Η αναζήτηση βρήκε 47 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Πάντως βάζοντας τους γρίφους στο Chat GPT, το συμπέρασμα ήταν... Τιεμουε Μπακαγιοκο 
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
διαβάζοντας ξανά τους χρησμούς του πάτερ:
1. επαναπροσέγγιση με παίχτη ο οποίος μας είχε ρίξει άκυρο στο παρελθόν (Ζιγκό)
2. ο δεύτερος μιλάει για ύπνο από τις 10 (νούμερο Ζαφείρη) και κατόπιν αναφέρεται ΣΤΑ χαφ (πληθυντικός, άρα πάνω από ένα χαφ)
3. ξαφνικά εμφανίζεται μία μορφή της Βίβλου ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Το απόγευμα έμαθα πως μέχρι αύριο σκάει η βόμβα μετά βγήκαν 2 γνωστοί δημοσιογράφοι και είπαν πως πάει καλά αλλά δεν είναι κοντά ακόμα δεν ξέρω άμα πουλάνε παπατζιλίκι θα το μάθουμε σύντομα.. 
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι ο Μυστακίδης, έχει και την μία φωτογραφία του ο Μπαμπινιώτης στο λεξικό δίπλα στην λέξη ενότητα.mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:03 Δηλαδή ο Χατζόπουλος υπηρετεί την ενότητα από την Παρασκευή και μετά ?
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλο κρίμα αν λακίσει ο Τέλης επειδή δεν πέτυχε το πραξικόπημα για την ΠΑΕ και οι αμερικανοί εστιάζουν πλέον σε Ελευσίνα ... τι να πω .. στον αθλητισμό πληρώνεις το συναίσθημα, όχι τη λογική.
Αν δεν υπάρχει συναίσθημα, υπάρχει και ο Πανευλεσινιακός που είναι κοντά στο νέο λιμάνι ενδιαφέροντος ...
Αν δεν υπάρχει συναίσθημα, υπάρχει και ο Πανευλεσινιακός που είναι κοντά στο νέο λιμάνι ενδιαφέροντος ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικιο εχεις σ αυτο Damon βεβαια δικιο υπαρχει και στην αλλη πλευρα, οτι ειναι ψιλο παραλογο να μην εμπιστευεσαι οτι θα πληρωσει τα χρέη. Δεν μιλαμε για βλάση τσακα
Έχει δώσει κάποιο ουσιώδες δείγμα γραφής ως τώρα στα του ΠΑΟΚ; Σόρι κιόλας αλλά ό,τι έχει δώσει ως τώρα, αποδεδειγμένα, δεν ήταν ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω και δεν προκειται να αναφερθώ στα της αλλαγής ιδιοκτησίας.
Είναι ειδικά θέματα που τυχαίνει να γνωρίζω καλά και βλέπω ότι η παραπληροφορηση παει σύννεφο.
Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.
Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ο Μυστακίδης αποκαλείται συνεχώς και συστηματικά "δισεκατομμυριούχος ...
Είναι ειδικά θέματα που τυχαίνει να γνωρίζω καλά και βλέπω ότι η παραπληροφορηση παει σύννεφο.
Όποιος ξέρει καταλαβαίνει.
Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ο Μυστακίδης αποκαλείται συνεχώς και συστηματικά "δισεκατομμυριούχος ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι κάναν και οι 2 πλευρές λάθη το είπα εγώ χθες βράδυ.
Είπα χαλαρώστε και μη φανατίζεστε μονοπαντα.
Βγήκε ο άλλος να πει ότι αποτελεί τώρα πολιτική των τρολ του Μυστα για να πολεμήσει τον Χατζόπουλο...
Άιντε άιντε...
ΥΓ τιμώ κι εκτιμώ τον Χατζόπουλο. Δε μου άρεσε ο χειρισμός με την ανακοίνωση ...
Είπα χαλαρώστε και μη φανατίζεστε μονοπαντα.
Βγήκε ο άλλος να πει ότι αποτελεί τώρα πολιτική των τρολ του Μυστα για να πολεμήσει τον Χατζόπουλο...
Άιντε άιντε...
ΥΓ τιμώ κι εκτιμώ τον Χατζόπουλο. Δε μου άρεσε ο χειρισμός με την ανακοίνωση ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε συ, προφανως ΟΛΟΙ ειναι υπευθυνοι. Εγω θελω συμφωνια για να ξαναγινουμε μεγαλοι. Δε με νοιαζει πως θα τα βρουνε, αλλα να τα βρουνε! Και φυσικα ο τελης για να παρει την ΚΑΕ πρεπει να δωσει οσα πιστοποιησε η deloitte. 5? 5. 6? 6.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι palok .
Για αυτό δεν μπορώ τις απόλυτες φωνές ο,τι και αν υποστηρίζουν. Έχω τις προσωπικές μου προτιμήσεις αλλά βασίζονται σε αισθήματα και διαίσθηση. Όχι σε δεδομένα. Οπότε την διαχωρίζω από τα γεγονότα. Και εδώ είναι γεγονός ότι και οι 2 γράφουν ανακοινώσεις με υπονοούμενα. Απλώς του Τέλη ...
Για αυτό δεν μπορώ τις απόλυτες φωνές ο,τι και αν υποστηρίζουν. Έχω τις προσωπικές μου προτιμήσεις αλλά βασίζονται σε αισθήματα και διαίσθηση. Όχι σε δεδομένα. Οπότε την διαχωρίζω από τα γεγονότα. Και εδώ είναι γεγονός ότι και οι 2 γράφουν ανακοινώσεις με υπονοούμενα. Απλώς του Τέλη ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς θέλουμε Ζάρα στα 40 και Σλαφτσακη.
Α και να παρακαλάμε τον τον Κατσίβελη σαν άλλος Iverson, το καλοκαίρι θα παρακαλάμε κανέναν μελβιν και όλα καλά, μιζέρια μόνο.
Το ότι αυτά θα σταματήσουν με τον Τέλη από πού προκύπτει; Από την κυμπαροσυνη που έχει επιδείξει ως τώρα;
Χωρίς να ξέρω ότι ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα τελειωσουν τα 500 χιλιαρικα απο το δημοσιο θα μιλαμε αλλιως. Micic και Nunn θα φερουμε. Του χρονου μπορει απλα να μας παρει καναν παικτη ο βικος και η (ενδοξη) Χαλκιδα.
Θωμά γιατί συνεχίζεις να πετάς αγωνιστικές μπηχτές, σε ένα ζήτημα διοικητικό;
Καλή είναι η επίκληση στο συναίσθημα, αλλά ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή δεν θα άλλαζα ούτε τελεία και τα λες πιο ωραία από μένα στα τελευταία 100 ποστ σου , ότι λέει ο @Sera4 σαν να το λέω και εγώ από δω και πέρα .
Αρκεί να μην γράφεις στο τοπικ του Λουτσεσκου

Αρκεί να μην γράφεις στο τοπικ του Λουτσεσκου