Κλείστε τις εγγραφές ανάθεμα με κατά τη διάρκεια τις μεταγραφικής περιόδου κ κάθε τέτοιας ..
Είναι η τέλεια ευκαιρία να μας κάνουν μπαχαλο..
Οι πιστοί μπορούν να εγγράφονται κι από Σεπτέμβριο..
Ιβαναρε ,δε βιαστηκα να μιλήσω κάτι μου λέγε ότι θα έκανες ρελανς...
Σκάσε τώρα κ 2 μπόμπες χαφ κ φορ ...
Η αναζήτηση βρήκε 236 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Να είμαι ειλικρινής, ούτε καν μπήκα σε πειρασμό να ασχοληθώ με την υπόθεση. Χωρίς να ξέρω αν και με πόσα παραμείνει ο Κωνσταντέλιας στην ομάδα, από την αρχή ήμουν βέβαιος ότι στη Στουτγκάρδη δεν πρόκειται να πάει. Μπορεί να πέσω και παντελώς έξω, θα φανεί. Δε θα σταθώ σε όσα έχουν γραφεί όλες αυτές ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κατάσταση η σημερινή ήταν πραγματικά για γέλια και για κλάματα .
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ειπώθηκαν πράγματα που δεν θέλω καν να τα χαρακτηρίσω .
Ακόμα και στο σενάριο ότι πωλήθηκε ο καλύτερος μας παίχτης , η καψούρα μας ο μεσσι μας ο Κούδας μας και πάει λέγοντας ,οι κατάρες το ξέσκισμα και ...
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ειπώθηκαν πράγματα που δεν θέλω καν να τα χαρακτηρίσω .
Ακόμα και στο σενάριο ότι πωλήθηκε ο καλύτερος μας παίχτης , η καψούρα μας ο μεσσι μας ο Κούδας μας και πάει λέγοντας ,οι κατάρες το ξέσκισμα και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
ουδεις ασφαλεστερος εχθρος του ευεργετηθεντος αχαριστου .
Ιβαν εχεις τον λαο μαζι σου και οι ελαχιστοι αχαριστοι αποτελουν μειοψηφια ισχνη .
Αναπολουν φαινεται τις διοικησεις πρωτοδικειου και βγαινουν τωρα ακομα και τωρα με περισσιο θρασος ν ασκησουν κριτικη στον ανθρωπο που αλλαξε το ελληνικο ...
Ιβαν εχεις τον λαο μαζι σου και οι ελαχιστοι αχαριστοι αποτελουν μειοψηφια ισχνη .
Αναπολουν φαινεται τις διοικησεις πρωτοδικειου και βγαινουν τωρα ακομα και τωρα με περισσιο θρασος ν ασκησουν κριτικη στον ανθρωπο που αλλαξε το ελληνικο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα παρακαλέσω όλους σας να μείνετε από εδώ και στο εξής ΟΝ ΤΟΠΙΚ!
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε τώρα την κολοκυθια θα παίζουμε; Το ίδιο ερώτημα θα μπορούσε να κάνει κάποιος αντιστρόφως. Αν πραγματικά δεν ήθελε να φύγει θα ετοιμαζόταν να μπει στο αεροπλάνο; Με το ζόρι θα άλλαζε όλη την ζωή του;
Μιλάμε για απόφαση ζωής
Μιλάμε για απόφαση ζωής
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον priest γιατί τον ζητάτε και τον επικαλειστε ;
Αφού η ετυμηγορία έχει βγεί.
Δεν υπάρχει σάλιο
Δεν υπάρχει σάλιο από την μια Χουάνγκ από την άλλη …
Το τεφτέρι της Μαρίας από την μια ντεπαι από την άλλη και έρχονται φυσιολογικοί παίχτες και πουλάμε φυσιολογικά όπως όλες οι ομάδες του επιπέδου ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή, τα δύο Μπακ και ο ιβανουσετς με τι χρήματα ήρθανε; Μονοπολης;
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού τον Σεντιρα θα φέρουμε στο τέλος, τι το φιλοσοφουμε τόσο καιρό;
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείται. Ο πρώτος που θα πάρει φανέλα του θα είμαι. 

- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κακός ο γκρινιάρης ο αχάριστος κόσμος πηρε ηδη 16κ διαρκείας και πάει για νέο ρεκόρ. Αυτος ο κόσμος που 48 ώρες νωρίτερα έκανε διαδικτυακή (και οχι μόνο) επανάσταση για να μην φυγει ο Ντέλιας.
Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...
Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοσκιτσης λέει πως μένουν λεπτομερειες για σεντιρα .
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φάση με Κεντιρα είναι σαν να βγαίνεις Σαββατόβραδο για καμάκι, να είναι οι περισσότερες στο μαγαζί out of your league και τελικά να πείθεις τον εαυτό σου ότι αξίζει να μιλήσεις στην ασχημουλα γιατί ίσως έχει κρυφές χάρες. Που μπορεί και να έχει. Αλλά εκ πρώτης φαίνεται ότι είναι λύση ανάγκης.
Το ...
Το ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν τον ξέρω τον Cheddira, Διαβάζω ότι ανήκει στην Νάπολι, υπήρξε διεθνής με το Μαρόκο κλπ. Δεν θα πω ότι με ψήνει ή όχι γιατί δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν έχω την εντύπωση όμως ότι πρόκειται για κάποιον που είναι με 67% αναπηρία και δικαιούται επίδομα από την πρόνοια όπως θεωρούν πολλοί συνοπαδοί ...