Μπήκα να γράψω κ εγω για τα μπανερ και βλέπω όλοι για αυτό γράφουν τελευταία. :mrgreen:
Εννοείται ότι χρειάζονται διαφημίσεις για να μείνει ζωντανό το φόρουμ. Και καλά κάνουν οι διαχειριστές και τα έχουν. Αλλά το πώς εμφανίζονται όλες οι διαφημίσεις και η συχνότητα τους πρέπει να τους απασχολήσει ...
Η αναζήτηση βρήκε 11 εγγραφές
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ελικοπτεροοοο
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το άλλο το μεγκατρολ που παραδόξως έχει επιβιώσει κανά μηνα μέσα εδώ , είπε υπάλληλο τον Αναστασιάδη.
Κι όταν του την έπεσαν γύρισε τη μπιφτέκα και έψαχνε τη σύμβαση εργασίας που έχει με τη ΠΑΕ για να συνεχίσει να μας κοροιδεύει στα μούτρα μας.
Τι ζούμε ρε πούστη μου
Κι όταν του την έπεσαν γύρισε τη μπιφτέκα και έψαχνε τη σύμβαση εργασίας που έχει με τη ΠΑΕ για να συνεχίσει να μας κοροιδεύει στα μούτρα μας.
Τι ζούμε ρε πούστη μου
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Οχι ο Μυστακίδης, έχει και την μία φωτογραφία του ο Μπαμπινιώτης στο λεξικό δίπλα στην λέξη ενότητα.mi8rio έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:03 Δηλαδή ο Χατζόπουλος υπηρετεί την ενότητα από την Παρασκευή και μετά ?
- Τετ 15 Οκτ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Τετει-Παντελιδης πακετο στο βαζελο με πανω απο 3εκ ευρω...
Ελα παμε τωρα οργανωμενα να τους απαξιωσουμε...
Ποιος Τετει μωρε.με τον Τετει θα παρεις πρωταθλημα???
Εξαλου ο ΠΑΟΚ δεν τον ηθελε πραγματικα,ψεματα γραφανε οι δημοσιογραφοι για να παρουσιασουν σαν επιτυχια την μεταγραφη του στον βαζελο και ...
- Τετ 15 Οκτ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Τρομερά τοξικό ποστ
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Πάντως ομάδα που να μπορεί να φρεσκαριστεί σε μια βδομάδα δεν υπάρχει, οπότε ας ελπίσουμε απλά με σοβαρότητα και τύχη να περάσουμε.
Προσωπικά πάντως έχω κουραστεί κάθε καλοκαίρι να παρακολουθώ τη χειρότερη εικόνα ομάδας στην Ευρώπη, κάπου πρέπει να το δει το τεχνικό επιτελείο και οι άλλες ομάδες ...
Προσωπικά πάντως έχω κουραστεί κάθε καλοκαίρι να παρακολουθώ τη χειρότερη εικόνα ομάδας στην Ευρώπη, κάπου πρέπει να το δει το τεχνικό επιτελείο και οι άλλες ομάδες ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Γεια σου φίλε Antarctica!
Χαμένος μέσα στην "απογοήτευσή" μου!
Αλλά ας μη μιλάω με αρνητικές λέξεις!
Όλα καλά φίλε!
Χαμένος μέσα στην "απογοήτευσή" μου!
Αλλά ας μη μιλάω με αρνητικές λέξεις!
Όλα καλά φίλε!
- Δευ 20 Οκτ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Από χθες σταματάω μάρτυρες του Ιεχωβά και τους ρωτάω αν έχουν λίγο χρόνο να τους πω για αυτό που έκανε ο ντέλιας