Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
@Pellaios
Aδερφέ sorry κιόλας, αλλά ενδεχόμενη απομάκρυνση Τσάλοφ είναι αποκλειστικά συνέπεια της ανυπαρξίας του πάνω από χρόνο πλέον και του πενιχρού απολογισμού του σε νούμερα και της σχεδόν μηδενικής προσφοράς του... Άχρωμος, άγευστος, ωσεί παρών μόνιμα... Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Χμμμμ. Οκ γιατι κατι τετοιο εφτασε στα αυτια μου. Ονομα που αν θυμαμαι καλα ειχε συζητηθει και περυσι.
Κοιτα αν δν κανω τρομερο λαθος, το ονομα της εναλλακτικης ειχε συζητηθει καποια στιγμη εδω...τωρα με τοσους γριφους σχωρα με αλλα το κεφαλι ειναι κουδουνι...Βραδακι θα δουμε αν εχουμε καποια ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ερωτηση ειναι μια. Περαν της δυσκολης περιοτωσης δουλευουμε καμια αλλη ή θα μεινουμε με τον Τσαλωφ δευτερο?
Φιλε εμαθα για δυο περιπτωσεις οι οποιες ειναι,εξισου δυσκολες..τωρα αν παμε απλα να κανουμε ολ ιν σε εναν απο τους 2 ή αλλιως τπτ δν το ξερω ειλικρινα..κ αυτο απο σποντα εφτασε στα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα βγαλουμε ολα τα ονοματα σε 2-3 μερες...λιγο υπομονη..ο κουλιανος σε ενα σχολιο στο φου μπου ενος φιλου του απαντησε οτι μεχρι αυριο,κατι θα εχουμε λογικα!!!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
όσοι ξέρετε, μην λέτε τίποτα
εγώ δεν ξέρω, αλλά έμειναν μόνο λίγες ώρες ακόμα
αλίμονο αν δεν μπορούμε να κρατηθούμε για τόσο λίγο
εγώ δεν ξέρω, αλλά έμειναν μόνο λίγες ώρες ακόμα
αλίμονο αν δεν μπορούμε να κρατηθούμε για τόσο λίγο
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτα το ματς σήμερα και αύριο θα έχουμε καυτή μέρα.
Ας τελειώσουν με το καλό και οι μεταγραφές στα μεγάλα πρωταθλήματα, που μπορεί να ξεκλειδώσουν καταστάσεις.
Ας τελειώσουν με το καλό και οι μεταγραφές στα μεγάλα πρωταθλήματα, που μπορεί να ξεκλειδώσουν καταστάσεις.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει καταντήσει βαρετό αυτό με τον Μίτροβιτς.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ορκιζεσαι...MagdiTolba έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:21 Παίδες για νταμάρι έχουμε Γιακουμακη. Ο λου αρέσκεται κ σε στυλ Μπραντον. Τετοιος θα έρθει. Λογικά Αβιλα
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τον αφηνει η μαμα του να ερθει.Hayate έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:33 Για Ραμπιο δε θα πάμε τελικά σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο από ότι λενε
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Φρουκ είναι καλός παίχτης ρε, μην τον κράζετε
Αλλά δεν είναι επιθετικός, είναι 10άρι. Κατά συνθήκη έπαιξε φορ στα μεταξύ μας ματς.
Από 10άρια είμαστε φουλ και σε ποσότητα και σε ποιότητα.

Αλλά δεν είναι επιθετικός, είναι 10άρι. Κατά συνθήκη έπαιξε φορ στα μεταξύ μας ματς.
Από 10άρια είμαστε φουλ και σε ποσότητα και σε ποιότητα.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αβιλα και Μακαμπου παντως ειναι στο παγκο για το σημερινο της Μπετις.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι ούτε τον ένα, ούτε τον άλλο
Αν ο Μπακαγιόκο ήταν παλαίμαχος, ο Οριγκι δεν υπήρξε καν ποτέ επαγγελματίας παίκτης. Καβάλησε το κύμα της χρυσής φουρνιάς του Βελγίου και έκανε καριέρα.
Ο Ντέσερς ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έχει και αξιζει αναφοράς, πολλώ δε μάλλον τόσων εκατομμυρίων
Αν ο Μπακαγιόκο ήταν παλαίμαχος, ο Οριγκι δεν υπήρξε καν ποτέ επαγγελματίας παίκτης. Καβάλησε το κύμα της χρυσής φουρνιάς του Βελγίου και έκανε καριέρα.
Ο Ντέσερς ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έχει και αξιζει αναφοράς, πολλώ δε μάλλον τόσων εκατομμυρίων
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο οριγκι προτιμω τον κανεναν. Αληθεια.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φορ που θα έρθει (ΑΝ ΕΡΘΕΙ) να είναι ενεργεία παίκτης και να έχει τη διάθεση να ιδρώσει. Πρώην παίκτες και εκατομμυριούχους που έρχονται να συμπληρώσουν τα συντάξιμα ΔΕΝ θέλουμε.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια απορία έχω εγώ ρε παιδιά.
Τι διαβάσατε έξω από εδώ όσον αφορά τον ΠΑΟΚ το όποιο δεν είχε ήδη ειπωθεί εδώ και πολλές φορές μέρες πριν ?
Τι διαβάσατε έξω από εδώ όσον αφορά τον ΠΑΟΚ το όποιο δεν είχε ήδη ειπωθεί εδώ και πολλές φορές μέρες πριν ?