Δεν θελω να μου ταραχτειτε. Ο Κολκας σημερα το πρωι ειπε οτι του στοπερ εχει παγωσει γιατι ο Ραζβαν ΔΕΝ θελει στοπερ.
Δηλαδη ενας ολοκληρος οργανισμος εδω και 30 μερες παλευει να φερει ενα παικτη σε μια θεση που ο προπονητης ΔΕΝ θελει.
Αυτο πρεπει να πιστεψουμε...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2871 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 19 Ιαν 2026, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δεν θελω να μου ταραχτειτε. Ο Κολκας σημερα το πρωι ειπε οτι του στοπερ εχει παγωσει γιατι ο Ραζβαν ΔΕΝ θελει στοπερ.
Δηλαδη ενας ολοκληρος οργανισμος εδω και 30 μερες παλευει να φερει ενα παικτη σε μια θεση που ο προπονητης ΔΕΝ θελει.
οχι που δεν θα το ριχνανε ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν ...
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ περισσότερες λύσεις από το 23-24 στα μάτια μου.
Ακόμα και τότε όμως, να πούμε πως βρέθηκε ένα πουλί που αποφάσισε να μπει να παίξει τραυματίας με την Εθνική του και να βγει νοκ αουτ 7 μήνες αμέσως μετά το κλείσιμο των μεταγραφών. Πολύ ιδιάζουσα περίπτωση τότε, δεν μπορούμε να ...
Ακόμα και τότε όμως, να πούμε πως βρέθηκε ένα πουλί που αποφάσισε να μπει να παίξει τραυματίας με την Εθνική του και να βγει νοκ αουτ 7 μήνες αμέσως μετά το κλείσιμο των μεταγραφών. Πολύ ιδιάζουσα περίπτωση τότε, δεν μπορούμε να ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
αν είναι να μην πάρουν παίχτη τώρα και να πάνε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν, ποσοτικά είμαστε οκ
εγώ θα το δεχτώ αδιαμαρτύρητα, εάν ξέρω ότι κάποιες θέσεις που θα δημιουργηθεί κενό, θα κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι (πχ τσάπρας, γιαννούλης, γιακουμάκης, σέντερ μπακ)
στα προκριματικά θα πρέπει ...
εγώ θα το δεχτώ αδιαμαρτύρητα, εάν ξέρω ότι κάποιες θέσεις που θα δημιουργηθεί κενό, θα κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι (πχ τσάπρας, γιαννούλης, γιακουμάκης, σέντερ μπακ)
στα προκριματικά θα πρέπει ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
πω πω πω παπάτζα και τζάμπα ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
O Κόλκας χθες στο open είπε ότι οι νέοι της ομάδας περνάνε διαστήματα ενδυνάμωσης με ειδικές προπονήσεις και για κάποιους μήνες "σέρνονται".
Ο Χατσίδης είπε το πέρασε μετά τα καλοκαιρινά προκριματικά.
Μήπως τελικά δεν έχουν ξεγραμμένους τους μικρούς και τους βάζουν κατά ανάγκη ? Μήπως πράγματι ...
Ο Χατσίδης είπε το πέρασε μετά τα καλοκαιρινά προκριματικά.
Μήπως τελικά δεν έχουν ξεγραμμένους τους μικρούς και τους βάζουν κατά ανάγκη ? Μήπως πράγματι ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
πω πω πω παπάτζα και ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό λένε ΑΥΤΟΙ ότι τους λέει η ΠΑΕ. Που είναι εξίσου πιθανό να συμβαίνει για να καλύψουν τον πισινό τους επειδή πετάνε μπαρούφες ή τους κόψανε από την πληροφόρηση. Η κατάταξη των «αθλητικών δημοσιογράφων» στην Ελλάδα βάσει αξιοπιστίας είναι στην τελευταία θέση τουλάχιστον στην περιοχή δράσης της ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα έχουμε πει εδώ και καιρό.
Όλα κουρδίζονται από την κατάσταση του Λόβρεν.
Όσο η κατάσταση του Λόβρεν ήταν αβέβαιη τόσο πιο πιθανή ήταν μια προσθήκη.
Αν ο παίκτης είναι οκ δε θα γίνει μεταγραφή.
Γιατροί υπάρχουν, μετρήσεις υπάρχουν, γνώμη του προπονητικού τιμ υπάρχει οπότε ας τους εμπιστευθούμε ...
Όλα κουρδίζονται από την κατάσταση του Λόβρεν.
Όσο η κατάσταση του Λόβρεν ήταν αβέβαιη τόσο πιο πιθανή ήταν μια προσθήκη.
Αν ο παίκτης είναι οκ δε θα γίνει μεταγραφή.
Γιατροί υπάρχουν, μετρήσεις υπάρχουν, γνώμη του προπονητικού τιμ υπάρχει οπότε ας τους εμπιστευθούμε ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως έγραφα το καλοκαίρι όταν όλοι κραζατε και λέγατε για λευκή πετσέτα όταν μάθαμε ότι ο Γιακουμακης θα είναι το φορ μας ,αν τον έλεγαν Γιακουμινιο θα πανηγύριζατε, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά από τις ακαδημίες.
Αν αντί για Μύθου είχαμε πάρει τον Μυθοβιτσ με 3.5 μύρια θα λέγαμε τι φορακλα ...
Αν αντί για Μύθου είχαμε πάρει τον Μυθοβιτσ με 3.5 μύρια θα λέγαμε τι φορακλα ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβανουσετς δεύτερος Τσαλοφ. Θα τον ξαναδούμε μόνο αν δεν υπάρχουν άλλοι διαθέσιμοι. Σε 4 μήνες χαιρετάει.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρχισαν λοιπόν οι γνωστές φωνούλες που λένε πως δεν θα πάρουμε στόπερ γιατί δεν χρειάζεται.
Οι ίδιοι που λέγανε πριν μια εβδομάδα για το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε σε αυτή την θέση.
Κάποιος αφελής θα πει πως τα λένε αυτά επειδή έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Εγώ το αντίθετο βλέπω, πως γνωρίζουν πολύ καλά ...
Οι ίδιοι που λέγανε πριν μια εβδομάδα για το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε σε αυτή την θέση.
Κάποιος αφελής θα πει πως τα λένε αυτά επειδή έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Εγώ το αντίθετο βλέπω, πως γνωρίζουν πολύ καλά ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και αρκετοί αναφερθήκατε στις ακαδημίες, έχω μάθει πως υπάρχει στην ομάδα ένας 18χρονος, αριστερός μπακ, που είναι φωτιά .
Μάλιστα έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία πως η Ντόρτμουντ ήδη μας χτύπησε την πόρτα.
Οι ψαγμένοι ίσως γνωρίζετε κάτι παραπάνω, εγώ το έμαθα πριν 10-15 μέρες πρώτη φορά ...