Η αναζήτηση βρήκε 226 εγγραφές
- Δευ 16 Μαρ 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Άρθρο 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ: «Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ έως ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει φραστική επίθεση.
Αυτο μεταφράζεται σε επίπληξη αν ήμασταν αθηνεζοι και πρόστιμο επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ και μας βλέπουν και στον ύπνο τους.
Τζάμπα αγχώνεστε.
Αυτο μεταφράζεται σε επίπληξη αν ήμασταν αθηνεζοι και πρόστιμο επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ και μας βλέπουν και στον ύπνο τους.
Τζάμπα αγχώνεστε.
- Δευ 16 Μαρ 2026, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
τους απαλλαξαν αλλα τους εκοψαν την καλημεραAigle_Noir έγραψε: Δευ 16 Μαρ 2026, 23:30
Ίδια περίπτωση με χαρτιά και Λανουά δηλαδή. Εκεί τι τιμωρία τους έριξαν;
- Τρί 17 Μαρ 2026, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλος αυτό να επικεντρωθούμε στην προσπάθεια στοχοποίησης του ΚΛΕΟΜΈΝΗ και γιατί δεν πιάσανε τα φιλαράκια τού δολοφόνου .... επίσης το ιστορικό του λουλουδιού αυτού κοινοποίηση παντού γιατί έχει ιστορικό και μια αγάπη για τα μαχαίρια ο άθλιος.....θα προστατέψουμε την μνήμη του Κλεομένη χρέος μας είναι
- Τετ 18 Μαρ 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κατάσταση είναι τραγική και αν δε βγουν όλοι οι παράγοντες μπροστά να βάλουν φρένο δε σταματάει αυτή η μαλάκια
Όταν παιδιά 15-20 χρονών θέλουν να τραυματίσουν ή και να σκοτώσουν δεν υπάρχει γιατρειά
Όσο και να λέμε εμείς λύση δε δίνεται
Πολιτεία ανύπαρκτη κράτος χωρίς σοβαρές αντιδράσεις ...
Όταν παιδιά 15-20 χρονών θέλουν να τραυματίσουν ή και να σκοτώσουν δεν υπάρχει γιατρειά
Όσο και να λέμε εμείς λύση δε δίνεται
Πολιτεία ανύπαρκτη κράτος χωρίς σοβαρές αντιδράσεις ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...
τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
- Τετ 28 Ιαν 2026, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…
Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..
- Τετ 28 Ιαν 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic

Κι αν φυσάει εκεί ψηλά, απλώστε τα κασκόλ σας να γεμίσει χρώμα ο ουρανός.
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από όλα όσα βιώσαμε με τον τραγικό χαμό των παιδιών και την απρόσμενα μεγάλη υποστήριξη που εισπράξαμε από οπαδούς άλλων ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια διαδικασία επανεκκίνησης των σχέσεων σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών.
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Επτά αετόπουλα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για τη Ρουμανία και ένας ακόμα έπαθε ανακοπή ακούγοντας τα δυσάρεστα, με οκτώ «ασπρόμαυρους» να... λείπουν από δίπλα μας. Να λείπουν από την Τούμπα.
Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείς να εξηγήσεις το σκεπτικό σου? Που βοηθάει η δημοσιοποιηση στα κανάλια? Και γενικά αλλά κυρίως και τη συγκεκριμένη στιγμή?
Να στο πω οσο πιο απλα γινεται. Πρεπει να βαραει καμπανακι γιατι ουτε παιχνίδι είναι οι δρομοι, ούτε ειμαστε μονοι μας.
Οποιαδηποτε τετοια περιπτωση δειχνει ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK FC X Varagons Xmas Project Part 9: The missing piece - PAOK TV
Εντωμεταξυ το Μαράκι ομόρφυνε ή εμείς έχουμε καιρό..............
........να πάμε στο γήπεδο????
........να πάμε στο γήπεδο????
- Παρ 27 Ιουν 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εμενα αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι το αφηγημα. Σε εμας αν δεν ερθει ενας παικτης, φταιει η Γκοντζαρεβα γιατι παζαρευει 10 χιλιαρικα. Σε αυτους αν δεν ερθει κοστολογησαν τον παικτη λιγοτερο απο οσα ζητουσε και ολα καλα.