Η αναζήτηση βρήκε 12 εγγραφές

Return

από Tisis
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ειδικά αν τον κρατήσεις πλέον εμένα και πολλούς άλλους μας έχασες. Έχουμε υποφέρει πολύ για αυτήν την ομάδα πολύ πριν έρθεις. Με τα συναισθήματα και νεύρα μας δεν παίζει κανείς.ΚΑΝΕΙΣ.
από danirifle
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

εγώ τώρα θα πω κάτι προφητικό που μου χει κολλήσει στο μυαλό, αλλά εύχομαι να βγω λάθος

δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν τη διοίκηση

πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε
από jibbie
Παρ 08 Αύγ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

η αμηχανη στιγμη που διαβαζεις πιο ΠΑΟΚ αρθρα απ τον Σπυροπουλο απ οτι εδω μεσα για τον ΠΑΟΚ.
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
από Kaizen
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

leon2202 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:27 στον πλανητη ΠΑΟΚ υπαρχει τερατιο ελλειμα ανθρωπων με επαγγελματισμο, γνωση, ικανοτητες, και κοχονες
Γιαυτο και κανουμε ενα βημα μπροστα και δυο πισω.
Και το σχολιο μου αφορα ΑΣ ΠΑΕ ΚΑΕ.
Τα παραδειγματα ανικανοτητας παμπολλα
Αυτο το ελλειμα εινα γενικο στην Θεσσαλονικη δυστυχως.
από Frans van Rooij
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 10:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φάει πάρα μα πάρα πολλά άκυρα από επιθετικούς. Ισχύουν όλα τα ονόματα που έχουν γραφτεί (Λάριν, Σεντίρα και τώρα Μπακαμπού). Η Ν1 επιλογή, που δεν έχει γραφτεί, ήταν ο Λαμπόρντ της Νις. Δυστυχώς ούτε αυτός έρχεται Ελλάδα.
Λίγο περίεργο μου φαίνεται ότι δεν ...
από Odi
Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Γράφετε , γράφετε , γράφετε .. Να πούμε και κανένα δεδομένο;

1) Ακόμη για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για λεπτομέρειες που απομένουν. Μερα και ώρα άφιξης δεν έχουμε. Δέκα μέρες σέρνεται το ζήτημα.

2) Χαφ δεν έχουμε. Γράφετε για Ζαφειρη κλπ, κατά τη γνώμη μου περίπτωση με μηδενικές πιθανότητες να ...
από renegade
Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ακριβως αν γινει αυτη η μεταγραφη με τα ποσά που ακουμε ειναι ο ορισμος της αυταρκειας..
Αυτο λεμε τοσο καιρο καποιοι εδω μεσα..
Τον Ζαφειρη αν τον παρεις 10-12εκ σημερα σε 2-3 χρονια θα τον πουλησεις 20-25εκ...
Δεν μπορουν οι ακαδημιες σου, οσο καλες και αν ειναι να βγαζουν καθε χρονο Ντελιες και ...
από renegade
Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ασχέτως του Σαββίδη ή οποιουδήποτε είναι μεγάλο μέτοχος
Για μένα προσωπικά είναι υγεία και ο απόλυτος στόχος η ομάδα να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και ο μεγαλομέτοχος να συμβάλλει σε διάφορα άνοιγματα που προκύπτουν από εξωγενείς παράγοντες ή
επενδύσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.
Μία ομάδα ...
από KalamarGiannis
Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

xa xa μόλις ακουσα ΧΑποελ κι εγώ τον Αλστον θυμήθηκα...

Επ, τοv ήξερε ο Γιούρι:
sport24:
¨ενώ στη σεζόν 2023/24 αντιμετώπισε τον νυν προπονητή του Δικεφάλου, Γιούρι Ζντοβτς, στην Τουρκία φορώντας τη φανέλα της Μποντρουμσπόρ.¨

sdna:
"Ο 30χρονος Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ (2.03μ.) έχει πλούσιο ...
από KalamarGiannis
Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

επειδή το βλέπουμε ότι όλοι φέτος στην Α1 ακόμη και οι νεοφώτιστοι ρίξαν λεφτά , προσοχή και οργάνωση, τα πράγματα θα είναι πολύ οριακά για τις θέσεις από 3-4 και κάτω...

παρόλα αυτά το ροστερ που φέραμε από σοβαρές ομάδες, δείχνει πολύ ψαγμένο.
Τέλειο δε μπορεί να είναι με 1 μύριο...

για μένα ΔΥΟ ...
από alexgarcia6
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

@alexgarcia6 δεν θα σε συγχαρω που τα ελεγες,θα σε συγχαρω που κρατησες αισιοδοξη σταση.Εγω προτιμησα να μη μπω καν στην συζητηση και να περιμενω αυτο που περιμενα βασικα,την ανατροπη 2ο σερι καλοκαιρι.Δεν νιωθω μαγκας,νιωθω λιγο μ@λακας που βγηκα αληθινος να σου πω την αληθεια.

Φιλαρακι το πιο ...