Πρέπει να σκεφτεί αν έκανε καλά με τον Παβλεκνα που είναι αρκετά αργός με την αμυνα τόσο ψηλά, όπως δεν βγαίνει ποτέ να μπλοκάρει σέντρες. Άσε που όλες οι σέντρες του πάνε μόνιμα αουτ.
Αν θέλει να έχει βασικό τον Κετζιορα που δεν μπορεί να πάρει κεφαλιά ούτε από τον Σαλπιγγίδη, δεν γίνεται να μην ...
Η αναζήτηση βρήκε 386 εγγραφές
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΠΙΑΝΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 85!!!
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Λάθος δεν ήταν που έβαλε τον Καμαρα.
Λάθος ήταν που δεν έκανε διπλή αλλαγή να βάλει και τον Μπιανκο
Λάθος ήταν που δεν έκανε διπλή αλλαγή να βάλει και τον Μπιανκο
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Και τι να τις κάνω τις κινήσεις το Γενάρη ρε Μπάνε αν δεν διορθώσω τις παθογένειες μου;
Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;
Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για ...
Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;
Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για ...
- Παρ 12 Δεκ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Και γιατί θα πρέπει σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού να παίζουμε με φορ? Ή με τους συγκεκριμένους?
Μήπως πληρεί ο Ρώσος τις προδιαγραφές που ζητά ο λουτσε από τον φορ του?
Μήπως πληρεί ο Ρώσος τις προδιαγραφές που ζητά ο λουτσε από τον φορ του?
- Δευ 15 Δεκ 2025, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άλλος έβαλε τον Λιούμπισιτς στα άκρα και κέρδισε πίσω έναν τελειωμένο ποδοσφαιριστή. Εσύ που να κάνεις κάτι παρόμοιο με τον Καμαρά στο 9. Ίδια πρόσωπα, ίδιο σύστημα, ίδιος τρόπος παιχνιδιού. Τα πάντα ίδια. Μηδέν ευελιξία όταν κάτι δεν δουλεύει. Θα ήθελα να ’ξερα γιατί πληρώνουμε τόσα λεφτά για ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Από τους 15 που χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στην υπερομάδα του Ατρομήτου, οι 13 ήταν για τα μπάζα, αλλά έφταιγε και συνεπώς δεν μας κάνει ούτε για αλλαγή ο Μύθου που μπήκε όταν η ομάδα σερνόταν ακόμα περισσότερο.
Όπως πριν δύο παρά κάτι χρόνια στο Αγρίνιο όταν στο α΄ ημίχρονο η ομάδα μας δεν μπορούσε να ...
Όπως πριν δύο παρά κάτι χρόνια στο Αγρίνιο όταν στο α΄ ημίχρονο η ομάδα μας δεν μπορούσε να ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει και ο Λουτσεσκου πρεπει να και απαιτειται απο αυτον να αναδεικνυει τα ατου των παικτων, δε γινεται να στειλεις και τον Μυθου επειδη δεν ειναι σκυλος σαν τον Τομας και να θυσιαζεις το κιλερ ενστικτο του.
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Με βάρη και ιμάντες παράλληλα με αεροβική άσκηση ο Μύθου θα φτάσει σε σημείο να μην βλέπει κανένα. Έχει μεγάλες δυνατότητες, οι τοποθετήσεις και οι κινήσεις του στην περιοχή βγάζουν φορ-killer.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 02:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Φέτος δε μπορούμε να έχουμε παράπονα από τον Λουτσέσκου, και το λέω εγώ που τον κράζω όλα σχεδόν τα χρόνια στον ΠΑΟΚ για το θέμα των μεγάλων σε ηλικία και της ελλειψης αξιοποίησης παικτών των ακαδημιών. Είχα παράπονο όταν έβαζε σε κάθε ευκαιρία τον Ελ Καντουρή και τον Μπίσε και δίχως λόγο δε βλέπαμε ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μιλάμε για ένα generation talent όπως ονομάζονται ...
η διαχείριση του από τον ΠΑΟΚ είναι οδηγός για το μέλλον και για τα άλλα παιδιά που βγαίνουν μέσα από τις ακαδημίες ...
το πιο σημαντικό για εμένα όμως είναι η ραγδαία εξέλιξη του εντός ΠΑΟΚ ... αυτό αποδεικνύει ότι όσοι υποστηρίζουμαι ότι το ...
η διαχείριση του από τον ΠΑΟΚ είναι οδηγός για το μέλλον και για τα άλλα παιδιά που βγαίνουν μέσα από τις ακαδημίες ...
το πιο σημαντικό για εμένα όμως είναι η ραγδαία εξέλιξη του εντός ΠΑΟΚ ... αυτό αποδεικνύει ότι όσοι υποστηρίζουμαι ότι το ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Έστω και δέκα ματς να έχεις δει στη ζωή σου, καταλαβαίνεις ότι ο διαιτητής ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και έβαλε σημάδι τον Ντέλια από την αρχή.
Αναρίθμητα τέτοια φάουλ και ανάλογες διαμαρτυρίες έγιναν από τους παίκτες της Λυών και δεν βγήκε κίτρινη. Βιάστηκε να βγάλει κίτρινη στον Γιακουμάκη και ...
Αναρίθμητα τέτοια φάουλ και ανάλογες διαμαρτυρίες έγιναν από τους παίκτες της Λυών και δεν βγήκε κίτρινη. Βιάστηκε να βγάλει κίτρινη στον Γιακουμάκη και ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Παικταρα μου, εκανες οτι μπορουσες, επρεπε να τον κουτουλησεις τον πουστη.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Οχι φιλε καλα που κρατηθηκε..st4this έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 00:48 Παικταρα μου, εκανες οτι μπορουσες, επρεπε να τον κουτουλησεις τον πουστη.
Θα ξαναπαιζε μπαλα μετα απο 1 χρονο..
- Δευ 02 Φεβ 2026, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Έχει δίκιο ο @curtis
Είναι το μόνο στόπερ μας που είναι επικίνδυνος για τον αντίπαλο στα στημένα, έχει πολυ καλές τοποθετήσεις.
Είναι το μόνο στόπερ μας που είναι επικίνδυνος για τον αντίπαλο στα στημένα, έχει πολυ καλές τοποθετήσεις.