Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Οι γονεις του εχουν πιτσαρια/παστερια αρα κατι θα ξερει ο μακαρονας!
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας έχετε τσιγαρισει το γκουαντσαλε στα χείλη
Φέρτε φορ
Φέρτε φορ
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιβάλλεται να είναι και ο Μποτρινι να ρίξει κάνα μπινελικι.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας είμαστε ρεαλιστές...
Ο Aleksandar Mitrovic έχει 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 25εκ. ευρώ ανα έτος....
Απλησίαστος για Ελληνικές ομάδες, ούτε καν σαν δανεικός...
Επίσης απ'ότι βλέπω είναι και τραυματίας...
Ο Aleksandar Mitrovic έχει 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στα 25εκ. ευρώ ανα έτος....
Απλησίαστος για Ελληνικές ομάδες, ούτε καν σαν δανεικός...
Επίσης απ'ότι βλέπω είναι και τραυματίας...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν φέρουν Χάαλαντ θα είναι ένας ακόμα αποτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι, δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε συ @omerta76 δεν ειναι για παραθεση αυτο το πραγμα... καταπιε τη σελιδα
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
O bouadou πάντως που μας έτρεχαν τα σάλια έκανε μεταγραφή στην Αϊντχόβεν με μόλις 800 Χιλιαρικα.πως γίνετε τώρα εμείς να δίναμε στην ομάδα 2-3 που ακούγονταν κ να μην ήθελαν δεν ξέρω ...
Σχεδόν με όλες τις ομάδες τα είχαμε βρει. Οι παίκτες δεν θελαν. Και αν κρίνω ότι κάποιος Πουέρτα έκανε τον ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
perestroik4
Κι εγώ νόμιζα ότι πήρε η μπάλα κάνα άσχετο
Δεν έχω τπτ με τα παιδιά
Έχουν το στυλ τους
Καλά να είναι κ να γράφουν
Απλά μην νομίζεις ότι είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε κάτι παρόμοιο
απ τα ίδια άτομα
Κατά τ άλλα δηλώνω μέσες άκρες ευχαριστημένος με τις κινήσεις μας και τα υπόλοιπα στο ...
Κι εγώ νόμιζα ότι πήρε η μπάλα κάνα άσχετο
Δεν έχω τπτ με τα παιδιά
Έχουν το στυλ τους
Καλά να είναι κ να γράφουν
Απλά μην νομίζεις ότι είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε κάτι παρόμοιο
απ τα ίδια άτομα
Κατά τ άλλα δηλώνω μέσες άκρες ευχαριστημένος με τις κινήσεις μας και τα υπόλοιπα στο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι ο Τσαλοφ δεν φεύγει αυτή την στιγμή, ακόμη κι αν πάρουμε φορ το λογικό θα είναι να μην τον θέλουμε για τα ευρωπαϊκά
Εκτός κι αν πάρουμε όντως κάνα θεριό και βγει εκτός λίστας ο Ρώσος μπας κ το πάρει απόφαση
Πόσο εφικτό είναι τούτο;
Εγώ νομίζω ότι κλείσαμε για αυτή την ...
Εκτός κι αν πάρουμε όντως κάνα θεριό και βγει εκτός λίστας ο Ρώσος μπας κ το πάρει απόφαση
Πόσο εφικτό είναι τούτο;
Εγώ νομίζω ότι κλείσαμε για αυτή την ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ κάνω την ίδια δουλειά με αυτόν.
Τίποτα
Τίποτα
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 05:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 06:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ξημέρωσε η μέρα που δεν θα πούμε..."ΧΑΦΦΦ, ΣΤΟΠΕΕΕΕΡ" και μάλιστα δεν είναι καν η τελευταία μέρα των μεταγραφών;
Για να δούμε αν θα έχει και κάτι ακόμα. Το ότι το βγάζουν σαν άρθρο χθες στα κυβερνητικά ότι οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, δείχνει ότι το κυνηγούν
Για να δούμε αν θα έχει και κάτι ακόμα. Το ότι το βγάζουν σαν άρθρο χθες στα κυβερνητικά ότι οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, δείχνει ότι το κυνηγούν
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 06:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα ΠΑΟΚτσακια μου.
2 μερες ακόμη για να τελειώσει η πιο ορθολογική και για μένα καλύτερη μεταγραφική περίοδος.
Ενα φορ με διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους και φύγαμε για τρελά γούστα.
ΥΓ:Τον Ατρόμητο να κερδίσω
2 μερες ακόμη για να τελειώσει η πιο ορθολογική και για μένα καλύτερη μεταγραφική περίοδος.
Ενα φορ με διαφορετικά στοιχεία από τους υπόλοιπους και φύγαμε για τρελά γούστα.
ΥΓ:Τον Ατρόμητο να κερδίσω