Η αναζήτηση βρήκε 20 εγγραφές

Return

από tolis14
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι αναφέρεστε στην Γκοντσαρεβα με τόσο υποτιμητικά σχόλια και υπαινιγμούς. Ναι είναι υπεύθυνη και η Γκοντσαρεβα γιατί λογοδοτεί στο αφεντικό και είναι υπεύθυνη για τα οικονομικά της ΠΑΕ. Αυτή έχει εμπιστευθεί ο ιδιοκτήτης, αυτή είναι συνεπώς υπεύθυνη και κάνει σε πολύ ...
από george188
Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Εχουμε λιωσει στα refresh εδω και 2 μερες..μιλάω με τη κοπελα μου σκέφτομαι ποτε θα ανακοινωθεί ο ζαφείρης, μου μιλάνε φιλοι τους λεω μισο να τσεκαρω κατι στο κινητο μπας και δω οτι εκλεισε. Εχουμε παλαβωσει, κάντε το γαμω τη τρελα μου να παρει φωτια η τούμπα
από icue
Παρ 27 Ιουν 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Εμενα αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι το αφηγημα. Σε εμας αν δεν ερθει ενας παικτης, φταιει η Γκοντζαρεβα γιατι παζαρευει 10 χιλιαρικα. Σε αυτους αν δεν ερθει κοστολογησαν τον παικτη λιγοτερο απο οσα ζητουσε και ολα καλα.
από john4serres
Παρ 27 Ιουν 2025, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

"Δεν μας απασχόλησε" η νέα ατάκα των Χανουμιών
από danirifle
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26

όταν έρχεται ευκαιρία Α εθνικής για πιτσιρικάδες που δεν θα βρουν χρόνο στον ΠΑΟΚ, είναι λογικό να την αρπάξουν, μπας και κάνουν καριέρα στη σουπερλιγκ

εάν ο ΠΑΟΚ έχει πέσει έξω στον υπολογισμό του και αυτοί οι πιτσιρικάδες βγάλουν μάτια, τότε λογικά θα τους πάρει πίσω

δίνεις με αυτόν τον τρόπο ...