Η αναζήτηση βρήκε 82 εγγραφές

Return

από Metagrafakias
Τετ 17 Σεπ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Την μεγαλυτερη ευθυνη σημερα την εχει εσυ..Καμια προετοιμασια για το ματς,λες και πηγαμε 5ημερη!!!
Ωρες ωρες ρε φιλε λες και βρικσεσαι εκτος τοπου και χρονου κατεβαζεις την ομαδα!!!
από Metagrafakias
Κυρ 21 Σεπ 2025, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Περίμενα να πέσουν οι σφυγμοί για να αφήσω κι εγώ ένα σχόλιο…
Δεν μου αρέσει να λέω ,τα λέγαμε το καλοκαίρι κλπ ,τώρα είναι το θέμα τι γίνεται..Η άποψη μου γνωστή ,η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρυσι ,αλλά δεν βλέπω καμία σοβαρή ενίσχυση της ,για να διεκδικήσει τίτλους η πορεία στην Ευρώπη…
Το μέσο ...
από Metagrafakias
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Μας πρήξανε όλο το καλοκαίρι ότι πήραμε τις πρώτες επιλογές μας και τι καλός σχεδιασμός φέτος!!!
Και έλεγα εγώ ο άσχετος ο μιρλας!!!
Πρώτες επιλογές μας και αυτός και ο Κενι ήταν επειδή ήταν ελεύθεροι όχι επειδή ήταν λαβράκια παικταραδες!!
Αν είχαν συμβόλαιο με ομάδα ούτε θα τους κοιτούσαμε και το ...
από Metagrafakias
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Μας πρήξανε όλο το καλοκαίρι ότι πήραμε τις πρώτες επιλογές μας και τι καλός σχεδιασμός φέτος!!!
Και έλεγα εγώ ο άσχετος ο μιρλας!!!
Πρώτες επιλογές μας και αυτός και ο Κενι ήταν επειδή ήταν ελεύθεροι όχι επειδή ήταν λαβράκια παικταραδες!!
Αν είχαν συμβόλαιο με ομάδα ούτε θα τους κοιτούσαμε και ...
από Metagrafakias
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβιτς τι κανει;;;
από Metagrafakias
Δευ 29 Σεπ 2025, 06:43
Jump to forum
Jump to topic

Ο Λουτσε μενει και τον κραταει ο Ιβαν γιατι κανενας σοβαρος Ευρωπαιος προπονητης δν ερχεται σε αυτο το μοντελο διοικησης...Μην νομιζετε οτι δεν κυκλοφορει στην πιατσα ποσο αστειοι ειμαστε...
Να φυγει ο Λουτσε και να ερθει ο Πουτσιτς και ο Μουνιτς μονο πισωγυρισμα θα ειναι και θα ψαχουμε καθε 6 μηνες ...
από Metagrafakias
Τρί 30 Σεπ 2025, 07:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

DamoN έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 07:00 Ε δες ΠΑΟΚ Β και μοντέρνο ποδόσφαιρο
Αυτο κανω αγορι μου μην αγχωνεσαι,εννοειται θα κατσω να δω νιατα,παθος και ορεξη παρα κατι κουρασμενα γεραμασμενα παλικαρια...
Σου θιξαμε την ιερη αγελαδα σου και θιχτηκες???