Η αναζήτηση βρήκε 193 εγγραφές
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Σήμα μπάσκετ
Το έχω γράψει πολλές φορές αυτό το ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη περίεργο.
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Είπα να μην το ποστάρω και να μην ασχολούμαι με τα ΤΙΠΟΤΑ του ίντερνετ και του γιουτουμπ, αλλά πραγματικά γύρισε το μάτι μου.
Τσακαλέα και Τοσκίτση, ο "σεβασμός στην ασπρόμαυρη οικογένεια του ΠΑΟΚ" αύριο κοστίζει απλά 5ευρώ σε οποιαδήποτε κερκίδα θέλετε. Μην "περιγράψετε από το στούντιο", ελάτε στο ...
Τσακαλέα και Τοσκίτση, ο "σεβασμός στην ασπρόμαυρη οικογένεια του ΠΑΟΚ" αύριο κοστίζει απλά 5ευρώ σε οποιαδήποτε κερκίδα θέλετε. Μην "περιγράψετε από το στούντιο", ελάτε στο ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλαν να ενημερώσουν τους χιλιάδες τηλεθεατες τους υποτίθεται για το ότι δεν θα καλύψουν το ματς. Το οποίο προφανώς θέλαν να κάνουν τζάμπα.
Σε μια τέτοπια στιγμη αντι να δωσει 5 ευρω θέλει να κανει μικροπολιτική κοντρα στην ΠΑΕ.
Σε μια τέτοπια στιγμη αντι να δωσει 5 ευρω θέλει να κανει μικροπολιτική κοντρα στην ΠΑΕ.
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τους ζήτησαν όσα τους ζήτησαν με την επαγγελματική τους ιδιότητα.
Σε μια τέτοια στιγμή αφού θέλουν να τιμήσουν τα παιδια ας δώσουν το ταλιράκι ως φίλοι της ομάδας και όχι ως επαγγελματίες φίλοι της , να τα αποχαιρετήσουν και ας αφήσουν τις πολιτικές ότι δεν μας αφήνουν και μας ζηταν πολλά λεφτα που ...
Σε μια τέτοια στιγμή αφού θέλουν να τιμήσουν τα παιδια ας δώσουν το ταλιράκι ως φίλοι της ομάδας και όχι ως επαγγελματίες φίλοι της , να τα αποχαιρετήσουν και ας αφήσουν τις πολιτικές ότι δεν μας αφήνουν και μας ζηταν πολλά λεφτα που ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι ντροπή να παίζουν κάποιοι με το συναίσθημά μας για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ατζέντες. Μιλάμε για ανθρώπους που παριστάνουν τους ρεπόρτερ της ομάδας, αλλά στην πραγματικότητα περιμένουν στη γωνία για να κάνουν ζημιά μόλις βρουν συμφέρον αλλού. Η ομάδα πρέπει να σταματήσει να τους ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντράπηκε και η ντροπή Αντώνη και Νίκο...πάνω από νεκρούς να κάνετε μικρόπολιτική...αν πραγματικά σας νοιάζει τόσο πολύ να τιμήσετε την μνήμη των παιδιών μην κάνετε μια εκπομπή δώστε 5 ευρώ και πηγαινετε να τιμήσετε όπως λέτε αυτά τα παιδιά...όλα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε καμιά δικαιολογία...με ...
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειστε τουλαχιστον αστειοι για να μην πω κατι πολυ πιο βαρυ...3 μηνες τωρα μεταδιδετε απο το στουντιο ολους τους εντος εδρας αγωνες..ΣΗΜΕΡΑ με το αιμα των αδερφων μας ακομα να κυλαει αποφασισατε να ανεβασετ ενα δακρυβρεχτο ποστ για την κακια ΠΑΕ..Τετοιες μερες ρε?? δν ντρεπεστε λιγο?? και με τοσο ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Είναι τραγικό να γράφονται τέτοιες ανοησίες για τη νο2 επιλογή του Ιβαν εδώ και 10 χρόνια.
Τρομερά προβληματικό επίπεδο κατανόησης του τι συμβαίνει.
- Τετ 25 Φεβ 2026, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια ,μακάρι να υπήρχαν στον ΠΑΟΚ 2 ακόμη στελέχη επιπέδου Μάκη .giapas έγραψε: Τετ 25 Φεβ 2026, 11:40 Είναι τραγικό να γράφονται τέτοιες ανοησίες για τη νο2 επιλογή του Ιβαν εδώ και 10 χρόνια.
- Τετ 28 Ιαν 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...
τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
- Τετ 28 Ιαν 2026, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…
Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
- Τετ 28 Ιαν 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic

Κι αν φυσάει εκεί ψηλά, απλώστε τα κασκόλ σας να γεμίσει χρώμα ο ουρανός.
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από όλα όσα βιώσαμε με τον τραγικό χαμό των παιδιών και την απρόσμενα μεγάλη υποστήριξη που εισπράξαμε από οπαδούς άλλων ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια διαδικασία επανεκκίνησης των σχέσεων σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών.
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...