Αναζήτηση για περισσότερες από 2285 εγγραφές

Return

από analog
Τετ 27 Αύγ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Μακάρι να ισχύει ότι θα πάμε και για φορ.
Οι αδερφοί που γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν;
από abc_o_ karpouzas
Τετ 27 Αύγ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

ο κολομβιανος πρεπει να ερθει....

η μεγάλη ΠΑΟΚτσιδικη σχολή της κολομβίας....

μετα απο αυτον...

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0ycA0fgFG3iADxaSqw3MVawiYXsP5m7yYtZ57XN8INXMQgGh0WxfessgBwC8lzdOJfp0&usqp=CAU

και αυτον.....

https://alchetron.com/cdn/diego-arias-381e8894 ...
από black death
Πέμ 28 Αύγ 2025, 01:30
Jump to forum
Jump to topic

Τωρα ρε μαν σοβαρα περιμενεις ποδοσφαιρικη αναλυση απ'το βασιλοπουλο;
από Maklaz
Πέμ 28 Αύγ 2025, 07:08
Jump to forum
Jump to topic

1+3 με οψιόν αγοράς, υποχρεωτική ή όχι δεν αναφέρεται αλλά για να δίνει συμβόλαιο μέχρι το 2029 λογικά είναι υποχρεωτική λέω εγώ, εκτός και αν δεν καταλαβαίνω κάτι καλά
από Refused1337
Πέμ 28 Αύγ 2025, 07:57
Jump to forum
Jump to topic

Ανταλλαγή Chalov για Garcia τελευταία μερα τον μεταγραφών :lol:

Αφου στον εναν δεν αρεσει εκει και στον αλλον εδώ.
από klainmein
Πέμ 28 Αύγ 2025, 08:05
Jump to forum
Jump to topic

Τωρα ρε μαν σοβαρα περιμενεις ποδοσφαιρικη αναλυση απ'το βασιλοπουλο;

Όχι φυσικά, αλλά δεν πρέπει έστω να κάνουν μια ελάχιστη προσπάθεια να δικαιολογήσουν την παρουσία τους;

Καταλαβαίνω ότι τα σάιτ θέλουν και άρθρα fillers, μπουρδολογίας για να γεμίζουν τα κενά μεταξύ παπάδων, viber ...
από Paok1926 + male-sykies
Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Για να μείνουμε on topic. Ο τζορμπατζογλου είπε για τον Ιταλό οι πιθανότητες είναι 80 της εκατό ενώ για τον Πουερτα είναι 50/50 δεν έχει πειστεί ακόμη.
από embuji
Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 10:45 Για να μείνουμε on topic. Ο τζορμπατζογλου είπε για τον Ιταλό οι πιθανότητες είναι 80 της εκατό ενώ για τον Πουερτα είναι 50/50 δεν έχει πειστεί ακόμη.
το 80-20 του μιζερου = κανουν το βιντεακι της παρουσιασης του. Το 50/50 σημαινει οτι μαλλον κλεινει.
από joshua
Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο γαυρος δηλαδή θα έχει τριαδα Ελ Κάμπι, Ταρεμι, Γιαρεμτσουκ και εμεις σκαλωνουμε στο αν βρίσκει ομαδα ο Τσαλοφ; Εγώ πάντως έχω την αίσθηση ότι αν δεν κάτσει του Πουέρτα,θα πάμε για Λοκονγκα και πως τελικά θα κινηθούμε για φορ.
από obanebane
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

O Chalov απ ότι φαίνεται έριξε βαριά άγκυρα στη Θεσσαλονίκη

Όλα είναι στο χέρι της ομάδας, κανένας παίχτης που σέβεται τον εαυτό του δεν μένει κάπου που δεν τον θέλουν.
Το θέμα είναι να πάρει γενναία απόφαση η ομάδα και μέχρι τον Γενάρη να τον ξεφορτωθεί,ο παίχτης είναι καμένος,δεν πρόκειται ...
από Developer4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λέω για τον Τσάλοφ να μην βιαζόμαστε τόσο. Κάποιοι μπορεί να εκτεθείτε στο τέλος.

Ποια βιασύνη αγαπητέ; Ο παίκτης ανακοινώθηκε 02/08/24 και έχουμε 28/08/25. Πόσο ακριβώς θα περιμένουμε για να δούμε κάτι;

Τα ίδια λέγαμε για Σαμάτα πέρυσι και φυσικά αρχές καλοκαιριού ήμασταν στην καθιερωμένη ...
από obanebane
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Aigle_Noir έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:23 Εγώ λέω για τον Τσάλοφ να μην βιαζόμαστε τόσο. Κάποιοι μπορεί να εκτεθείτε στο τέλος.

Τι να εκτεθουμε ρε φίλε, χωριό που φαίνεται.
40 χρόνια μπάλα βλέπουμε, το παιδί με την εικόνα που εχει απο τότε που ήρθε, δεν κάνει ούτε για μικρομεσαία ομάδα της λίγκας.
από George Best4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λέω για τον Τσάλοφ να μην βιαζόμαστε τόσο. Κάποιοι μπορεί να εκτεθείτε στο τέλος.

Ναι να μη βιαζόμαστε.
Να τον βάζουμε βασικό αλλά 10 χρόνια και να ελπίζουμε να αποκτήσει ταχύτητα, κοντρόλ, τελειώματα, σωστές πάσες και διαθεση.

Λίγο επαφή με την πραγματικότητα.
Πανηγυρίζατε μερικοί Κυριακή ...
από nunies4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:53
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω, κράζετε τον Τσαλοφ, ενώ ο προπονητής τον θεωρεί 1η λύση στα φορ; Μόνος του μπαίνει 11αδα βασικός; Ο κοουτς τον έχει στο ροστερ πανω από 1 χρόνο πλέον και τον γνωρίζει. Αν το κλαμπ δεν τον θέλει ας κάνει δίδυμο στα φορ τον Γιακουμακη με τον Μύθου και ας τον παραγκωνισει ή να του δώσει ...