Πολύ καλός
Πάρα πολύ καλός
Περιμένω περισσότερες πρωτοβουλίες πιο χαμηλά στο γήπεδο και να δω με σοβαρούς συμπαίκτες αν μπορεί να αντικαταστήσει το Μεϊτε
Η αναζήτηση βρήκε 166 εγγραφές
- Τετ 17 Σεπ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 17 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Σόρυ αλλά αν σε τέτοιο ματς με το σκορ στο 2-1 στο ημίχρονο οι παίκτες μου που υποτίθεται ότι πρέπει να σκιστούν για να δείξουν ότι αξίζουν να πάρουν παραπάνω χρόνο συμμετοχής θα ήμουν εντελώς απογοητευμένος
Καλά όλα τα υπόλοιπα τακτική φυσική κατάσταση και δε ξέρω γω τι άλλο αλλά η εμφάνιση που ...
Καλά όλα τα υπόλοιπα τακτική φυσική κατάσταση και δε ξέρω γω τι άλλο αλλά η εμφάνιση που ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Όλα καλά δικέ μου τι γίνεται?
- Τετ 17 Σεπ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Συγγνώμη επειδή το διάβαζα στα προηγούμενα ποστ.
Για ποιο ροτεισιον και ποιες αλλαγές μιλάμε?
Ο ΠΑΟΚ σήμερα κατέβηκε με 3/4 της άμυνας που πέρσι ήταν βασικοί και έχουν παίξει πάνω από 50 αγώνες μαζί. Με τον αναπληρωματικο τερματοφύλακα και το δεύτερο μέχρι νεοτέρας αριστερό μπακ
Στα χαφ κατέβηκε ...
Για ποιο ροτεισιον και ποιες αλλαγές μιλάμε?
Ο ΠΑΟΚ σήμερα κατέβηκε με 3/4 της άμυνας που πέρσι ήταν βασικοί και έχουν παίξει πάνω από 50 αγώνες μαζί. Με τον αναπληρωματικο τερματοφύλακα και το δεύτερο μέχρι νεοτέρας αριστερό μπακ
Στα χαφ κατέβηκε ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Ο καλύτερος των τριών που έπαιξαν μπροστά
Κάθε φορά το ίδιο σχόλιο από πέρσι
Ας έφερναν καλύτερο να το βάλει στον πάγκο
Κάθε φορά το ίδιο σχόλιο από πέρσι
Ας έφερναν καλύτερο να το βάλει στον πάγκο
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 07:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 23.Joan Sastre
Κλασσικός σαστρε μόλις φάει κράξιμο και δεν παίζει με ηλιθιο τουπέ
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Ο twoDoubles έφυγε με μόνιμο
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ να πω ότι συμφωνώ με διάφορα σχόλια που κάνουν κριτική.
Να πούμε επίσης ότι η ομάδα μεσοεπιθετικα δεν πρόσθεσε από πέρσι απολύτως κανένα διαφορετικό στοιχείο. Τίποτα ναδα μηδέν. Δεν ήρθε καμία μεταγραφή που θα πεις έχει να δώσει παικτικα κάτι διαφορετικό. Και από τη στιγμή που ο Κροατης είναι ...
Να πούμε επίσης ότι η ομάδα μεσοεπιθετικα δεν πρόσθεσε από πέρσι απολύτως κανένα διαφορετικό στοιχείο. Τίποτα ναδα μηδέν. Δεν ήρθε καμία μεταγραφή που θα πεις έχει να δώσει παικτικα κάτι διαφορετικό. Και από τη στιγμή που ο Κροατης είναι ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Ότι είπε ο μέγιστος Καντονα
Θα είμαστε εκεί με το ασπρόμαυρο μαντήλι μας να περάσουμε ένα μήνυμα και να υποστηρίξουμε την ομαδαρα μας
Γαμηστε τα ξώγαμα του καθεστώτος
Θα είμαστε εκεί με το ασπρόμαυρο μαντήλι μας να περάσουμε ένα μήνυμα και να υποστηρίξουμε την ομαδαρα μας
Γαμηστε τα ξώγαμα του καθεστώτος
- Τετ 24 Σεπ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Εξαιρετικός στα 3/4 του γηπέδου. Πρέπει να παίζει μόνο μαζί με Ντεσποντοφ
- Τετ 24 Σεπ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
ΙσχύειSera4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:22 Σήμερα έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ήταν από τους κυρίους λόγους των 2 ευκαιριών στο τελος.
Από την άλλη δε γίνεται φίλε να είσαι φορ και να κάνεις τέτοιο αναιμικο τελείωμα από τέτοια θέση. Χίλιες φορές να την έστελνε στην Αγία Βαρβάρα
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
AUPA ATLETI 

- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ξύπνα ρε υπνε, ξύπνα.
Τι θες ρε πουστη μου, να ακούς μπινελικια στα 100 χρόνια, δε βλέπεις πού πάει το έργο? Ξύπνα
Είχαμε γράψει αρχές του καλοκαιριού ότι αν η ομάδα συνεχίσει στα ίδια αυτός από μόνος του θα έχει σκάψει το λακο του. Πέρασε όλο το καλοκαίρι με αστεία ενίσχυση με αποτέλεσμα η ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η ομάδα κατεβαίνει μέχρι τριάδα στα χαφ μεϊτέ, Καμαρά, ντελια και δεν μπορεί να επιβάλει το ρυθμό της απέναντι σε μία από τις χειρότερες ομάδες.
Και κάποιοι έχουνε το θράσος να μιλάνε για ρόστερ
Βέβαια παίζει και με κάτι Λόβρεν και Κεντζιόρα πίσω που είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον ένα ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Διοίκηση που θεωρεί τους οπαδούς της ιθαγενείς πελάτες που έχουν sugar daddyTolaros έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:45 Για όλα φταίει πρώτα η διοίκηση και για αυτό θα πάρει αυτό που της αξίζει.
Ο προπονητής βρίσκει και κάνει .