Η αναζήτηση βρήκε 92 εγγραφές

Return

από icue
Δευ 01 Σεπ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Εγω ρωτησα για τους παικτες μας εναν συμμαθητη μου απο το δημοτικο που ο ο γιος του κουνιαδου της πεθερας του εχει παντρευτει Ιταλιδα, αλλα δεν τους ηξερε γιατι δεν ασχολειται με την μπαλα. Αλλα μου ειπε για μπασκετ ρωτα με οτι θες.
από ΑποστόληςΑ
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.

Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc ...
από george188
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς.. :lol: :lol:

-Ποιος ειναι ο παικτης που φέρνουμε Βίρνα?
-Ο μπρεθγουειτ γιαγκο?
-Ειναι ο μιτροβιτς βιρνα?
-Κλείσαμε ...
από Hermann
Δευ 01 Σεπ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

blackzone44 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 14:26 Αύριο στη Θεσσαλονίκη ο Ανάσας.. :opaokara: :nairepaok:
Μήπως κάνεις λάθος κ έρχεται ο μιτροβιτς αντί αυτού; :mrgreen:
από wickerman
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Όχι άλλες μετριότητες στον ΠΑΟΚ. Σαββίδη δειξε ότι είσαι κ@υλωμένος και φέρε τον Μίτροβιτς. Φτάνει μέχρι τους ψευτοφόρ. Ειλικρινά φτάνει!

Θα τσοντάρεις εσύ τα 25 εκατομμύρια που παίρνει το χρόνο ο παίχτης; Ή μήπως θα πληρώσεις το αντίτιμο της μεταγραφής του; Ενημερωτικά, τον αγόρασαν πριν από 2 ...
από Orestiada4
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή επιμένετε μερικοί για Mitrovic.
Θα δώσει ο ΠΑΟΚ π.χ. 4-5 εκ (αν δεχτεί σε αυτά τα χρήματα) συμβόλαιο για ένα έτος (δανεικός) και ο 2ος στην ομάδα παίρνει 1.5εκ ανά ετος (Ντελιας, Ζαφ) και οι υπόλοιποι από 1εκ και κάτω....
Θα δεχτεί ο Λουτσε να υπάρξει τόση μεγάλη διαφορά στην ομάδα?
Μπορεί ο ...
από Refused1337
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι με την ομαδα, το ρόστερ μια χαρά πλήρες είναι.

Τώρα αν μπορεί να έρθει ένα φορ καλύτερο του Τσάλοφ (τον οποίο προσωπικά θα του έδινα και μια δεύτερη χρονιά να μου αποδείξει την αξία του), καλώς να ορίσει και να βοηθήσει την ομάδα και στις 3 διοργανώσεις.

Οχι δεν ...
από epitropos
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

Ναι.. οαο είναι παικτης του ΠΑΟΚ αν μπει μεσα είμα κομπλε!! και αν ξανακουσω και δουλεμα οπως το χειροκροτημα προχθες στο ζεσταμα με την Ριεκα θα ριξω και παναγια! Ειναι στο ρόστερ, πληρωνεται, πρέπει να παιξει και εγω σαν οπαδος ΟΦΕΙΛΩ να τον στηριξω!
από Polichni1926
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

ProGrammerG4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:17
xpek20 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:16
Dimitrisk4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 17:11 Τοσκιτσης διαψεύδει για μοπε λεει δεν είναι αυτος
Αυτός έχει πέσει μέσα σε κάτι;
Στο ότι δεν θα έρθει ο Πουέρτα στον ΠΑΟΚ όταν όλοι οι άλλοι λέγανε ότι πάει καλά.
γεια σου νίκο
από R.A.T.M.
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.

Γαμησε τα φιλε..αστο μη χαλιεσαι απο την ομαδα χαμηλης δυναμικοτητας..

Στα όρια για σωτηρία ...
από Dio-4
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Το έβγαλε και ο λαθέρ ο Τοσκιτσης για την λίστα. Κάποιος να του εξηγήσει ότι η λίστα κλείνει στη μία και όχι 12, αλλά θα μπει θα το δει… Γεια σου Νίκο!
από icue
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Φανταστειτε να τρακαρουν στον αερα στην προπονηση ο Παβλενκα με τον Μιχαηλιδη και να πεσουν και οι δυο πανω στον Μειτε. Γυμνη θα μεινει η ομαδα.
από Psagmenos4
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή βλέπω συνεχώς σύγκριση με άλλες ομάδες. Αν είχα κέντρο τον αμπαλο σιωπή, τσιριβεγια(καλος) Ρενάτο σαντσεζ(πολυτραυματιας) και τον Τσεριν που τον είχαν φευγάτο. Για 10αρι τον Ταμπορδα πως λέγεται αυτός και ο μπακασετας ούτε μισό πόδι Ντσλια δεν κάνουν. Όλα αυτά ο βαζελος που όλο το καλοκαίρι ...
από Outsider1926
Τρί 02 Σεπ 2025, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

50 νέες σελίδες βλέπω στο τοπικ. Χωρίς να τις διαβάσω ακόμα θα πω το εξής:

Είτε έρθει φορ, είτε δεν έρθει, είτε αυτός είναι ο Μίτροβιτς (που λέει ο λόγος), είτε είναι ο Μπρέθλες (που λέει ο Πανταζής) και γνωρίζοντας ότι κάποιοι θα βγάλουν σπυράκια... IN RAZVAN WE TRUST