Τόσα απαιτητικά ματς και βγήκαμε βαθμολογικά αλώβητοι όχι όμως και σωματικά.
Αυτό ήταν το τίμημα μας.
Πρέπει να συνεχίσουμε ακάθεκτοι διεκδικωντας ότι βρίσκεται μπροστά μας.
Δεν έχει σημασία ποιοι παίζουν ,οι στόχοι πρέπει να μένουν οι ίδιοι.
Αυτός ο κύκλος παιχνίδιων θα μας βοηθήσει στα πλέι οφ ...
Η αναζήτηση βρήκε 953 εγγραφές
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Όπως είπαν πολλοί, με πλήρη ομάδα και σε καλή αγωνιστική κατάσταση την έχουμε την χάρτινη και το ξέρουν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι επικίνδυνη ομάδα, είναι και πολύ μάλιστα, αλλά χειρότερη από μας.
Αν δεν είμασταν κουρασμένοι πάλι μπορεί γκολ να μην είχαμε βάλει αλλά δεν θα είχαν κάνει ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη φάση κατά την οποία γίνεται το δοκάρι της χάρτινης το 80+ δε μας δείξανε ποτέ αν ξεκινάει από κανονική θεση
Mια χαρά οφσαιντ ήταν. Δεν το έδειξε ποτε. Και μάλιστα δεν το σήκωσε όταν τελείωσε η φάση , με αποτέλεσμα να χτυπήσουν και κορνερ.
Όπως και σε μια φάση που δίνει οφσάιντ τον Ζιλε , που ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
ήρθε στα μέρη μας κοτζάμ χαρτοβιομηχανία.. με όλα της τα όπλα γυαλισμένα..
χωρίς κομβικές απώλειες.. ξεκούραστοι εδώ και πάρα πολύ καιρό με έναν αγώνα την βδομάδα..
προετοιμάζεστε για αυτό τον αγώνα πλήρεις κι έρχεστε και κάνετε 20 λεπτά συνολικά καθυστερήσεις..
εμείς με 4μιση βασικά μας γρανάζια ...
χωρίς κομβικές απώλειες.. ξεκούραστοι εδώ και πάρα πολύ καιρό με έναν αγώνα την βδομάδα..
προετοιμάζεστε για αυτό τον αγώνα πλήρεις κι έρχεστε και κάνετε 20 λεπτά συνολικά καθυστερήσεις..
εμείς με 4μιση βασικά μας γρανάζια ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδα τον Λουτσέσκου στην κάμερα να μιλά στη νόβα μετά την λήξη και μου φάνηκε ιδιαίτερα ήρεμος. Αυτό μου λέει πολλά.
Η ομάδα είναι καλά. Είμαι ήσυχος και δεν ανησυχώ καθόλου.
Διαβάζω εδώ μέσα για τις δέκα τελευταίες μέρες κλπ. Κοιτάξτε μάγκες, κάνετε λάθος. Δεν είναι οι δέκα τελευταίες μέρες, από ...
Η ομάδα είναι καλά. Είμαι ήσυχος και δεν ανησυχώ καθόλου.
Διαβάζω εδώ μέσα για τις δέκα τελευταίες μέρες κλπ. Κοιτάξτε μάγκες, κάνετε λάθος. Δεν είναι οι δέκα τελευταίες μέρες, από ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Σφαγή πάλι

- Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βγαίνει η Ευρώπη παλικάρια με τόσες απουσίες. Την Πέμπτη 5 παίκτες που παίζουν στα κόκκινα πρέπει να πάρουν ανάσες.
- Δευ 16 Φεβ 2026, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που είδα εγώ χθες, είναι πως κατά πάσα πιθανότητα, εμείς θα είμαστε οι πρωταθλητές όταν τελειώσει η σεζόν.
Ένας ΠΑΟΚ που κατέβηκε χωρίς έναν παίκτη 30 εκατομμυρίων, με τον καλύτερο του χαφ να παίζει στο 50% και να βγαίνει στο 60 λόγω τραυματισμού και με τον προπονητή του να αποφασίζει (λίγο ...
Ένας ΠΑΟΚ που κατέβηκε χωρίς έναν παίκτη 30 εκατομμυρίων, με τον καλύτερο του χαφ να παίζει στο 50% και να βγαίνει στο 60 λόγω τραυματισμού και με τον προπονητή του να αποφασίζει (λίγο ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χάσαμε τελείωσε, δεν χρειάζεται να κάνουμε σαν τα χαρτιά. Ο Τέρματος φαίνεται σωστά, καθώς και οι παίκτες δίπλα από τον Κετζιορα, αν έκανε μπλοκ ένα από τα χαρτιά που μπούκαρε είναι άλλη συζήτηση.
Ας βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση στη ΚΕΔ μην τολμήσει και δωθεί επαλληψη σε αντίστοιχη περίπτωση από το ...
Ας βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση στη ΚΕΔ μην τολμήσει και δωθεί επαλληψη σε αντίστοιχη περίπτωση από το ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εντάξει, ένα κακό αποτελέσμα είναι. Δεν χάθηκε και ο κόσμος.
Ψυχραιμία χρείαζεται και ήρεμη σκέψη. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος για γκρίνια, η ομάδα ούτε αδιάφορη ήταν ούτε σε άλλο γήπεδο. Ότι μπορούσε να δώσει το έδωσε απλά αυτή την εποχή το τεπόζιτο έχει στερέψει από βενζίνη.
Rotation την ...
Ψυχραιμία χρείαζεται και ήρεμη σκέψη. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος για γκρίνια, η ομάδα ούτε αδιάφορη ήταν ούτε σε άλλο γήπεδο. Ότι μπορούσε να δώσει το έδωσε απλά αυτή την εποχή το τεπόζιτο έχει στερέψει από βενζίνη.
Rotation την ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ξεσαλωστε. Υπάρχουν ποδοσφαιρικές εξηγήσεις για ότι είδαμε αλλά δεν νομίζω ότι έχει σημασία.
Το ζήτημα δεν είναι ότι υπάρχουν ποδοσφαιρικες εξηγήσεις για αυτό που είδαμεζωτο ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικες ( και όχι μόνο) εξηγήσεις για αυτά που δεν βλέπουμε.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι ...
- Τρί 03 Μαρ 2026, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD
ΝΟ ΠΑΣΑΡΑΝ ήταν και στο Αγρίνιο τη χρονιά του αήττητου και πήγε η πούτσα σύννεφο (copyright obanebane), το ίδιο θα γίνει και τώρα.alejio4 έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 18:18 Πριμ ρεκόρ στην Κηφισιά πριν από τον ΠΑΟΚ! Σε περίπτωση που πιστεύουμε ότι θα περάσουμε αέρα, με το μαχαίρι στα δόντια θα είναι και αυτοί. Πάμε ΠΑΟΚαρα.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ρε μάγκες αυτό το πράγμα πέναλτυ δε το έδινα. Να είμαι ειλικρινής.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ. Και δεν το λέω με την λογική του αυτομαστιγωματος. Θεωρώ ότι δεν ήταν.embuji έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 21:35 Εγώ ρε μάγκες αυτό το πράγμα πέναλτυ δε το έδινα. Να είμαι ειλικρινής.
- Τετ 04 Μαρ 2026, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια γαμημενη καμερα δεν μπορει να εστιάσει στη φαση να δουμε την αγκωνιά, εγω δεν μπορω να το καταλάβω απο αυτο το replay