Φέτος ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ ανώτερες εμφανίσεις σε σχέση με πέρυσι στο Europa League και πήρε σαφώς λιγότερα από όσα δικαιούται.
Επίσης είχε ασύγκριτα πιο δύσκολη κλήρωση σε σχέση με βάζελο π.χ. που αν είχαμε το πρόγραμμά του θα είχαμε περάσει απευθείας στους 16.
Στο τέλος αυτό που μένει είναι ότι η ...
Η αναζήτηση βρήκε 386 εγγραφές
- Παρ 27 Φεβ 2026, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Η προσωποποίηση του ποδοσφαίρου
Απόλαυση
Απόλαυση
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανανέωση συμβολαίου με 2.500.000-3.000.000 εκατομμύρια τον χρόνο. Πρέπει να του δείξουμε με κάθε τρόπο ότι πρέπει να μείνει στην ομάδα. Δεν είναι χαρακτήρας που η μόνη του προσδοκία είναι να φύγει. Και η ΠΑΕ να δυναμώσει και άλλο την ομάδα τον Δεκέμβριο. Έτσι ώστε να μην υπάρχουν στον χάρτη ομάδες ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 01:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έγραψα και την ωρα του ματς, αλλα ρε παίδες το αγαπαω πολυ αυτο το παιδι! Σε κανει να φουσκώνεις απο περηφάνια και μονο που φοράει την φανέλα μας. Ταπεινος, δουλευταράς, ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ! Μας εχει κανει να ξανα-ερωτευτουμε το ποδόσφαιρο. Φτου-φτου ο,τι και να πουμε ειναι λιγο. Μακαρι για πάντα ΠΑΟΚτσης ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε τι να κάνουμε; Φέρνουμε καλούς παίκτες από το εξωτερικό και τους δικούς μας καλούς,να φύγουν να πάνε στο εξωτερικό. Με νέο γήπεδο, υγιείς διοίκηση, παντρεμένος με οικογένεια, χωρίς να καίγεται να φύγει (όπως κάποιοι άλλοι) να μείνει εδώ να τον χαιρόμαστε και να ακούσουν οι άλλοι.ΥΣ Εσύ που ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι όργια έκανες πάλι λεβέντη μου.
Παραμιλάει όλος ο ντουνιάς. Μονολογούσα ασταμάτητα ο Θεός είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό το αβίαστο χάρισμα να διαβάζεις τι θα κάνουν οι άλλοι πριν καν αποφασίσεις με το ένστικτο τι θα κάνεις εσύ...
Αυτή τη δυνατότητα που έχεις να εκπέμπεις σε άλλη ...
Παραμιλάει όλος ο ντουνιάς. Μονολογούσα ασταμάτητα ο Θεός είναι ΠΑΟΚ.
Αυτό το αβίαστο χάρισμα να διαβάζεις τι θα κάνουν οι άλλοι πριν καν αποφασίσεις με το ένστικτο τι θα κάνεις εσύ...
Αυτή τη δυνατότητα που έχεις να εκπέμπεις σε άλλη ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορω να γραψω για χιλιαδες παιχτες που τελευταια 30 χρονια παιξανε σε τοπ 10 ομαδες στην ευρωπη καλα και δεν τους θυμομαστε.
Αλλα θα γραψω 3-4 ονοματα που θα τα θυμομαστε ολοι αλλα κυριως οι οπαδοι των ομαδων τους.
Τοτι (ρομα), Ντελ πιερο (juve), τζεραντ (λιβερπουλ).
Τι κοινο εχουβ αυτες οι ...
Αλλα θα γραψω 3-4 ονοματα που θα τα θυμομαστε ολοι αλλα κυριως οι οπαδοι των ομαδων τους.
Τοτι (ρομα), Ντελ πιερο (juve), τζεραντ (λιβερπουλ).
Τι κοινο εχουβ αυτες οι ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικα θα παω αντιθετα στο ρευμα και θα πω οτι πραγματικα δε μου καιγεται καρφι για το "καλο" του Κωνσταντελια για το οποιο καιγονται τοσοι αρδ ετσι ωστε να φυγει εξω.
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Φταίει?
Έκανε αλλαγές να κρατήσουν μπάλα τα τελευταία 10 λεπτά και ο φορ του κατάφερε να κλείσει την ομάδα ΤΟΥ πίσω με τις λάθος πασες και τα χαμένα κοντρόλ
Από κοντά και ο Βούλγαρος
Φταίει 100%.
1. Αλλαγή Μπιανκο αντί Μειτε
2. Είσοδος Τσάλοφ
3. Παθητική διαχείριση στο τέλος
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Δεν είχαμε δικαίωμα γιατί για άλλη μια φορά δεν κάνει διπλή αλλαγή πιο πριν
2. Όχι φιλε μου, έχει τον Μύθου. Ας τον βάλει, τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα προσπαθήσει, θα μαρκάρει.
Το να παίζει ο Τσάλοφ είναι ντροπή και κρίμα για την προσπάθεια των υπολοίπων
2. Όχι φιλε μου, έχει τον Μύθου. Ας τον βάλει, τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα προσπαθήσει, θα μαρκάρει.
Το να παίζει ο Τσάλοφ είναι ντροπή και κρίμα για την προσπάθεια των υπολοίπων
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Φυσικά και δεν το φάγαμε λόγω Τσάλωφ, αλλά όταν μπήκε παίζαμε με 10 και έχοντας την μπάλα χωρίς πίεση στην κόντρα, αντί να βγάλει τετ-α-τετ τον Ντεσπότωφ έδωσε επίθεση στην Μπραν. Πόσο ακόμα θα τον ανεχτούμε; Αδιάφορος και εκνευριστικός. Λέγαμε για τον Σαμάτα, αλλά αυτός πάλευε όσο μπορούσε ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν υπάρχει μεγαλύτερος υποστηρικτής σου από μένα για όλα όσα έχεις προσφέρει στον ΠΑΟΚ, όμως αυτή η επιμονή σου σ αυτό το Ρώσικο καδρονι που πλέον θυμίζει παλαίμαχο ποδοσφαιριστη κ αποτελεί ότι χειρότερο έχω δει σε παίκτη του ΠΑΟΚ, ομολογώ μου έχει γυρίσει ανάποδα τον εγκέφαλο.
Η επιμονή ...
Η επιμονή ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν τον βρίσω επειδή έβαλε καμαρά αντι για Μπιανκο θα πάω για μπάνιο. Δεν ειναι κάπως άδικο αυτό?
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποκλειστικό υπεύθυνος όπως και με τη Μπραν. Εγκλήματα πραγματικά.
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σκέτα βλέπεις στον τσαλωφ ρε ρασβαν. Τι ακριβώς βλέπεις;