Αυτο που μου μεταφερθηκε χθες ειναι οτι ημασταν σε συζητησεις με τον Μπρερετον Ντιαζ της Σαουθαμπτον (εκλεισε χθες δανεικος στην Ντερμπι).
Μου μεταφερθηκε οτι και η ομαδα και το γραφειο του (wesserman) ηταν συμφωνοι αλλα υπηρχε η εκρεμμοτητα με τον παικτη.
Προφανως (αν η πληροφορια ηταν σωστη) δεν ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 01 Σεπ 2025, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αυτο που μου μεταφερθηκε χθες ειναι οτι ημασταν σε συζητησεις με τον Μπρερετον Ντιαζ της Σαουθαμπτον (εκλεισε χθες δανεικος στην Ντερμπι).
Μου μεταφερθηκε οτι και η ομαδα και το γραφειο του (wesserman) ηταν συμφωνοι αλλα υπηρχε η εκρεμμοτητα με τον παικτη.
Προφανως (αν η πληροφορια ηταν σωστη) δεν ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Dimitris τι έγινε. ?? Δεν έχεις κάτι νεότερο???
Σας ειπα κ το βραδυ παιδια...περιμενουμε..τα λεφτα ειναι πανω στο τραπεζι κ περιμενουν..απλα ευελπιστουμε να μας ευνοησουν οι καραμπολες..δεν εχω κτ αλλο να σας πω κ ουτε θελω να δινω ελπιδες κλπ κλπ..ΑΝΑΜΟΝΗ..Μακαρι να δουλευουν κ κτ αλλο κ να μη ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας ειπε οτι μεχρι χθες το βραδυ γινοντουσαν διαπραγματευσεις με ενεργο κανονικοτατο φορ και μαλιστα εδωσε πιθανοτητες 80% να τελειωσει θετικα.
Μου εκανε εντυπωση το 80% του Κολκα που συνηως βγαζει μια μιζερια σαν τον κουμπαρο του
Μου εκανε εντυπωση το 80% του Κολκα που συνηως βγαζει μια μιζερια σαν τον κουμπαρο του
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.
Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc/JnN8Vjsb ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.
Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc/JnN8Vjsb ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ρωτησα για τους παικτες μας εναν συμμαθητη μου απο το δημοτικο που ο ο γιος του κουνιαδου της πεθερας του εχει παντρευτει Ιταλιδα, αλλα δεν τους ηξερε γιατι δεν ασχολειται με την μπαλα. Αλλα μου ειπε για μπασκετ ρωτα με οτι θες.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει βγει κανένας από τους πορτοσαλτε χατζηνικολαου του ΠΑΟΚ( τσορμπα-κολκας) σήμερα να μας πει τι παίζει ή να περιμένουμε το grande 4?
Γραφω και πιο πανω. Ο Κολκας το πρωι στο ραδιο ειπε οτι μιλαμε με ενεργοτατο φορ με πιθανοτητες πανω απο 80% στο να γινει.
Βγήκε και ο Πορτοσαλτε, και ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα μάγκες έμαθα ποιος είναι, μεγάλη καψούρα έχει ακουστεί και παλαιότερα δε λέω ποιος είναι ακόμα. 

- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Προηγούμενη
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ανάσα είναιDimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:21εχουμε ελπιδες γι αυτον που εμαθες?blackzone44 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:20 Καλημέρα μάγκες έμαθα ποιος είναι, μεγάλη καψούρα έχει ακουστεί και παλαιότερα δε λέω ποιος είναι ακόμα.![]()
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάντε υπομονή βρε μαμακες.. Τι θα πάθετε αν μάθετε αύριο μεθαύριο.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Bakambu
Brithwighte
Livaja
Είχε ακουστεί άλλος έντονα;
Brithwighte
Livaja
Είχε ακουστεί άλλος έντονα;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανάσα= Breath.. Braithwaite??

- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιους που θυμάμαι να συζητιούνται πολύ σε προηγούμενες σεζόν: iheanacho, Origi, Braithwaite, Livaja,Pjatek