Η αναζήτηση βρήκε 124 εγγραφές
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 15:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Μπορώ να συμφωνήσω όσον αφορά τίτλους στην Ελλάδα κλπ, για Ευρώπη ομως δυσκολεύομαι. Δεν έχουμε μπει CL και την ευθύνη την έχουμε νομίζω εμείς.
Οχι φίλε δεν έχουμε μόνο εμείς την ευθύνη. Δε γίνεται να έχουμε πολύ ανώτερο συντελεστή από βαζελο και χαρτι και πάλι να κληρωνόμαστε ΚΑΘΕ χρόνο ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Γιαννη μας την ειχαν στημενη.πεισμωσε και πονηρεψου λιγο δεν ειναι τοσο αγνα τα πραγματα.παρ τους παραμαζωμα παιχταρα μου.εχεις και εχουμε να δουμε πολλες πουστιες ακομα.δεν μπορουν να χωνεψουν οτι ο καλυτερος ελληνας ποδοσφαιριστης τα τελευταια 30 χρονια παιζει στον ΠΑΟΚ(που μεγαλουργει μαζι του ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Με εναν βασικο στοπερ δεξια και μιχα κεντζιορα βολιακο βαλε και εναν μικρο και ειμαστε κομπλε.εισαι ο μοναδικος απο τα στοπερ που εχουμε που στα στημενα σκοραρεις.ο τροπος που μπαινεις στις φασεις με ψυχη ειναι μοναδικος.σε ενα ευρωπαικο με δικαιωσες μεσα σε 2 λεπτα.μην κουραζω για μενα αξιζει και ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
ο βολιακο προσωπικη μου αποψη μπορει να καλυψει κ αριστερα.αν δεν κανω λαθος πρεπει να τον εχει βαλει ο λουτσε καποια στιγμη.τελος παντων επιθετικα παντως ειναι ο μονος που νιωθουν οι αντιπαλοι
- Τρί 03 Φεβ 2026, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Μονο εγω δεν εχω δει αυτον τον τσαπρα.τοσο καλος ειναι?
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
ναι φιλε σωστα το επισημαινεις για το σουτ και για την αντιληψη του χωρου που εχει ανα πασα στιγμη που με εχει εντυπωσιασει
- Δευ 09 Φεβ 2026, 02:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Προχωράμε νίκη η ισοπαλία στη χειρότερη την τετάρτη.λουτσε ξεκινα να εμπιστεύεσαι και τον μπιάνκο δεν βγαίνει αλλιώς
- Δευ 09 Φεβ 2026, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Η μη χρησιμοποίηση του δεν εξηγείται .
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπράβο σε όλους !τον Παπαχρήστο γρήγορα
- Παρ 13 Φεβ 2026, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
και 2 να ειναι αγοραστε τον.και νιωθει και θα μπει καλυτερα στα θελω του λουτσε του χρονου.αν ειναι να ερθουν αμφιβολου παιχτες γιατι να μην επενδυσουμε σ αυτον?
- Δευ 16 Φεβ 2026, 03:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δίκαιος δεν είσαι να τα λέμε.αυτον τον μπιάνκο ρε φίλε έχει μαλλιασει η γλώσσα μας.τι σκατα δεν σου δίνει?ο άλλος ψάχνει μια λάθος ενέργεια του Ιταλού για να σε δικαιολογήσει που τον αδικείς.εγω θυμάμαι μέσα στην Θέλτα ήταν ο καλύτερος παίκτης και τον εξαφανίσες.η ποιότητα του φαίνεται μην τρελαθουμε.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
ενταξει αν δεν βαλει και σημερα μπιανκο βασικο τι να πω?εμπαιγμος και μεγαλη αδικια.ερωτα με τον καμαρα
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
το οτι προτιμα τειλορ και μπαμπα για κυριακη ειναι μια εκπληξη.αντιθετα περιμενα.για μπιανκο τα ειπαμε.μονο εμενα μου φαινεται πολυ αργη η ομαδα?οπως και να εχει ολα στο γηπεδο,παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!γκολ απο στημενο θα βαλουμε σιγουρα
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
κερτις ειναι φιλε μου απο τον curtis mayfield.αν και ο κουρτις μια χαρα ειναι.παμε
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
κριμα.τραγικη διαχειρηση.αφηνουμε το ευρωπαικο για την λαρισα ρε κοουτς?ακατανοητα πραγματα.πεστε να με φατε αυτη ειναι η αληθεια απο πλευρας λουτσε.εκεινος ο μπιανκο τι σκατα σου εχει κανει που πρεπει να υπομενουμε την αμπαλοσυνη του καμαρα σε καθε φαση?τα περι μπιλντ απ με ισπανικη ομαδα και χωρις ...