Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Kαι τον καζατζογλου τον ρωτησανε για μπρεθγουειτ και αεκ, προφανως ο παικτης προτάθηκε παντου
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να τρελαίνομαι ιδιαίτερα θα πω ότι είναι μια χαρά κίνηση, ειδικά για την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Καταρχήν είναι 100% ενεργός με φουλ χρονιά σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, την Βραζιλιάνικη Serie A.
Έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.
Προσθέτει ...
Καταρχήν είναι 100% ενεργός με φουλ χρονιά σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, την Βραζιλιάνικη Serie A.
Έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.
Προσθέτει ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
@JohnDag δεν θα αλλαζα τιποτα απο αυτα που ειπες.
@blackzone44 σου χρωσταω μια μακαροναδα,διαλεξε ακριβο μαγαζι
@blackzone44 σου χρωσταω μια μακαροναδα,διαλεξε ακριβο μαγαζι
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια καψούρα και ποια υπέρβαση;
Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τώρα;

Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας τώρα;

- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν το ξερω τα τελευταια χρονια ειναι η αληθεια,φανταζομαι πως ειναι φουλ επιθεση οι βραζιλιανοι,μπορει κ οχι ομως.Του οβερ το πανηγυρι παντως γινεται.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς πολλά πολλά, βρες βαθμολογία και κοίτα τι παθητικά έχουν σε 22 ματς πρωταθλήματος όλες οι ομάδες.
Για να μην μπω σε άλλες λεπτομέρειες.
Για να μην μπω σε άλλες λεπτομέρειες.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Eντάξει μάγκες, ούτε εγώ τρελένομαι και ηλικιακά και με βάση τα περσινά...
Αλλά όπως και να έχει, από Τσάλοφ η πιθανότητα να είναι λιγότερο χρήσιμος τείνει στο 0... Οπότε εδώ που είμαστε, κέρδος σίγουρο είναι αν έρθει...
Για να μη σχολιάσω ότι ο ανταγωνισμός έφερε Ντέσερς για βασικό με ένα σκασμό ...
Αλλά όπως και να έχει, από Τσάλοφ η πιθανότητα να είναι λιγότερο χρήσιμος τείνει στο 0... Οπότε εδώ που είμαστε, κέρδος σίγουρο είναι αν έρθει...
Για να μη σχολιάσω ότι ο ανταγωνισμός έφερε Ντέσερς για βασικό με ένα σκασμό ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
@Dimitris_L4 I got my eyes on you που λενε στο χωριο μου.
Δεν σε ειδα ενθουσιασμενο για τον ανασα και ειχες πει για το στρουμπουλο αγορι οτι κατι ξερει. ΑΡΑ εχεις αλλη πληροφορια μαζι του /= ανασα4.
ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΡΝΑ
Δεν σε ειδα ενθουσιασμενο για τον ανασα και ειχες πει για το στρουμπουλο αγορι οτι κατι ξερει. ΑΡΑ εχεις αλλη πληροφορια μαζι του /= ανασα4.
ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΡΝΑ
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Martin Braithwaite has extended his contract with Gremio until the end of 2027. He expressed his desire to continue giving his best on the field and helping the team achieve its goals. The vice president of Gremio, Alexandre Rossato, praised Braithwaite as a top-level player and a model professional ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα σοσιαλ βλέπω άτομα να γράφουν για Μιτροβιτς... Στο μεταξύ ο Κολκας προ λίγου σε ερώτηση για Μιτροβιτς ή Ντεπάι γέλασε και ειπε "ποιος τα λεει αυτά ρε παιδια:" εννοώντας οτι προφανώς ειναι αρλούμπες
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
@Dimitris_L4 I got my eyes on you που λενε στο χωριο μου.
ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΒΙΡΝΑ
Ωραιο το χωριο σου..εξελιγμενο...ναι ειπα οτι ξερει κτ το αγορι...δν ηταν ...
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τις τρυπιες αμυνες στην Βραζιλια που τις βλεπετε;;
Μονο εγω πεφτω σε ολα τα under γαμω την γκινια μου;;;
Μονο εγω πεφτω σε ολα τα under γαμω την γκινια μου;;;
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι ειπε το αγορι ε??βρε τν Σταυρο ειναι κ χωρατατζης!!!Michael Scott έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 12:57 Στα σοσιαλ βλέπω άτομα να γράφουν για Μιτροβιτς... Στο μεταξύ ο Κολκας προ λίγου σε ερώτηση για Μιτροβιτς ή Ντεπάι γέλασε και ειπε "ποιος τα λεει αυτά ρε παιδια:" εννοώντας οτι προφανώς ειναι αρλούμπες
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
κατι και καλα insiders του βαζελου λενε οτι ο μιτροβιτς ζητησε καποιες μερες να σκεφτει για ελλαδα και ο παναθηναικος πηγε σε αλλη λυση λετε να το σκεφτηκε και τελικα να θελει ελλαδα ?