Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές

Return

από Twins4
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

42 συμμετοχές στην Γκρέμιο 20 γκολ φέτος μια χαρά είναι για 34 αν είναι αυτός
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, υπέρβαση ούτε γι'αστείο, αλλά περιμένουμε να βοηθήσει και να προσφέρει σε πολλά κομμάτια. Στα 34 του εγώ θεωρώ ότι ο Γιακουμάκης είναι μισό κλικ πιο μπροστά παρόλο που φυσικά συνολικά στην καριέρα του κλπ ο Μπρέιθγουεϊτ ήταν ένας πάρα πολύ τίμιος παίκτης κι ανώτερος των υπόλοιπων φορ του ...
από Dimitris_L4
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Ανακαινισης Τουμπας..
Ενας ειναι στο καδρο τ ειπα κ το πρωι...
από thanos-xanthi
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

theodorsalonika έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:15 εγω λεω να παρουμε καναν αιγυπτιο να κανουμε βιντεακι με πυραμιδες!!!
Αμπντελ Ραζεκ Μαχμουτ Φατλαλα Σικαμπαλα (με φωνή Γιώργου Μίνου)
από blackzone44
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Ο Braithwaite είναι δεν υπάρχει κάτι άλλο μην τρελαίνεστε
από embuji
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

john4serres έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:20 Αυτός ο παίκτης θα αφήσει εκτός ευρωπαϊκης λίστας τον Τσάλοφ;
ΟΚ.
Εαν πας γυμναστηριο για κανα 2μηνο μπορει και εσυ να αφησεις εκτος Ευρωπαϊκης λιστας τον τσαλοφ.
από Jeremy4
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Μπαίνει ο Braithwaite συμφωνημένος στο αεροπλάνο και φτάνοντας στο "Μακεδονία" τον περιμένει ο Μίτροβιτς, τον αγκαλιάζει και του λέει "The Savvidides send their regards"... για το χουνέρι που μας έκανε πέρσι.
από WeWillRockYou
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Του Braithwaite παρότι θα ταίριαζε αγωνιστικά, δεν μου βγάζει νόημα εξωαγωνιστικά.
Ο παίκτης ήρθε πέρσι στην Αθήνα και ξανά έφυγε. Το οικονομικό δεν τον απασχολεί το έχει εξασφαλισμένο. Στην Γκρέμιο που πήγε βασικός είναι.
Ποιο το κίνητρο να έρθει ξαφνικά στη Ελλάδα; Μακάρι να ισχύει φυσικά, αλλά θα ...
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς.. :lol: :lol:
από theo G4
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Του Braithwaite παρότι θα ταίριαζε αγωνιστικά, δεν μου βγάζει νόημα εξωαγωνιστικά.
Ο παίκτης ήρθε πέρσι στην Αθήνα και ξανά έφυγε. Το οικονομικό δεν τον απασχολεί το έχει εξασφαλισμένο. Στην Γκρέμιο που πήγε βασικός είναι.
Ποιο το κίνητρο να έρθει ξαφνικά στη Ελλάδα; Μακάρι να ισχύει φυσικά, αλλά ...
από blackhumor44
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ο Braithwaite που χθες το βράδυ επαιξε κανονικα και έκανε και ανάρτηση μετά το ματς με vamos Gremio, σημαντικός βαθμός, συνεχίζουμε να παλεύουμε κλπ, ξαφνικά επιστρέφει Ευρώπη; Περίεργο μου ακουγεται…
από george188
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς.. :lol: :lol:

-Ποιος ειναι ο παικτης που φέρνουμε Βίρνα?
-Ο μπρεθγουειτ γιαγκο?
-Ειναι ο μιτροβιτς βιρνα?
-Κλείσαμε ...
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Ελα νας σας @@μησω το μυαλο λιγο...
Την περιπτωση να ηρθε προταση για Τσαλοφ και να παιρνουμε και Μπρειθ και Μιτροβιτς την σκεφτηκατε;
Και κλεινουμε με 3αδα Μιτροβιτς-Μπρειθ-Γιακουμακη..
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν ισχύει ο Δανός, ξέρω όμως οτι αν καταλήξω να διαβάσω πως το βασικό του αρνητικό είναι οτι δεν έχει... μεταπωλητική αξία, θα κάνω εμετό πάνω στο πληκτρολόγιο.

Κι οχι τίποτ'άλλο, μα θα χαλάσει και το F5 μετά και τι θα κάνω!