Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές

Return

από Sera4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ο μόνος τρόπος για να δεις τα έσοδα και τα έξοδα μιας μεγάλης εταιρείας, είναι οι ετήσιοι ισολογισμοί, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είσαι και σε μια θέση να αντιληφθείς αυτά που βλέπεις.

Οτιδηποτε άλλο, καθίσταται αυτόματα απονομιμοποιημενο και αποπροσανατολιστικό, με ο, τι συνεπάγεται, χωρίς να ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:59
Jump to forum
Jump to topic

@sourmenetes υπενθυμισε μου το μειλ σου..
από Pikolo-4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Ουσιαστικές μεταγραφές και κυρίως σε μεγάλο ποσοστό πρώτες επιλογές παικτών. Είναι βέβαιο ο πρόεδρος θα παλέψει και για το κερασάκι. Πάμε να ζήσουμε μια μεγάλη χρονιά με αγάπη και πίστη στην ομάδα. ΠΑΟΚ 100%.
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:30
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:21
Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:59 @sourmenetes υπενθυμισε μου το μειλ σου..
Εσύ κάτι ξέρεις αλήτη. Πες μου ότι είναι ο κοντοπουτανος που δεν ήθελε να ακούσει για Ελλάδα :opaokara:
Οχι..ουτε τωρα ειναι ψημενοι αλλα γινεται τεραστια προσπαθεια..
από FreeWatcher
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:32
Jump to forum
Jump to topic

O bouadou πάντως που μας έτρεχαν τα σάλια έκανε μεταγραφή στην Αϊντχόβεν με μόλις 800 Χιλιαρικα.πως γίνετε τώρα εμείς να δίναμε στην ομάδα 2-3 που ακούγονταν κ να μην ήθελαν δεν ξέρω ...

Σχεδόν με όλες τις ομάδες τα είχαμε βρει. Οι παίκτες δεν θελαν. Και αν κρίνω ότι κάποιος Πουέρτα έκανε ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:35
Jump to forum
Jump to topic

Παντως θα γινει ψιλοχαμουλης τελευταιες 2 μερες απο τους "Ευρωπαιους"
Εμεις ατυπα (η και οχι) παμε για φορ χωρις να εχει βγει ονομα προς τα εξω, ο βαζελος σιγουρα παει για αντιΦωτη (με μονο ονομα που εχει βγει του Ντεσερς), η αεκ και αυτη ατυπα παει για φορ (ιδανικα στην θεση του Πιερο) επισης με ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:43
Jump to forum
Jump to topic

Panx Romana έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:40 Ωχωχωχ
Και εμείς για Ντεσερς πάμε;;;;;;
:mrgreen: :| :mrgreen:
οχι ουτε καν..
από Psagmenos4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:43
Jump to forum
Jump to topic

Σχεδόν με όλες τις ομάδες τα είχαμε βρει. Οι παίκτες δεν θελαν. Και αν κρίνω ότι κάποιος Πουέρτα έκανε τον δύσκολο, φαντάζομαι πιο γνωστά ονόματα ούτε να ακούσουν δεν θελαν για Ελλάδα.

Ούτε ο Μαριν, ούτε ο Γιοβιτς, ούτε ο Τσιριβεγια ήθελαν Ελλάδα βεβαια...

Καλά θα ήταν να μην γράφετε ...
από makispaspartou
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:55 Έχω την αίσθηση ότι ο ένας είναι ο Λιβάι.
Δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ ούτε το διέψευσαν φυσικά. Μακάρι να ασχοληθούμε.
από embuji
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μαυροζωνας ειπε για Avila απο την ρεαλ μπετις.
Υπαρχει και ο μοπε που νομιζω δεν βρηκε κατι.

Θα δουμε.
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Κοιταξτε παιδια, ουτε παπα εχω πουλησει ποτε , ουτε τπτ..με τν σουρμε παλιοτερα εχουμε μιλησει αρκετες φορες, ξερει καποια πραγματα...θα μιλησω μαζι του να του πω τι κ πως κ αν θελει , μπορω να μιλησω με ονοματα κ τι λεφτα δινουμε εκει που ασχολουμαστε...προς το παρον για να υπαρχει τετοια σιγη κ ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:01
Jump to forum
Jump to topic

makispaspartou έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:57 Δημήτρη πέρα από Λαριν και Μπακαμπου παίζει κι άλλος;
Δε γνωριζω τπτ για αυτους τους 2...για αλλους 2 εμαθα εγω κ οτι το ανελαβε προσωπικα ο Γιωργης γτ ειναι θολωμενος με ολο το τρυπημα που πηγε να γινει..
από sourmenetes
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:04
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:01
makispaspartou έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 08:57 Δημήτρη πέρα από Λαριν και Μπακαμπου παίζει κι άλλος;
Δε γνωριζω τπτ για αυτους τους 2...για αλλους 2 εμαθα εγω κ οτι το ανελαβε προσωπικα ο Γιωργης γτ ειναι θολωμενος με ολο το τρυπημα που πηγε να γινει..
Στείλε μητσο
από embuji
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:07
Jump to forum
Jump to topic

Ο χοντρος ξερει => Ο Κολκας ξερει => Παμε ενα brainstorming ποιους μιλησε ο κολκας στα φορ το καλοκαιρι;
από embuji
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

giapas έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:07 Τρύπημα σε ποια περίπτωση πήγε να γίνει κι από ποιον ;
Νομιζω αναφερεται στα οσα εγιναν με ΑΣ και Νεα τουμπα.