Κυρ Τελη αν οντως αγαπας το ΠΑΟΚ και θελεις να τον δεις μεγαλο κι οχι να πασχιζει να σωσει κατηγορια βουτηγμενος στα χρεη ,ενα χαρτι παραπανω δεν αποτελει εμποδιο προκειμενου να δεις τη καψουρα σου(λεμε τωρα) και παλι ψηλα.
Αγαπητε Θαναση περιμενω να μαθω αυριο πως στο καλο προχωρησαν ολα αυτα 4 ...
Η αναζήτηση βρήκε 47 εγγραφές
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Και τι ακριβώς περιμένετε να πει ο Γιουρι σήμερα?
Οτι έχω δώσει το οκ στη νέα διοίκηση που δε ξέρω αν θα ρθει να με φέρει 3 παίκτες?
Δε γίνονται αυτά
Οτι έχω δώσει το οκ στη νέα διοίκηση που δε ξέρω αν θα ρθει να με φέρει 3 παίκτες?
Δε γίνονται αυτά
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι ακριβώς περιμένετε να πει ο Γιουρι σήμερα?
Δε γίνονται αυτά
Τουλάχιστον ας τον ρωτούσαν κάτι λιγότερο ανώδυνο όπως λχ αν του ζητήθηκε η άποψή του επί του διλήμματος της κατά την ευχέρεια της αποκλειστικά ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ντηλ ολοκληρώθηκε μάγκες, δεν ξερω για την ανακοινωση πως βγήκε κ απο ποιον αλλα συμφώνησαν.tolis14 έγραψε: Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:50Γιατί ήταν fake news. Το διάβασα σε σελίδα στο fb αλλά δεν μπόρεσα να το διασταυρώσω από πουθενά αλλού
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας πληρώσει τα χρέη και ας κάνει ομαδάρα και θα τον λέω και Χάρι Πότερ.
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας κ ξεκίνησε η κουβέντα για το αν και πότε "πρέπει" να χαρούμε με την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Τελη... Η διαχρονική αλήθεια είναι η εξης:
Οι μετριοπαθεις/συντηρητικοί του σημερα θα είναι οι ίδιοι που αργότερα θα τον υπερασπιζονται όταν οι ενθουσιώδεις του σημερα θα τον κράζουν. Ο κύκλος γνωστός ...
Οι μετριοπαθεις/συντηρητικοί του σημερα θα είναι οι ίδιοι που αργότερα θα τον υπερασπιζονται όταν οι ενθουσιώδεις του σημερα θα τον κράζουν. Ο κύκλος γνωστός ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!
Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Πριν κλειδώσει το topic να σε ξανα ευχαριστήσω για όσα προσέφερες στον ΠΑΟΚ μας, μας γιατί είσαι ένας απο γειά εμάς κ. Θανάση. Δεν έφερες τίτλους αλλά έφερες όραμα ότι η ομάδα κάποια μέρα θα ορθοποδήσει, έφτασες ένα τμήμα με 100 εισιτήρια να παίρνει 4.450 φέτος και το πηγες τελικό κυπέλλου Ευρώπης ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Θανασάρα. Οτιδήποτε και να πούμε για σένα είναι πραγματικά λίγο. Είσαι τεράστιος γιατί σεβάστηκες τον ΠΑΟΚ από την πρώτη σου μέρα. Μέχρι και σήμερα. Είσαι πραγματικός ηγέτης του ΠΑΟΚ. Τα έχεις πολλά κιιλά τα φρύδια σου. Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί όλοι ξέρουμε πως αν δεν ήσουν εσύ ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέρος των δηλώσεων του Θανάση Χατζόπουλου:
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Και το μπάσκετ δεν είναι μπάλα να είναι το τοπικ ανοιχτό μόνο δύο φορές το χρόνο, θα είναι μόνιμα ανοιχτό!
Μπουχαχαχαχαχα τη γάμησαν οι μοντς
Μπουχαχαχαχαχα τη γάμησαν οι μοντς
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Οσο πιθανο ειναι να μην ξερει ο ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια τι σημαινει ο Κωσταντελιας για τον κοσμο του ΠΑΟΚ, αλλα τοσο εγινε και αυτη τη τηλεφωνικη στιχομυθια. Μαλλον ο Γιωργαρος το μεσημερι με το τσιπουρο στο φαι, εβλεπε κανα νετφλιξ.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Και μόνο που σκέφτομαι την αγωνιώδη προσπάθεια του Μινου να τα περιγράψει όλα αυτά στην κάμερα, με πιάνει τρέμουλο
Καλά, άμα το συνδυάσεις και με καύσωνα, μπορεί και να είναι η 8η πληγή του Φαραώ
Καλά, άμα το συνδυάσεις και με καύσωνα, μπορεί και να είναι η 8η πληγή του Φαραώ
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προμηθέας-ΠΑΟΚ, 18/10, 19:30, ΕΡΤ2
60% τρίποντα και χάνουμε με δέκα , αυτό τα λέει όλα
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προμηθέας-ΠΑΟΚ, 18/10, 19:30, ΕΡΤ2
Ο Προμηθεας εχει διπλασιο index, διπλασιες ασσιστ, διπλασια κλεψιματα, μισα λαθη, ιδια ριμπαουντ ενω εχει 80% στο διποντο. Εαν συνεχισουμε ετσι, απο την στιγμη που θα χανουμε τα τριποντα το ματς θα παει 25+ ποντους διαφορα.
Απιστευτα αργοι στην περιφερειακη αμυνα και στις αλλαγες.
100% ειναι θεμα ...
Απιστευτα αργοι στην περιφερειακη αμυνα και στις αλλαγες.
100% ειναι θεμα ...