 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 19 Αύγ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Αν πάρει μεθαύριο κάρτα ο Οντόεφ, μένουμε για τον επαναληπτικό με δύο χαφ και τον Τσοπούρογλου εναλλακτική.
Το συνειδητοποιείτε αυτό;
Καλά δεν γράφω καν το σενάριο να νιώσει ο Κεντζιόρα ή ο Μιχαϊλίδης κανένα σφίξιμο..
Ο Θεός να μας φυλάει.
Τι σκας? Κυνηγαμε τον Ζαφειρη. Θα πρεπε να σου αρκει ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Βεβαια αν γινει κανα χαζο και αποκλειστουμε απο Ριεκα θα φταιει ο Ραζβαν και οχι το ελλιπες ροστερ.
Ε ναι, δίχως να έχουμε ακόμα την παραμικρή εικόνα του αντιπάλου, είναι δεδομένο ότι αν γίνει κανένα χαζό, θα ευθύνεται ασυζητητί και αποκλειστικά το ελλιπές ροστερ.
Του χρόνου λοιπόν να ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Unpsofable78
Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιου είδους ψύχωση.
Φόβος υπάρχει ότι θα "κολλήσουμε" στην περίπτωση Ζαφείρη, δεν θα γίνει η δουλειά στο τέλος (υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα γιατί είναι δύσκολη περίπτωση) και δεν θα καλυφθούν σωστά και ποιοτικά τα κενά που υπάρχουν καθώς θα αναγκαστούμε ...
Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιου είδους ψύχωση.
Φόβος υπάρχει ότι θα "κολλήσουμε" στην περίπτωση Ζαφείρη, δεν θα γίνει η δουλειά στο τέλος (υπάρχει πάντα αυτή η πιθανότητα γιατί είναι δύσκολη περίπτωση) και δεν θα καλυφθούν σωστά και ποιοτικά τα κενά που υπάρχουν καθώς θα αναγκαστούμε ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει καμία γκρίνια στο να γράφει κάποιος την πραγματικότητα.
Το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι μεταγραφές έχουν αργήσει σε κομβικές θέσεις. Είναι η αλήθεια.
Ελπίζω να μην το πληρώσει η ομάδα αυτό.
Το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι μεταγραφές έχουν αργήσει σε κομβικές θέσεις. Είναι η αλήθεια.
- Τρί 19 Αύγ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει καμία γκρίνια στο να γράφει κάποιος την πραγματικότητα.
Εγω νομιζω το λες κ πολυ soft...
Η αληθεια κ αρεσει δεν αρεσει ετσι ειναι οτι η ομαδα ειναι ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγάλε μια ανακοίνωση Μυστακίδη, 10 μέρες έμειναν για να φύγει κι ο Αύγουστος. Βγάλε μια ανακοίνωση να κλείσουμε 4 παιχταράδες σε μια μέρα.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλληνας αμυντικός μόλις ανέφερε ο πανακας, το προσπαθεί ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει τελικά.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραιος ο Ζαφειρης, μεταγραφαρα, παικταρας, μπραβο Ιβαν κλπ κλπ, αλλα αναλωθηκαμε και φετος σε αυτο το σηριαλ και σημερα προσγειωθηκαμε στην πραγματικοτητα...,
Δεν μας εφτασε το καμπανακι της Βολφσμπεργκ, που σε 2 παιχνιδια εκανες 1,5 τελικη και αυτοι χασανε 5 τετ α τετ( αγιε Παβλενκα) ,φαε τη φαπα ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ αν περάσουμε στη τουμπα εύκολα. Όλοι εσεις που ψάχνετε προπονητές θα υμνειτε το λουτσεσκου.
Κανα νέο για μετσγραφες εχουμε η θα μιλαμε για αλλαγή προπονητή εδω μεσα?
3 90λεπτα έως τώρα και έχεις σκοράρει 0 " ολογράφως μηδέν" γκολ έχοντας μόλις μία ευκαιρία,ενώ έχεις τον τερματοφύλακα ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεραστια κίνηση ο Ζαφείρης, αλλά ακόμη θέλουμε χαφ και στόπερ.
Γιατί δεν πάμε για Μίσιτς; Παιχταράς, ιδανικός αντί-Μεϊτέ.
Γιατί δεν πάμε για Μίσιτς; Παιχταράς, ιδανικός αντί-Μεϊτέ.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Χάνω την υπομονή μου σιγά σιγά και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι τα τελευταία 5 καλοκαίρια γκρίνιαζα πολύ και φέτος απείχα όσο ήταν δυνατόν.
22 Αυγούστου.
Βασικά στόπερ Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης κι από πίσω ο συνταξιούχος Λόβρεν. Που σε σοβαρή ομάδα Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης θα έπρεπε να είναι 3οι-4οι στόπερ ...
22 Αυγούστου.
Βασικά στόπερ Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης κι από πίσω ο συνταξιούχος Λόβρεν. Που σε σοβαρή ομάδα Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης θα έπρεπε να είναι 3οι-4οι στόπερ ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν συμμερίζομαι καθόλου την άποψη πως η περσινή ομάδα χρειάζονταν δυο μπακ, ένα χαφ, ένα φορ και ένα στόπερ για να ανέβει επίπεδο.
Αν έρχονταν δυο μπακάρες, μια χαφάρα, μια φοράκλα και ένα στόπερ τανκς ναι οκ θα το συζητούσα.
Όταν όμως για παράδειγμα αλλάζεις τον Όττο με τον Κένι, ε δεν ...
Αν έρχονταν δυο μπακάρες, μια χαφάρα, μια φοράκλα και ένα στόπερ τανκς ναι οκ θα το συζητούσα.
Όταν όμως για παράδειγμα αλλάζεις τον Όττο με τον Κένι, ε δεν ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ ότι ο Κένυ είναι πολύ καλός παίχτης και αυτό έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται.
Πολύ σταθερός αμυντικά, ανεβοκατεβαίνει συνεχώς, του λείπει η τελική προσπάθεια όπως λείπει από όλη την ομάδα αυτή την εποχή. Δεν είναι, δηλαδή, δικό του μόνο πρόβλημα. Ξέρουμε από την θητεία στη Σάλκε ότι έχει ...
Πολύ σταθερός αμυντικά, ανεβοκατεβαίνει συνεχώς, του λείπει η τελική προσπάθεια όπως λείπει από όλη την ομάδα αυτή την εποχή. Δεν είναι, δηλαδή, δικό του μόνο πρόβλημα. Ξέρουμε από την θητεία στη Σάλκε ότι έχει ...