Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Νομίζω το κουράζουμε πολύ με Τσάλοφ. Καλός παίκτης, όχι για μας, δεν ταίριαξε με την ομάδα, δεν φταίει εν προκειμένω ο προπονητής, ούτε ο παίκτης. Απλά κάποιες μεταγραφές δεν βγαίνουν - σύμφωνα με έρευνα οι μισές απ'όσες γίνονται. Πάμε παρακάτω.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσάλωφ είναι πιο σοφτ από αρκουδάκι της αγάπης και δεν βάζει τα πόδια του στην φωτιά. Ότι σύστημα ή θέση και να παίζει, παίκτης που δεν προσπαθεί δεν θα καταφέρει πολλά.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά και επειδή ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει "ΠΑΟΚ στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών" από χθες το βράδυ παρακαλάω να κλείσουν Βολιάκο και Πουέρτα.
Και ας έχω (σοβαρές) ενστάσεις για τον Ιταλό, όχι τόσο για το αν είναι χρήσιμος παίκτης όσο για το αν είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Σε κάθε ...
Και ας έχω (σοβαρές) ενστάσεις για τον Ιταλό, όχι τόσο για το αν είναι χρήσιμος παίκτης όσο για το αν είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Σε κάθε ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε ένα κλικ ξανά σ' αυτούς που πλασάρουν πάλι τη φυγή Κωνσταντέλια λίγες ώρες πριν από κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μειτε βιονικός ειναι και θα βγάλει 3 διοργανώσεις ανα 3 μέρες ή θα ψηθουμε να παρουμε κανένα παίχτη εκει μπας και βγει καθόλου απο την 11αδα; Ετσι για την αλλαγή ρε παιδί μου, να πάρει και καμια ανάσα....
Από Γενάρη ο Ζαφ στη θέση του.
Κατά τ άλλα καμία αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο sport24 μόλις ανέβηκε άρθρο στο οποίο λέει ότι η ΠΑΕ διαψεύδει τα όποια σενάρια πώλησης του Κωνσταντέλια.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά λάθος δουλειά κάνετε, αν με ένα ματς μπορείτε να βγάλετε ολοκληρωμένο συμπέρασμα για ένα παίκτη.
Ο Γεωργιάδης πόσους Βιερίνια ήθελε στο ματς με την Τότεναμ;
Ο Γεωργιάδης πόσους Βιερίνια ήθελε στο ματς με την Τότεναμ;

- Πέμ 28 Αύγ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Έρικ Σαμπό στο ματς με τα Χανιά ήθελε 3 μειτε, 5 οζντοεφ και κάνα δυο ακόμα Καμαρά .
Τους ποδοσφαιριστές όπως και όλη την ομάδα την κρίνουμε στο τέλος , όχι στα 5 πρώτα παιχνίδια .
Τους ποδοσφαιριστές όπως και όλη την ομάδα την κρίνουμε στο τέλος , όχι στα 5 πρώτα παιχνίδια .
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε με να γελάσω λίγο! Γεια σου Γιώργαρε!
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί η Χαλ δεν τον απέκτησε ποτέ.
Της επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών.
Της επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακυρώθηκε η μεταγραφή στην Χαλ γιατί έφαγαν ban από την UEFA
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μειτε βιονικός ειναι και θα βγάλει 3 διοργανώσεις ανα 3 μέρες ή θα ψηθουμε να παρουμε κανένα παίχτη εκει μπας και βγει καθόλου απο την 11αδα; Ετσι για την αλλαγή ρε παιδί μου, να πάρει και καμια ανάσα....
Από Γενάρη ο Ζαφ στη θέση του.
Κατά τ άλλα καμία αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Σύμφωνα με τον Τοσκιτση αν γίνει η έκπληξη με φορ αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Μπακαμπου
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι θα πω εγώ, αν και δύσκολο.ektoras έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 16:18 Σύμφωνα με τον Τοσκιτση αν γίνει η έκπληξη με φορ αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Μπακαμπου
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ διαφωνώ με τον ΚΩΣΤΑΣ2019 όσον αφορά τον Κέννυ κατά τα άλλα πράγματι άλλο είπε και άλλο κατάλαβε ο paokspren
Γενικότερα μιλώντας, πρώιμες κρίσεις για παίκτες (είτε θετικές είτε αρνητικές) θέλουν προσοχή.
Φαίνεται πράγματι ο Άγγλος να υστερεί σε ποδοσφαιρική ποιότητα σε σχέση με τον Όττο που ...
Γενικότερα μιλώντας, πρώιμες κρίσεις για παίκτες (είτε θετικές είτε αρνητικές) θέλουν προσοχή.
Φαίνεται πράγματι ο Άγγλος να υστερεί σε ποδοσφαιρική ποιότητα σε σχέση με τον Όττο που ...