Αναζήτηση για περισσότερες από 1002 εγγραφές
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Μην ξεχάσουμε να κοστολογησουμε κάποια παιδάκια που τους κάνεις φου και τρομάζουν στα 150 εκατομμύρια.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι, αν και με τέτοια εικόνα δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ δεν εξελίσσεται, ισχύει αυτό που είπε κάποιος αδελφός πιο πάνω.Rexaris έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 18:53 Τέλος. Το χάσαμε φέτος μόνοι μας και εκ τούτου άξια πρωταθλήτρια η αεκ. Πάμε γερά για το Κύπελλο, δεν γίνονται 100 χρόνια χωρίς τίτλο.
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι φταίει ο Γερεμέγεφ...τίμιος είναι για φορ 300 χιλιάρικα...για 3ος-4ος φόρ να μπαίνει αν στραβώσει κανα ματς όπως με Παναιτωλικό στον πρώτγο γύρο είναι καλός...αλλά με τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι είναι χειρότερος κι από το Μπράντον Τόμας γιατί δεν μπορεί να πιέσει, δεν έχει ένταση ...
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι καλα αποκλειστηκαμε απο την Θελτα και θα ειμαστε ξεκουραστοι και υγιεις στα Πλειοφς! Χοχοχο
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Από το μάτς με το Βόλο και νωρίτερα είχε φανεί οτι η ομάδα έχει κολλήσει.
Προβλήματα φυσικής κατάστασης, δημιουργίας, τελειωμάτων, ανούσιες κατοχές, τραυματισμοί.
Το σημερινό ήταν ξεγύμνωμα. Θύμισε Λεβαδειακό. Νομίζω από τότε είχε φανεί οτι η ομάδα έχει προβλήματα.
Προβλήματα φυσικής κατάστασης, δημιουργίας, τελειωμάτων, ανούσιες κατοχές, τραυματισμοί.
Το σημερινό ήταν ξεγύμνωμα. Θύμισε Λεβαδειακό. Νομίζω από τότε είχε φανεί οτι η ομάδα έχει προβλήματα.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
πάλι στήριξη? πόση στήριξη?Athens έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 18:54 η ομαδα εκανε εμφανιση ντροπη, στηριξη θελει για το κυπελλο γιατι δεν μας περισσευουν τιτλοι
γκάζια θέλουν και κατά τη γνώμη μου επίσκεψη στην προπόνηση, γιατί εδώ και 2 μήνες έχουν παραδώσει πνεύμα
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα η ίδια η διοίκηση μαζί με τον Λουτσέσκου φάνηκε πόσο πολύ τους ενδιέφερε να κάνουν all in για τον τίτλο στα 100 χρόνια με τις μη μεταγραφές του Γενάρη ενώ η ομάδα σε κάποιες θέσεις φώναζε για ενίσχυση.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα περνάει φέτος fast forward τα 100 της χρόνια . Όλη η ιστορία της σε μια χρονιά και δεν έχει τελειώσει η χρονιά .
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν κανεις αυτή την εμφάνιση ντροπη με το Βόλο κ ολα ειναι μέλι γάλα τι να περιμένεις μετα;;να αγχωθουν οι δημόσιοι υπάλληλοι; ;;έχουν κ το άλλοθι με τους τραυματισμους...ολα καλά...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον ρεφερι τον ξεχάσαμε γιατί εμείς ήμασταν ανύπαρκτοι. Αλλά ήταν τραγικός. Και όσο αφορά τα σφυρίγματα και όσο αφορά τις κάρτες. Έδρα 100% έπαιξε ο κωλο Ισπανός
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να πούμε, να ευχαριστήσουμε ακόμη μια φορά τον Μάκη, τον ΠΑΟΚάρα.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Απογοήτευση. Στο 3-0 έφυγα από το μπαρ. Η αεκ είχε αγώνα στον οποίο έριξε τρελό τρέξιμο και πρεσάρισμα σε λιγότερο από 72 ώρες και σήμερα οι παίκτες της έτρεχαν σαν να μην έγινε τίποτα. Έγινε αυτό που έγραψα, δεν κουράστηκαν γιατί δεν είχαν σερί αγώνων και απλά είχαν ρυθμό.
Στα δικά μας. Σήμερα δεν ...
Στα δικά μας. Σήμερα δεν ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας δόθηκε και εμάς φίλε αυτή η δυνατότητα στο παρελθόν ,αλλά εμείς κοιτάζαμε πρώτα να μπούμε ομίλους και μετά να ενισχυθούμε.
Δεν θέλω να τα θυμάμαι γιατί μου ανεβαίνει η πίεση.
Δεν θέλω να τα θυμάμαι γιατί μου ανεβαίνει η πίεση.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γεγονός ότι μια ομάδα έδειξε πως θέλει το πρωτάθλημα και βήμα βήμα το έκανε λέει πολλά για τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.
Μερικοί συζητάμε αν έχει καλύτερο σύνολο ή παίχτες κλπ. Συγκρίνουμε ζινι με μύθου κλπ. Εκεί είναι το πρόβλημα; Εμείς μιλάμε για έλλειψη παιχτών και εκείνοι έχουν ένα σύνολο ...
Μερικοί συζητάμε αν έχει καλύτερο σύνολο ή παίχτες κλπ. Συγκρίνουμε ζινι με μύθου κλπ. Εκεί είναι το πρόβλημα; Εμείς μιλάμε για έλλειψη παιχτών και εκείνοι έχουν ένα σύνολο ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέγαμε δεν τους βλέπουμε σε ποιότητα ( Κουβάς)!
Λέγαμε να είμαστε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας τον πρώτο γύρο, μέχρι να έρθει Ιανουαρίο ο Ζαφείρης (Κουβάς)!
Λέγαμε ότι στα πλέι οφ θα πάμε καλά, επειδή στην κανονική διάρκεια ειμασταν οι καλύτεροι στα ντέρμπι (Κουβάς)!
Λέγαμε ότι μετά την κούραση ...
Λέγαμε να είμαστε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας τον πρώτο γύρο, μέχρι να έρθει Ιανουαρίο ο Ζαφείρης (Κουβάς)!
Λέγαμε ότι στα πλέι οφ θα πάμε καλά, επειδή στην κανονική διάρκεια ειμασταν οι καλύτεροι στα ντέρμπι (Κουβάς)!
Λέγαμε ότι μετά την κούραση ...