Η αναζήτηση βρήκε 137 εγγραφές

Return

από Mitsospaoki4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εδώ που φτάσαμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα μετράει.

Δεν με νοιάζει αν μας πουν μετά ότι κυνηγούσαν περιπτωσαρες και δίναμε 4 για αγορά και 2+ για συμβόλαιο, αλλά καταλήξουμε με τον Γιακουμάκη και τον Σεντιρα.

Η ομάδα την άλλη εβδομάδα ξεκινάει τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της με σημαντικά κενά.

Αν ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα και είναι ξεκάθαρο. Και το γνωρίζουν ακόμα και αυτοί που, από αγάπη προς την ομάδα προφανώς, προσπαθούν να κάνουν ότι δεν το βλέπουν.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οικονομικό. Και δεν είναι οικονομικό με την έννοια ότι η ομάδα ή ο ιδιοκτήτης δεν έχουν λεφτά. Δεν ...
από Odi
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Η γκοντζαρεβα υπάλληλος είναι. Εκτελεί εντολές.
από dev
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

δηλαδη με το γηπεδο τι θα γινεται ?

πεμπτη παρασκευη θα ερχονται τα τουβλα

σαββατο πρωι φωτο στην φορτσα

σαββατο βραδυ θα μας φαινονται ακριβα

κυριακη αρθρο = περιπλοκο το θεμα με τα τουβλα

δευτερα θα τα γυρναμε πισω?

θα διαπραγματευεται η Μαρια τα κουφωματα ενα ενα για να γλυτωσουμε κανα ...
από paris2
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ ...
από obanebane
Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Δε διαβαζετε τι σας γράφουν μερικοί;

Ναι η ομαδα εχει εξοδα κανα 60 το χρονο και εσοδα 35 χοντρικα, ειναι 25 εκατομμυρια μεσα καθε χρονο. Και απο τα 60 τουλαχιστον τα 50 ειναι εξοδα αγωνιστικου, τα υπολοιπα 10 διοικητικα. Τι εξοδα εχει ο βαζελος να τα ψαξετε παιδια εγω βαριεμαι ασχολουμαι με τα ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένουμε κάτι διαφορετικό φέτος σε σχέση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Άλλαξε μήπως ο ιδιοκτήτης; Άλλαξε ο οικονομικός διαχειριστής στην ΠΑΕ;

Εδώ την χρονιά του πρωταθλήματος παίξαμε 3 γύρους προκριματικών με 2 χαφ, τον Τσιγγάρα και τον Σβαμπ. Φέτος οι 3 ...
από Panx Romana
Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Ουσιαστικά ζούμε την μέρα της μαρμότας κάθε καλοκαίρι, όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας απλά φέτος είχαμε την ψευδαίσθηση ότι με αυτά που έγιναν με το γήπεδικο θα ενεργοποιούνταν ο Ιβάν
Θα έλεγα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαδίζει με την σοβαρότητα αν μην τι άλλο που έχει δείξει τόσα χρόνια ο ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Κάθεστε και τρώγεστε τόση ώρα χωρίς λόγο. "Αυτοί έχουν καλύτερα φορ", "εμείς καλύτερα εξτρέμ" και οι παρά άλλοι "καλύτερο δεξί φαρμακείο" :D

Λες και το ποδόσφαιρο είναι ατομικό σπορ.

Αυτό που μετράει είναι η ομάδα που θα στήσεις και το βάθος του ρόστερ. Να υπάρχουν αρκετές λύσεις, ποιοτικές και ...
από omerta76
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ που γκρινιάζω για την πολιτική μας τα τελευταία χρόνια, τον Γιακουμάκη τον θέλω σαν τρελός. Έλληνας για τη λίστα, ελάχιστη προσαρμογή και σε τομείς του παιχνιδιού που έχουμε πρόβλημα (δύναμη, ύψος). Θα ήθελα και τον Λιάβα αντί Σάστρε ή σαν μία επιλογή στα χαφ γιατί Θυμιάνης δεν από ότι φαίνεται ...
από Blackgr4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Τον Γιακουμάκη δεν τον έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη. Συγκρίνοντας μόνο τα νούμερα και την ανοδική του πορεία, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Μαροκινού που ήταν να έρθει, νιώθω πως πρέπει να πάμε αεροδρόμιο..
Αυτά για τον φορ.

Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
από kritikos44
Δευ 04 Αύγ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Η ανησυχία του gika μόνο παράλογη δεν είναι
Όταν στήνεις ένα ρόστερ μιας χρήσης με συμβόλαια 1 έτους 38χρόνου, 1+1 ο Μεϊτέ,με δανεικούς όπου ποτέ δεν έχουμε πληρώσει ρήτρα ενώ έχεις και παίκτες που ήδη από τώρα θες να διώξεις αν γίνεται όπως ο Λοβρεν πχ αλλά και άλλους που θα πουλήσεις όπως τον ...
από Patron
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

MagdiTolba έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:39 Ναι το είδα κ γω. Κάπου το διάβασα γι αυτό το έγραψα. Ήταν όμως λάθος.

Σερα, Τσικνας κ Βιειρινια ακόμα δεν είδαμε επιλογες
Μικροί είναι ακόμα, δεν είναι έτοιμοι. Θα πάρουν τις ευκαιρίες τους από την Μάργκο. Ποιον έχει αδικήσει, έφυγε δηλαδή κάποιος κ έκανε καριέρα αλλού;
από JohnDag
Τρί 05 Αύγ 2025, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Ducksch για 2 μυρια στην Birmingham

Μας τσακισε η Ipswich που μπηκε σφηνα και πηρε τον Τσουμπα. Ουτε οι καραμπολες δεν μας ευνοουν

Να έδινες 2Μ και το συμβόλαιο που ήθελε να τον έκλεινες εσύ.

Δεν γίνεται πάντα να μας φταίνε οι άλλοι ρε Nunies.

Μια οι ατζέντηδες, μια οι άλλες ομάδες, μια ...
από paokspren
Τετ 06 Αύγ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, μόνο που αυτό το ορθολογικό πλάνο περιλάμβανε την πώληση του Κωνσταντέλια.

Για την ακρίβεια, αυτό ήταν το μόνο πλάνο.