Η αναζήτηση βρήκε 5 εγγραφές

Return

από Disharmonic
Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;

Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.

Εννοείς τότε που εμφανίζονταν συνεχώς εμπόδια για το έργο. Με συνεχείς καθυστερήσεις και ...
από Disharmonic
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο ...
από Disharmonic
Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

καμμια λυση μυστακιδη δεν βρεθηκε κυβερνητικο τρυπημα ειναι σε συνεργασια κατσαρη και αβουλων μελων του ΔΣ ....

Εχεις κάποια απόδειξη για αυτό ή απλά από το μυαλό σου ότι βγάζεις;

Έγινε και δικαστήριο το Paokmania τώρα;

Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο ...
από Disharmonic
Τρί 12 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;

1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
από Disharmonic
Τρί 12 Αύγ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σύμφωνα με την Sportime

ΠΑΟΚ: Λάτσιο, Βέρντερ Βρέμης και ομάδα από τα Εμιράτα για τον Καμαρά

Διάψευση του ΠΑΟΚ για Καμαρά!

Από το πορτοκαλι σαιτ

Με το κατάλληλο αντίτιμο και εφόσον έρθει ο Ζαφείρης δεν είναι απαραίτητα κακή κίνηση. Με την προϋπόθεση ότι θα έρθει και άλλος μέσος σε πιο ...