Η αναζήτηση βρήκε 10 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τώρα εγώ να ρωτήσω πού ήταν το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον της ΠΑΕ για το γήπεδο τόσα χρόνια ή θα με λιθοβολήσει κανένας;
Γιατί πριν την εμφάνιση Μυστακίδη είχαμε να ακούσουμε για τη Νέα Τούμπα 3-4 χρόνια.
Εννοείς τότε που εμφανίζονταν συνεχώς εμπόδια για το έργο. Με συνεχείς καθυστερήσεις και ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνωμη εσυ δηλαδη θελεις να δεσμευσει ο οποιοσδηποτε ενα ποσο για ενα εργο το οποιο δεν εχει παρει; Παμε καλα; ο Μυστακιδησ λεει εδω αποδειξη οτι εχω 250. Εαν συμφωνηθει οτι παιρνω το εργο στο μνημονιο που θα υπογραφει θα υπαρχει ο ορος οτι αυτα τα λεφτα θα δεσμευτουν. Ειναι παρα πολυ απλο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
καμμια λυση μυστακιδη δεν βρεθηκε κυβερνητικο τρυπημα ειναι σε συνεργασια κατσαρη και αβουλων μελων του ΔΣ ....
Εχεις κάποια απόδειξη για αυτό ή απλά από το μυαλό σου ότι βγάζεις;
Έγινε και δικαστήριο το Paokmania τώρα;
Συγνωμη για την αγνοια μου, αλλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ σε ενα τοσο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;
1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Σύμφωνα με την Sportime
ΠΑΟΚ: Λάτσιο, Βέρντερ Βρέμης και ομάδα από τα Εμιράτα για τον Καμαρά
Διάψευση του ΠΑΟΚ για Καμαρά!
Από το πορτοκαλι σαιτ
Με το κατάλληλο αντίτιμο και εφόσον έρθει ο Ζαφείρης δεν είναι απαραίτητα κακή κίνηση. Με την προϋπόθεση ότι θα έρθει και άλλος μέσος σε πιο ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Και το Τσετσένος μόνο από σκουλίκια το έχω ακούσει εγώ
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εγώ δεν βλέπω καμία αλλαγή στους στόχους της ομάδας Μυστακίδη. Απλά άλλαξαν στρατηγική γιατί η αρχική στρατηγική απαξίωσης του Σαββίδη απέτυχε. Τώρα θέλουν την ΚΑΕ ως δούρειο ίππο.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
1) Το μέγεθος της αντίληψης μας, σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε επένδυση, είναι αντίστοιχο ενός κουνουπιού. Κλαίω με ορισμένους που νομίζετε πως τους καταλαβαίνετε και καταφέρατε ως ντετέκτιβ να λύσετε το μυστήριο αγοράς της ΚΑΕ ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν όντως το ενδιαφέρον από Αμερική είναι από Hedge fund manager, καλύτερα να μείνουμε μακριά. Μοναδικό ενδιαφέρον θα είναι τα κέρδη και δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στο μπάσκετ, εκτός και αν έχει διασυνδέσεις με το NBA. Αν είναι τζογαδορικη κίνηση μήπως και μπει η ομάδα στο NBA Europe ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν μετά από αρκετό google-fu και waybackmachine βρήκα το καταστατικό του 2007 το οποίο ίσχυε τουλάχιστον μέχρι το 2013 - πιθανόν και αργότερα.
Να σημειωθεί πως το παρόν καταστατικό είναι η 15η αναθεώρηση, σε ισχύ από τις 21/1/2019.
Από ότι έχω καταφέρει να βρώ, τα άρθρα 1,3,4,5,6 και 16 ...