Η αναζήτηση βρήκε 985 εγγραφές

Return

από gika
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ε εντάξει αφού κάποτε ελπίζαμε σε τίτλους με φρουντζα φορ, τώρα πρέπει ντε και καλά να ελπίζουμε σε τσαμπιολι και πρωτάθλημα με γιερεμεγιεφ.

Κίνηση που προκαλεί την λογική μας.

- Αν συμφωνήσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του επιπέδου μας, και ένα κλικ κάτω, θεωρητικά θα θέλαμε για μεταγραφή ...
από vs40
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα έχει ανάγκη από έναν ΤΔ με μεγάλες παραστάσεις, όπως είχε τον Άρνεσεν, με νοοτροπία να χτίζει ομάδες όχι μιας χρήσης, αλλά με παρών και μέλλον. Θεωρώ ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Ραζβάν, που προτιμάει έμπειρους παίκτες και σταθερά αναζητά να κάνει μαγικά και να λέμε όλοι τι ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως ...
από embuji
Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Με εξαιρεση τον Ζαφειρη που ειναι μεταγραφαρα αλλα ειχε και επικοινωνιακο χαρακτηρα, ο ΠΑΟΚ μεταγραφικη εδω και αρκετα χρονια θυμιζει αυτους τους που πανε στην λαϊκη 4 το απογευμα να παρουν τα φθηνα που ειναι "μια χαρα".

Εδω και χρονια εχουμε το μοτιβο να πουλαμε ασημικα και να φερνουμε κατι ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το εχω δηλωσει πως η ομαδα χρειαζεται ενα σοκ που θα την αναγκασει να αντιμετωπισει αυτες τις παθογενειες ...

Joshua καλημέρα. Πως οριοθετείς το σοκ;
Αλλαγή ιδιοκτησίας; Αλλαγή προπονητή; Πτώση στη Β' Εθνική και ολικό reset;
Τι ακριβώς εννοείς με τη λέξη σοκ;

Το έχω ξαναπεί και ...
από omerta76
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Μα δεν είπε κανείς "να παίρνεις κάθε χρόνο Πρωτάθλημα". Αυτό που τουλάχιστον εγώ λέω, είναι να έχεις ομάδα ώστε
- Κάθε χρόνο να το διεκδικείς ως το τέλος και ας το χάνεις γιατί ο άλλος είναι καλύτερος, γιατί ήσουν άτυχος, γιατί είχες τραυματισμούς...
- Να μην σε κάνουν γιογιο αθλητικές ομάδες στην ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που περιγραφεις ειναι σωστο. Και ονομαζεται βελτιωση. Που προφανως καθε ομαδα πρεπει να κυνηγαει.
Το δικο μου ποστ ειχε να κανει με αυτο που ο Τζος εγραψε σαν λυση. Ενα ηλεκτροσοκ.
Ειναι η ομαδα σε τετοιο τελμα που χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Εκει ειναι η διαφωνια μου

Η διαφορα μας ειναι ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι δεν νομιζω οτι τον εκνευρισμο τον προκαλει η απωλεια τιτλων,ισα ισα,θεωρω πως τον εκνευρισμο τον προκαλει ακριβως η ελλειψη του διοικητικου μοντελου. Καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα και αντικειμενικα εδω και πολυ καιρο βιωνουμε σερι τραγελαφικων επιλογων στο μεταγραφικο σχεδιασμο απο ...
από omerta76
Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Δεν καταρρέουμε φυσικά αλλά ουτε έχουμε την βελτίωση που θα έπρεπε: για μένα το παράδειγμα είναι η Κλαμπ Μπριζ που τόσο εντυπωσιάστηκαν τα στελέχη μας μετά τον αποκλεισμό μας όπου έλεγαν "τώρα ξέρουμε τι θέλουμε". Αντι για αυτό η Μπριζ έχει εκτοξευτεί και εμείς ακολουθούμε το ίδιο αναχρονιστικό ...
από bane1980
Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι ώρες ώρες λέγονται σωστά πράγματα αλλά υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δεν μας αφήνει να τα πούμε ανοιχτά.

Λες ότι φταίει ο Σαββίδης που τόσα χρόνια δεν βλέπουμε ένα οργανωμένο μοντέλο διοίκησης, ένα σταθερό πλάνο, μια λογική στις μεταγραφές, και στην πέφτουν αμέσως περί ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ navi πάντως θα τρελαινομουν από χαρά αν αύριο ξυπνούσα και μάθαινα ότι τοποθετηθηκαν οι χ,ψ,ω ποδοσφαιρανθρωποι με τα ανάλογα βιογραφικά σε όλες τις νευραλγικες θέσεις με προπονητη τον Λουτσεσκου. Επιτέλους θα μπορούσα μετά να ασκήσω κριτική με σαφώς μεγαλύτερη σιγουριά και με συγκεκριμένη ...
από gika
Πέμ 18 Δεκ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Ο φορ που θέλαμε και τραυματίστηκε δεν είναι και πιο φθηνός τώρα μετά τον τραυματισμό; Γιατί δεν τον κλείνουμε από τώρα να έρθει να εγκλιματιστεί και να είναι έτοιμος το καλοκαίρι; Ετσι θα έβγαζε νόημα ο Γιερεμεγιεφ με ένα συμβόλαιο 6 + 12 μηνών. Αλλιώς το θα δίναμε 4Μ για φορ αλλά τραυματίστηκε και ...
από Kostas_FI
Σάβ 20 Δεκ 2025, 09:46
Jump to forum
Jump to topic

Η κατάσταση στα στόπερ έχει γίνει λίγο ασφυκτική αν ο Λόβρεν έχει θέμα με κοιλιακούς όπως ακούγεται. Εγώ θα ήθελα και 2 κινήσεις εκεί , έναν καλό πανωραφίτη και τον μήτογλου πχ. O Μίχα έρχεται απο τραυματισμό , ο Κεντζιορα διανύει πολύ κακό φεγγάρι και τον Βολιάκο προσωπικά τον θεωρώ λίγο για το ...
από paokspren
Δευ 22 Δεκ 2025, 03:58
Jump to forum
Jump to topic

john4serres έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 01:57 Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportbladet, ο Γερεμέγιεφ υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, διάρκειας 18 μηνών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Ευτυχώς που έχουμε οψιόν μη μας φύγει ο παικταράς στα 34 του τζάμπα.