Η αναζήτηση βρήκε 144 εγγραφές

Return

από jibbie
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.

Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για το ...
από Ιάσονας
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μας πάρει Άγγλος Γάλλος Πορτογάλος αρκεί να μάθουμε ποιος ειναι και ας νικήσει ο έχων την μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Να μάθουμε όμως ε;

Εννοείται πως πρέπει να μάθουμε, για παράδειγμα έχει υπογράψει τίποτα ο Χατζόπουλος με τους αμερικάνους κάνα τρίμηνο τώρα και ...
από shogoon
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Μα το θέμα δεν είναι ποιος θα μας πάρει τελικά όσο το εάν έχει την οικονομικη επιφάνεια και τη θέληση να μας πάει στην κορυφή. Ας είναι και από το Καζακστάν. Εδώ σε λίγο θα ζητούσαμε και πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων αν είχε διάρκειας και γιατί εμφανίστηκε τώρα και όχι πριν 3 χρόνια. Λες και αν ...
από george188
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
από Μπαρκαρούτσος
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.

Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
από icue
Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

prist64 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:44Τ Ν
Τελης Νηστικιδης;
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Παντως φίλε psykoman η πλατιά μάζα των απόψεων εδώ μέσα δεν αναφέρεται στα γεωπολιτικά αλλά στα ενδοοικογενειακα και τι πιθανές συγκρούσεις θα φέρουν οι οποίες βλέψεις του Τέλη για την κατασκευή του γηπεδου. Τα γεωπολιτικά βλέπω να παίζουν κυρίως όταν η κουβέντα πηγαίνει στο κατά πόσο άργησε ή όχι ο ...
από keep_paokizein
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

ΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΟΥΛΙ

Νά ’χεις στόλους και βαπόρια
και πλεούμενα πελώρια

Με το δένε και το λύνε
λίγο βέβαια δεν είναι

Όμως της ζωής το αλάτι
βρίσκεται μες στο κρεβάτι

Μια μονάχα μες στις δέκα
νά ’ναι αληθινή γυναίκα

Και τα τέτοια δεν τα θέλει
κύριε Γιώργο κύριε Τέλη

Μάθετέ το είναι ...
από gervasio artigas
Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Να γράψω και εγώ τον προβληματισμό μου όσο αφορά τις μπασκετικές γνώσεις που μπορεί να έχει ο αναμφισβήτητα δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης.
Όποτε επιχείρησε μπάσιμο έφαγε τάπα. Την πρώτη- πρώτη φορά δεν χρειάστηκε γιατί έκανε airball.
Προχτές του έκανε μια crossover ο Χατζόπουλος και του έδωσε ...
από renegade
Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Aν είναι αυτό το όνομα, οκ δεν είναι μούφας, ένας loanshark με εμπειρία σε γνωστή αμφιλεγόμενη τράπεζα του ΕΣωτερικού. Εξελίχθηκε όπως πολλοί του κλάδου, είχε μεγάλη εξέλιξη σε γνωστό Hedge Fund, τώρα πια έχει μετοχές στη λάμδα και σε real estate.

"Ελληνοαμερικανος" όμως?? Aπο που ...
από icue
Πέμ 21 Αύγ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Οταν διαβαζα για "ομαδες αληθειας" ελεγα απο μεσα μου, ενταξει υπερβολες. Μπηκα σημερα στο τουιτερ μετα απο καιρο και εχω μπλοκαρει οσα ΠΑΟΚτσιδικα account δεν ειχα μπλοκαρει εδω και δεκαπεντε χρονια, μεσα σε μια μερα.

Στην οριτζιναλ ομαδα αληθειας παντως, σχετικα προσφατα πηραν χαμπαρι οσοι ...
από Equalizer
Δευ 08 Σεπ 2025, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Το βασικότερο πρόβλημα πέρα από το έγκλημα του ΑΣ είναι ότι ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ φανερώνεται μια γύμνια μας, και συνεπακόλουθα και η ανάγκη για ένα αφεντικο-χρηματοδοτη καθώς χωρίς έναν τέτοιο, πλέον δεν υπάρχουν οι άνθρωποι εκείνοι, εντός και πέριξ του συλλόγου που θα κρατήσουν Θερμοπύλες

Κάποιοι απλά ...
από renegade
Κυρ 07 Σεπ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Δεν γίνεται να έχει σουτάρει μόλις δύο βολές σε αυτό το παιχνίδι ο Γιάννης... απλά δεν γίνεται

Όσο για την ομάδα,κακό μπάσκετ, καθόλου σωστά δουλεμενη,με πολύ κακές αποστάσεις.
Είναι αδιανόητο να δέχεται ο Γιάννης τριπλο μαρκάρισμα και εμείς να μην μπορούμε να βγάλουμε ελεύθερο στατικό σουτ
από palok
Κυρ 07 Σεπ 2025, 23:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Αν το σημερινο ατς ήταν.μπακς πιστονς, ο γιαννης θα χε 22 βολες.