Κόλκας στη fox bet πριν είπε ότι το δεξί μπακ που συζητούσαμε το παγώσαμε και ότι ξεκάθαρα θέλουμε Τσάπρα, αλλά δεν τον δίνει τώρα ο Κομπότης και ίσως πάμε να τον κλείσουμε τώρα για καλοκαίρι.
Επίσης είπε πως θεωρεί δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για το Γιαννουλη το καλοκαίρι μετά το άνοιγμα που έκανε ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2806 εγγραφές
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 16 Ιαν 2026, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ωπα ρε παιδια.... Διαβάζω να πωληθεί ο Μύθου, μαλιστα βγάλαμε ήδη και τιμή...
Υπομονή και χαμηλά τη μπάλα... Αρχικα, οσοι λενε οτι τα 10 ειναι καλα μαλλον δεν διαφέρουν με αυτους της διοίκησης που 2 μεταγραφικές περιόδους σερί παραλίγο να πουλήσουν τον Ντελια τη πρώτη 11 και τη δεύτερη 18 μυρια ...
Υπομονή και χαμηλά τη μπάλα... Αρχικα, οσοι λενε οτι τα 10 ειναι καλα μαλλον δεν διαφέρουν με αυτους της διοίκησης που 2 μεταγραφικές περιόδους σερί παραλίγο να πουλήσουν τον Ντελια τη πρώτη 11 και τη δεύτερη 18 μυρια ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως στις αρνητικές περιόδους παρασύρεται μεγάλο κομμάτι όλων μας και κατηγορούμε τους πάντες και τα βλέπουμε όλα μαύρα και λάθος, ετσι και στις θετικές περιόδους υπάρχει μεγάλος κίνδυνος θολώματος της κρίσης ώστε να τα βλέπουμε όλα ωραία.
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είναι αυταπόδεικτο.
Οχι μόνο ...
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είναι αυταπόδεικτο.
Οχι μόνο ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι έχεις βρει έναν παίκτη και τον λοκαρεις εδώ και 1 μήνα σημαίνει ότι τον θες
Τα υπόλοιπα ούτε ξέρουμε αν ισχύουν ούτε τπτ
Αναμένουμε να έρθει σίγουρα στόπερ
Τα υπόλοιπα ούτε ξέρουμε αν ισχύουν ούτε τπτ
Αναμένουμε να έρθει σίγουρα στόπερ
- Παρ 16 Ιαν 2026, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Δεκέμβρη εκτέθηκαν με το ρόστερ που έφτιαξαν πάντως. Ένα ρόστερ για 2 διοργανώσεις μάξιμουμ και το ξεζουμιστηκε εντελώς μέχρι την διακοπή τα Χριστούγεννα. Προς το παρών εχουν παίξει 3 ματς από την επιστροφή και είναι ακόμα φρέσκοι. Αν δει κάποιος το πρόγραμμα από 1/02-15/02 μπορεί να πει ότι ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Στοπερ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Στο δεξι μπακ ισως θα μπορουσε να καλυψει σε καποια αναγκη και ο Κεντζιορα.
Στο αριστερο πρεπει να ενεργοποιηθει ο τειλορ
Στο δεξι μπακ ισως θα μπορουσε να καλυψει σε καποια αναγκη και ο Κεντζιορα.
Στο αριστερο πρεπει να ενεργοποιηθει ο τειλορ
- Παρ 16 Ιαν 2026, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως εκτέθηκαν ρε παιδιά όταν είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους? Ή περιμένουμε οτι θα τα πάρουμε ολα αήττητοι?
Δεν εκτέθηκαν που αναγκαστικά γινόντουσαν ροτεισον σε σημαντικούς αγώνες με αποτέλεσμα να χαθούν αποτελέσματα; Που παιξαμε 2 συνεχόμενα ματς με τον Άρη και στο καπάκι με την ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το δεξι μπακ που ηταν στα 30, θα επαιρνε πανω απο 1 χαρτι και θα κοστιζε καπου στα 3.
Παντως ο κολκας ειπε ανοιχτα οτι μας εχει γυαλισει ο τσαπρας. Μακαρι θα πω εγω. Με τσαπρα κεννυ ειμαι υπερκομπλε δεξια.
Παντως ο κολκας ειπε ανοιχτα οτι μας εχει γυαλισει ο τσαπρας. Μακαρι θα πω εγω. Με τσαπρα κεννυ ειμαι υπερκομπλε δεξια.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χισαι
- Παρ 16 Ιαν 2026, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα παθουμε κανενα εγκεφαλικοkatafraktos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:53 Άμα πάρουμε στοπερ μπορεί και ο Κεντζιόρα να καλύψει κάποια πιο εύκολα ματς δεξιά, όπως την πρώτη χρονιά
- Παρ 16 Ιαν 2026, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος τεχερο ρε φιλε σε παρακαλω, θα δωσουμε λεφτα στο ληκι για παικτη που ειναι για ΠΑΟΚ β;
- Παρ 16 Ιαν 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σαστρε τι κινητρο να εχει να τα δωσει ολα ενω ξέρει οτι θα φυγει το καλοκαιρι; Οσο για Τσορμπα και λοιπους που λενε δεν καιγομαστε, πιο πολυ για γραμμή να πεσουν οι τονοι προς οφελος της διαπραγμάτευσης μου μοιαζει εμένα.
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 02:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Βαλκανιος,διεθνης,Ιταλοτραφης,ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιριembuji έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:35 Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το δεξι μπακ που ηταν στα 30, θα επαιρνε πανω απο 1 χαρτι και θα κοστιζε καπου στα 3.
300+ ματς Serie A,φετος δεν παιζει
ανετα ερχοταν τωρα,αλλά κραταω μικρο καλαθι...γενικα
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 02:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το δεξι μπακ που ηταν στα 30, θα επαιρνε πανω απο 1 χαρτι και θα κοστιζε καπου στα 3.
Βαλκανιος,διεθνης,Ιταλοτραφης,ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι
300+ ματς Serie A,φετος δεν παιζει
ανετα ερχοταν τωρα,αλλά κραταω μικρο καλαθι...γενικα
hysaj αλλα 3 μυρια αγορα ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 07:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σας. Εχει ενδιαφέρον η ελληνική αγορά, αλλά εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..
Πόσους παίκτες, εκτός από τερματοφύλακες, έχουν πάρει οι 4 μεγάλες ελληνικές ομάδες, από μικρές ομάδες, ήρθαν σαν ταλέντα σε νεαρή ηλικία και έχουν παίξει αποδέκτη μπάλα;
Πρόχειρα για τα δικά μας θα πω ότι μόνο ο ...
Πόσους παίκτες, εκτός από τερματοφύλακες, έχουν πάρει οι 4 μεγάλες ελληνικές ομάδες, από μικρές ομάδες, ήρθαν σαν ταλέντα σε νεαρή ηλικία και έχουν παίξει αποδέκτη μπάλα;
Πρόχειρα για τα δικά μας θα πω ότι μόνο ο ...