Η αναζήτηση βρήκε 144 εγγραφές

Return

από vasgias
Δευ 18 Αύγ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II

blackzone44 έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 15:23
πωπωπω χριστούλη μου χάλια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
από icue
Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Αν δεις καμια με τετοιο εσωρουχο, τρεξε.
από Hayate
Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Άμα έχανε έτσι ο ΠΑΟΚ από τέτοιο καφενέ θα είχε το τοπικ του προπονητή μας 250 σελίδες σε ένα βράδυ

Προσπαθω να μπω στο δικο τους forum αλλα δεν μαφηνει να κανω register να δω τι λενε :lol:

Μπορούν να σου δώσουν οδηγίες πολλά καινούργια μέλη εδώ μέσα,το πώς γίνεται εννοώ να γράφτεις σε ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:27
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ Ντάνι μας πέρασε για 1 βαθμό σε σεζόν που σπάσαμε στοιχειωμένα αρνητικά ρεκόρ, δεν είχαμε προπονητή στον πάγκο την μισή σεζόν ενώ αυτοί έριξαν χοντρό χρήμα.

Έχουμε αρκετούς λόγους να γκρινιάξουμε αλλά δεν γίνεται να ζηλεύουμε το πανάκριβο τίποτα που έφτιαξε πέρσι ο βάζελος. Έδωσε τόσα λεφτά ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:16
Jump to forum
Jump to topic

Ξηγησου Αφανα μου,επειδη κατ εμε το κατεχεις,θελω να διαβασω το σκεπτικο σου.

Κατά τη γνώμη μου, ολόκληρος ο περίγυρος του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη φετινή σεζόν με υπεροψία και εφησυχασμό. Αυτό οφείλεται στο ότι έχουν διαβάσει λάθος την άνεση με την οποία κατέκτησαν το περσινό πρωτάθλημα ...
από Σουριναμέζος
Δευ 25 Αύγ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Αν κάποιος αδικείται από τις επιλογές δεν είναι ο Γιακουμάκης, είναι ο Μιχαηλίδης.
από Sera4
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Τεράστια χαρά για την εξέλιξη του Τζολη, επιτέλους παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει.

Ένα παιδί, που η καταστροφική επιλογή που πήρε στην καριέρα του παραλίγο να τον εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικο χάρτη.

Ο Τζιμας, με σωστή δουλειά και τύχη, μπορεί να γίνει ο επόμενος Λεβαντοφσκι. Δεν είμαι ...
από Miles
Δευ 01 Σεπ 2025, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη, αλλά τα 'θελε ο κώλος τους.
από Hayate
Κυρ 14 Σεπ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

astral έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:58 Πάω στο Twitter να διαβάσω για τις μεταγραφαρες του βαζελου από τους δήθεν

Γιατί να πας twitter..???Μπορείς να διαβάσεις εδώ στο φόρουμ από τους δικούς μας...
από black death
Τετ 17 Σεπ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 12:28 Μήπως η Benfica είναι πολύ χάλια φέτος;
Λογικο, αφου πουλησε μεϊτε.
από hasio_john
Παρ 11 Αύγ 2017, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ράζβαν Λουτσέσκου-Răzvan Lucescu

Εντάξει μάγκες, πέρα τα καραγκιοζιλίκια που έχει κάνει ο συγκεκριμένος εναντίον μας (αντίπαλος μας ήταν, συμβαίνουν αυτά), εγώ νομίζω πως είναι μια χαρά ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ, ξέρει την Ελλάδα, ξέρει τα λημέρια, ξέρει τις εγχώριες φουστιές, γνωρίζει τι εστί σούπερ λίγδα, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο (έτσι ...
από abc_o_ karpouzas
Δευ 01 Σεπ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

αφήστε τις θεωρίες ...πρέπει ...ολοι...να μαρκάρουμε τον ποιον δύσκολο αγώνα της χρονίας που είναι ...ο επόμενος....

αν τα καταφέρουμε μετά χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και προσπάθεια γιατι ο μεθεπόμενος είναι ....βουνο...
από icue
Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08

Θα τον παρει ο Μειτε και θα τον βαλει μεσα στο σορτσακι την ωρα που δεν κοιταει ο διαιτητης.
από Maklaz
Πέμ 21 Αύγ 2025, 13:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV

danirifle έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 11:56 δηλαδή αυτοί θα έχουν τον ντάντας για να αντιμετωπίσει τον μειτέ ή τον καμαρά?
ενδιαφέρον..
Να πάει ο Ντάντας να τζαρτζάρει τον Μειτε....θέλω να το δω αυτό.