Η αναζήτηση βρήκε 236 εγγραφές
- Τρί 05 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το τοπικ δυστυχώς έχει φτάσει να ακούγεται σαν χαλασμένος δίσκος βινυλίου.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
βρε παιδια , στα βιντεακια με αυτον το στουλιτς της ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ ΤΗΣ RCSC γιατι πρεπει να υπαρχει κιαλλη , τελος παντων υπαρχει ενας δαιμονας που φτιαχνει ολα τα γκολ δεκαρι στυλ κοντος μαυρος με αφρο μαλλι δεν τον πιανεις ουτε με λασσο , τι κανετε ρε σκαουτερς ολη μερα ??? μηπως παιζετε μανατζερακι ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως το πάνε θα φέρουν τα Κρουστά για φορ, τα Πνευστά για χαφ και τα Έγχορδα για σέντερ μπακ.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:34 Όχι ξανά Κέντιρα γμτ το κέρατο μου!! Μακάρι για Κρουστά.
Ομάδα ορχήστρα.

- Τρί 05 Αύγ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
διεθνης Λατινοαμερικανος λεει
ρε δεν.........ξεχνιεστε λεω ΄γω
ρε δεν.........ξεχνιεστε λεω ΄γω
- Τρί 05 Αύγ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Σύμφωνα με τους 24 η πρόταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ είναι σύμφωνα με τα θέλω της Κρουζ Αζούλ, ακόμα δεν έχει έρθει η θετική απάντηση. Αν έρθει θα έχουμε τρέξιμο να προλάβουμε την λίστα.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Olvidarse, olvidar, dejo είναι λέξεις που χρησιμοποιούνται στα Ισπανικά
- Τρί 05 Αύγ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Λατίνο φορ.
Ε αφού απο το πρωί το λέω άντε να ξεδιπλώσω τον συλλογισμό μου.
1. Ο Γιακουμάκης ήταν η σούπερ ευκαιρία να βρεις έναν εξαιρετικό Έλληνα φορ και για τις λίστες. Για αυτό παλεύεις να τον φέρεις έστω με δανεισμό ( by the way όλοι οι ρεπόρτερ του γαύρου από χθές γράφουν ότι ο Μεντιλιμπαρ ...
Ε αφού απο το πρωί το λέω άντε να ξεδιπλώσω τον συλλογισμό μου.
1. Ο Γιακουμάκης ήταν η σούπερ ευκαιρία να βρεις έναν εξαιρετικό Έλληνα φορ και για τις λίστες. Για αυτό παλεύεις να τον φέρεις έστω με δανεισμό ( by the way όλοι οι ρεπόρτερ του γαύρου από χθές γράφουν ότι ο Μεντιλιμπαρ ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μοναδικό στραβό που υπάρχει σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο είναι η όποια καθυστέρηση στις κινήσεις για φορ χαφ και στόπερ.
Όλες όσες έχουν γίνει πάντως είναι τουλάχιστον στην σωστή κατεύθυνση και θεωρητικά ορθολογικες επιλογές. Όλα βέβαια στο χορτάρι θα κριθούν.
Όλες όσες έχουν γίνει πάντως είναι τουλάχιστον στην σωστή κατεύθυνση και θεωρητικά ορθολογικες επιλογές. Όλα βέβαια στο χορτάρι θα κριθούν.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα παντως μου φαινεται και λιγο περιεργο που τα ΑΡΔ εχουν βγει και μιλανε για μπαμ μπουμ χαφαρα ερχεται τσιμεντα πεφτουν κλπ αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ δικος μας (εννοω συνφορουμιτης) δεν το εχει βγαλει ενω απ'οτι το παρουσιαζουν ειναι σχεδον κλεισμενος.
Δηλαδη πατερ, GINOLA, Ολλανδος, πορκαρος δεν εχουν ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουναϊ μυριζομαι . Πόνο στους κάτω , ακριβή μεταγραφή ..
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ που κοιταει το διευρω στα negotiations θα παει για Ζαφειρη. Εαν οντως γινει θα μας στειλει στο τρελαδικο μια και καλη ο Ιβαναρος
Εάν όντως γίνει τότε απλά να "βγείτε " να πειτε συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς όπως αφραγκος κτλ(δεν είναι προσωπικό γενικά για όσους τα έγραψαν εδώ μέσα
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθενας μαθαινει πραγματα με καποιο τροπο. Ενα μεγαλο χωριο ειμαστε
Αυτο που εγω μπορω να πω ειναι οτι με τιποτα αυτο ειδικα το καλοκαιρι ετσι οπως εξελισσοταν, δεν περιμενα οτι θα ερχοταν αυτη η μερα.
Μην παρασυρω κανεναν...δεν μιλαω ουτε για συμφωνιες ουτε για τιποτα.
Μιλαω μονο για την ...
Αυτο που εγω μπορω να πω ειναι οτι με τιποτα αυτο ειδικα το καλοκαιρι ετσι οπως εξελισσοταν, δεν περιμενα οτι θα ερχοταν αυτη η μερα.
Μην παρασυρω κανεναν...δεν μιλαω ουτε για συμφωνιες ουτε για τιποτα.
Μιλαω μονο για την ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον πάω τον Ραγκα να πω την αμαρτία μου. Ψοφάει για τέτοια.
Ειθε να τον δούμε γουλί λοιπόν

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Και που θα βρούμε ρε φίλε 1 ολόκληρο εκατομμύριο?blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:02 Μάγκες ναι ο Ζαφειρης είναι και από ότι μαθαίνω είναι και κλεισμένος στα €9.500.000 η μεταγραφή του και όχι 8.5 όπως είπα εχθές.![]()